Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 18°C Még több cikk.

Válts okosra okosan!

Az ünnepi időszakok egyik slágerterméke, az okostelefon az új készüléket választók, és természetesen az ajándékozni vágyók körében egyre népszerűbb. Aki most okostelefon vásárláson töri a fejét, márciusi akció során a megunt vagy régi mobiltelefonját tízezer forintért beszámítják a szegedi Tescoban és a Tisza Centerben levő T-Partner üzletekben.

Életünket egyre inkább a képernyők határozzák meg: a tévé, a számítógép és a mobiltelefon kijelzője. Az internet, a televízió és a telefonálás nélkül ugyanis el sem tudjuk képzelni mindennapjainkat; a társas kapcsolatok, az információcsere és a szórakozás terén egyaránt nélkülözhetetlenek. Ezen belül a mobilnak egyre meghatározóbb szerepe van, hiszen alkalmazási lehetőségei szinte végtelenek.A mobilkészülékeket a legtöbben természetesen mobilinternet előfizetéssel együtt, a nagy netfogyasztók pedig már szupergyors sebességgel szeretnék használni. A korszerű technológia alkalmazásával megnyílt az út a kompromisszumok nélküli, gyors mobilinternetezés előtt. A T-Mobile által nyújtott valódi szélessávval az ügyfelek igen egyszerűen megoszthatják gondolataikat és legszebb pillanataikat másokkal, és ha kedvük támad, böngészhetnek, vásárolhatnak az interneten.

Az innovációnak, a jó minőségű hálózatnak és a kedvező akciós ajánlatoknak, előnyös díjcsomagoknak köszönhetően a T-Mobile mobilinternetes ügyfeleinek száma mostanra meghaladta az egymilliót, és piaci részesedése az összes mobilinternet-előfizetést tekintve 48,7%-ra nőtt. Ez azt jelenti, hogy csaknem minden második magyar mobilinternetező a piacvezető szolgáltató ügyfele.

Számukra, valamint a T-Mobile-t újonnan választó előfizetőknek, a szegedi Tescoban és a Tisza Centerben lévő T-Partner üzletek munkatársai most igen kedvező okostelefon-vásárlási akciót hirdettek meg. Amennyiben az akcióban részt vevő üzletekben új okostelefon-készülékvásárlásra vonatkozó szerződést kötnek, úgy március 7-től március végéig a régi telefonjukat az új vételárában 10 ezer forintért beszámítják. Az igénybe vételi lehetőség kizárólag a Mozaik díjcsomagra vonatkozó előfizetés esetén lehetséges!

Érdemes tehát okos döntést hozni: a kollégák mindenkit – természetesen a régi telefonjaikat is – szeretettel várnak és a Rókusi körúti Tescoban és a Tisza Center üzletházban lévő T-Partner üzletben!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ökokör: a környezetbarát és gazdaságos háztartás kulcsa

Aggaszt a sok hulladék, a kidobott étel és a magas villanyszámla? Nem tudod, mit tehetnél ellene?… Tovább olvasom