Délmagyar logó

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 18°C Még több cikk.

Újabb bevásárlónap: szeptember 18., péntek. Legalább 20 százalékkal olcsóbban!

Az elmúlt hónapok sikerén, kedvező visszhangján felbuzdulva, folytatjuk a Délmagyarország és a Délvilág bevásárlónapos akcióját, melyben egyes kereskedők, szolgáltatók extra kedvezményt - legalább 20 százalékot – biztosítanak olvasóinknak. A következő bevásárlónap: szeptember 18., péntek.

A legtöbben úgy vagyunk vele, hogy a nagyobb bevásárlásokat szeretjük a fizetés utáni napokra tervezni. Nem véletlen. Mint ahogy az sem, hogy bevásárlónapos akciónkat is erre az időszakra szervezzük – nagy bevásárláshoz nagy kedvezmény. Most sem adjuk alább 20 százaléknál. A következő nyerő napunk szeptember 18., péntek. Nincs szó elírásról, a szombati nap helyett azért választottuk a pénteket, mert így azok a kereskedők, szolgáltatók is bekapcsolódhatnak az extra kedvezményt biztosító akciónkba, akik egyébként szombatonként zárva tartanak.

Továbbra is van mire készülni vásárlónapokon, hiszen a napi fogyasztási cikkek mellett már ruházatban is készülhetünk az őszre, s egyre inkább beszorulva a lakásba, több figyelem jut a belső szépítészetre is. És közben lebegjen szemünk előtt  a legalább 20 százalékos kedvezmény!
Mert továbbra is igaz, nehezebb időkben leleményes igazán az ember, hiszen minél többet szeretne megtartani abból, ami jó, amit már megszokott, vagy másképp fogalmazva minél kevesebbet feladni abból, amit már egyszer sikerült elérni. Így vagyunk az életszínvonalunkkal, az igényeinkkel, illetve az ezekkel szorosan összefüggő vásárlásainkkal is. Óhatatlanul pénztárca-érzékenyebbek lettünk, talán soha nem figyeltünk annyira a kereskedők, szolgáltatók akciós áraira, engedményeire, mint mostanság.  Okosan is tesszük, hiszen éppen ezekkel a kedvezményes lehetőségekkel élve nyerhetjük vissza mindazt a réven, amit elvesztettünk a vámon.

Ebben az életrevaló gondolkodásban kíván segíteni a Délmagyarország és a Délvilág is olymódon, hogy bevásárlónapokat szervez olvasói számára. Immáron a harmadikat. Erre legalkalmasabbnak a fizetés utáni péntek bizonyul, amely hagyományosan a legerősebb vásárlási napnak számít Csongrád megyében is. Erre a napra együttműködő hirdetési partnereink extra akciós kedvezményeket biztosítanak olvasóinknak, minimum 20 százalékot elengednek bizonyos termékeik árából. 

A kedvezmény igénybevételéhez semmi mást nem kell tenni, mint kivágni a szeptember 17-i napilapban található kuponok bármelyikét, és vásárláskor bemutatni a kedvezményt biztosító üzletben, szolgáltatónál.
Ne feledjék, legalább húsz százalékot spórolhatnak a családjuknak!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tejdiszkont már 15 éve

Hamarosan új helyre, a város szélére költöznek a Bakay Nándor utcai kereskedők, a Mercator… Tovább olvasom