Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

Változott a társasági adózás - Tájékoztatót szervez a kamara Szegeden

Újabb adótájékoztató fórumot szervez a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a gazdasági önkormányzat számviteli klubja. A rendezvény résztvevői ezúttal négy előadáson ismerhetik meg a legfontosabb tudnivalókat 2017. április 25-én, kedden 9.30-kor a kamarai székházban (Szeged, Párizsi krt. 8-12.). A program végén konzultációra is lehetőség nyílik majd az előadókkal.

Elsőként a 2016-os társasági adóbevallások változásai kerülnek terítékre. A módosításokat Bálóné Mazák Katalin, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának ügyfélszolgálati kiemelt főreferense mutatja be. Emellett szó lesz a társasági adókedvezmények igénybevételéről is. A témában Kelemen Hilda, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának osztályvezetője tart előadást.

Az esemény második felében a társasági adóbevallások benyújtásakor elkövetett gyakori hibák elemzésére kerül sor, illetve olyan tippeket is ismertetnek, amelyekkel ezek elkerülhetők. Dr. Bálint Dániel, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának osztályvezetője bemutatja az iparűzési adóbevallás NAV-hoz való benyújtásához szükséges tudnivalókat is. Emellett a témák közül nem hiányzik majd a mérlegbenyújtás elektronikus úton történő benyújtása sem, amelyet Gál Dezső, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, a Minősített Könyvelők Egyesületének alelnöke mutat be a résztvevőknek.

Az eseményen való részvétel a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagjai részére 2 fő részvételéig ingyenes. További részvételi feltételeket és részleteket EZEN A LINKEN talál! (X)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Föld Napja a Füvészkertben

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. vár… Tovább olvasom