Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Újabb bevásárlónap: október 16., péntek - Legalább 20 százalékkal olcsóbban!

A nagy sikerre való tekintettel újabb bevásárlónapot szervezünk olvasóinknak. Most sem adjuk alább 20 százaléknál – az akcióban részt vevő kereskedők, szolgáltatók legalább ekkora szuperkedvezménnyel várják a Délmagyarország és a Délvilág olvasóit. Az újabb bevásárlónap ideje: október 16., péntek. A kupont ne felejtsék el kivágni és magukkal vinni!
A visszajelzések egyértelműek: olvasóink megkedvelték bevásárlónapos akcióinkat. Várják, kérik, mi pedig továbbra is szervezzük, készítjük a kuponokat a kereskedők, szolgáltatók által felajánlott extrakedvezményekhez. Erre legalkalmasabbnak a fizetés utáni péntek bizonyult, amely hagyományosan a legerősebb vásárlási napnak számít Csongrád megyében – az üzletek közül is többen vannak nyitva péntekenként, mint szombaton. Mostani bevásárlónapunk: október 16. Erre a napra együttműködő üzleti partnereink extra akciós kedvezményekkel várják olvasóinkat: minimum 20 százalékot elengednek bizonyos termékeik, szolgáltatásaik árából. 

Továbbra is van mire készülni a vásárlónapokon, hiszen a napi fogyasztási cikkek mellett már ruházatban is készülhetünk az őszre, s az időjárás miatt egyre inkább beszorulva a lakásba, több figyelem jut a belső szépítészetre, bútorokra is. És közben lebegjen szemünk előtt  a legalább 20 százalékos kedvezmény!
Mert továbbra is igaz, nehezebb időkben leleményes igazán az ember, hiszen minél többet szeretne megtartani abból, ami jó, amit már megszokott. Másképp fogalmazva, minél kevesebbet kelljen feladni abból, amit már egyszer sikerült elérni. Óhatatlanul pénztárca-érzékenyebbek lettünk, talán soha nem figyeltünk annyira a kereskedők, szolgáltatók akciós áraira, engedményeire, mint mostanság.  Okosan is tesszük, hiszen éppen ezekkel a kedvezményes lehetőségekkel élve nyerhetjük vissza mindazt a réven, amit elvesztettünk a vámon. Ebben az életrevaló gondolkodásban kíván segíteni a Délmagyarország és a Délvilág is olymódon, hogy bevásárlónapokat szervez olvasói számára. Immáron a negyediket.

A kedvezmény igénybevételéhez semmi mást nem kell tenni, mint kivágni az október 15-i napilapban megtalálható kuponok bármelyikét, és vásárláskor bemutatni a kedvezményt biztosító üzletben, szolgáltatónál.
Ne feledjék, legalább 20 százalékot spórolhatnak a családjuknak!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Tosca Szegeden a New Yorki Metrolpolitan operából

Szombaton a Toscaval indul New Yorki Metropolitan élő közvetítéssorozata a Belvárosi Moziban. Tovább olvasom