Délmagyar logó

2017. 02. 28. kedd - Elemér 5°C | 17°C Még több cikk.

Vodafone: szuperhálózat és mobilfizetés a Szigeten

A Vodafone a tavalyi kommunikációs paradicsom után az idén digitális Kánaánt – és Tornyával jelképet – kíván teremteni a Sziget Fesztiválon. A Vodafone az idei Szigeten a fesztiválok történetében először 21 mbit/sec sebességre képes mobilinternetes szupersztrádát ad az okostelefonozóknak.

Ehhez felépül a villámgyors mobilinternet, s egyben a Sziget jelképe: egy többfunkciós bázisállomás és interaktív Torony. A Torony lehetőséget nyújt arra is, hogy mindenki kipróbálhassa a mobilinternetben rejlő lehetőségeket. Alig egy hónapja kezdte meg a Vodafone hálózatának modernizációját, amelynek köszönhetően 2012-re a lakosság 99%-a számára lesz elérhető a szélessávú mobilinternet.

-Számunkra a jövő innovatív mobilszolgáltatásainak teszthelyszíne is a Sziget, nem véletlenül, nyertük el tavaly a szponzorálásáért a Summa Artium Díját projekt kategóriában – mondta el Beck György, a Vodafone elnök-vezérigazgatója. A tervezett újdonságok közül is kiemelkednek az NFC chippes mobilkészülékek, ezekkel a látogatók a hazai piacon elsőként tesztelhetik élesben a mobilfizetés következő generációs szolgáltatását, a Near Field Communications-t. Ehhez – csakúgy, mint a tavaly bevezetett Sziget kártyánál – egy terminálra, illetve egy NFC chippel ellátott mobiltelefonra van szükség.A Vodafone áprilisban indult „Köszönet" programjával – amihez eddig már 60 000 Vodafone ügyfél csatlakozott - a hűséges Vodafone-osokat számtalan extrával kényezteti, de nem csak készülékhez kapcsolódó és a Vodafone Kedd nyújtotta kedvezményekkel, hanem exkluzív élményekkel is gazdagodhatnak, pl. Forma 1-es pilóták, vízilabdások vagy sztárzenekarok társaságában. Így a Vodafone jóvoltából közel 50 szerencsés ügyfél próbálhatja ki elsőként hazánkban az NFC fizetést a Szigeten.

A tavalyi év sikereiből kiindulva idén is lesz Percalapú Szigetjegy, a látogató, mobiljával aktiválva, majd a végén leállítva a rendszert, a belépéstől a Sziget elhagyásáig fizet, ha mondjuk csak kedvenc együttesének koncertjére kíváncsi.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amikor a fejfájás nem csak ártalmatlan panasz

A fejfájás amellett, hogy kellemetlen, sajnos nem minden esetben ártalmatlan panasz. Bizonyos formái… Tovább olvasom