Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Uniós támogatásból megvalósuló képzések a FRONT-MŰVEK Faipari Gyártó és Szolgáltató Kft.-nél

A FRONT-MŰVEK Faipari Gyártó és Szolgáltató Kft. 2012 tavaszán uniós támogatást nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program „Munkahelyi képzések támogatása mikro – és kisvállalkozások számára" című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt keretén belül cégünk 2 akkreditált képzést valósított meg szegedi telephelyén.
Korszerű, felújított konyhastúdiónkban megismerkedhet a látogató az általunk gyártott bútorok minőségével, kipróbálhatja a legújabb konyhagépeket, megismerkedhet a konyhában alkalmazott modern technológiákkal. Folyamatos műszaki, technológiai fejlesztéseinknek köszönhetően, és a tapasztalt szakembergárda képzése eredményeként bátran nézünk szembe a piac kihívásaival. Az ágazat fejlesztésének egyik feltétele, hogy cégünk is megfelelően képzett, naprakész tudással rendelkező munkatársakkal dolgozzon. Jelen projektünk célja az volt, hogy a munkavállalóink tudásának növelésével minden vevői igénynek megfeleljünk és növeljük cégünk jó hírnevét.

A számítástechnikai képzés mellett munkatársaink szervezeti projektmenedzsment ismereteket is szereztek. A képzések hozzájárultak munkavállalóink tudásának gyarapításához, munkaerő piaci helyzetük erősítéséhez. Az elsajátított kompetenciák által nemcsak dolgozóink képességeit fejlesztettük, de rajtuk keresztül cégünk szolgáltatásait is folyamatosan sikerül tökéletesítni és az ügyfelek elvárásaihoz igazítani.

A cégről és a lebonyolított képzésekről bővebb információt Varró Zoltán projektmenedzsertől kérhet a következő elérhetőségek valamelyikén:+36-62-632-572, varro.zoltan@frontdesign.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alkalom szüli a mobilt

Alkalmi ruha, alkalmi munka, alkalmi kapcsolatok… - ki mondta, hogy nem lehet alkalomhoz… Tovább olvasom