Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Vodafone Mini Bázis: térerő a pincétől a padlásig

Magyarországon elsőként, a vállalatok után már a Vodafone lakossági ügyfelek is megvásárolhatják azt a Mini Bázist, amelynek segítségével kitűnő lefedettséggel telefonálhatnak vagy mobil internetezhetnek a pincétől a padlásig.
- A Vodafone Mini Bázisa azokon a területeken nyújthat tökéletes megoldást, ahol a fejlesztések ellenére sem lehet kiváló beltéri lefedettséget elérni, így például egy borospincében, alagsori üzletben, vagy a mélyebb garázsokban – mondta dr. Beck György, a Vodafone elnöke.

A rendszer segítségével üzembiztos 3G/HSDPA hálózatot lehet létrehozni mindenütt, ahol eddig ez egyáltalán nem volt elérhető, vagy gyengének bizonyult a térerő. A Mini Bázis vezetékes internetkapcsolattal működik, és üzembiztos megoldás telefonáláshoz, valamint mobil internetezéshez is.

A bázist egy helyhez kötött internet hozzáférést biztosító routerhez kell csatlakoztatni, így egy magánhálózatot jön létre, ami telefonálásra és adatátvitelre egyaránt használható. Az így kialakított 3G lefedettség hatósugara 30-40 méter, ezt a helyi adottságok – az épület fal és födém vastagsága, a fémszerkezeti elemek – természetesen befolyásolhatják. Most az első ötven eszközhöz, melyet az ügyfelek interneten vagy a Vodafone Smart Store-ban vásárolnak meg, fél áron lehet hozzájutni.

A Mini Bázis használatához Vodafone előfizetéssel rendelkező 3G-s telefon, okostelefon, táblagép vagy mobil széles sávú modem szükséges. A szaknyelven csak “femtocellás hang- és adatforgalomként” emlegetett szolgáltatásra az ügyfél által használt Vodafone tarifacsomag díjszabása érvényes.

A Mini Bázis egyidejűleg négy párhuzamos kapcsolatot tud kezelni, használata azonban kötött, és a vásárláskor az ügyfél által Magyarországon belül meghatározott – költözés esetén módosítható - címen működik.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hamarosan mindenütt vadonatúj a Vodafone megbízható hálózata

- „Elkezdődött a visszaszámlálás, hamarosan lezárul a Vodafone nagy hálózatmodernizációja.… Tovább olvasom