Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 19°C Még több cikk.

Szegedi és Csongrád megyei programok

Badgirls pres.

Hungi Vigadó

Szeged, Stefánia 1.

Időpont:   –

Deborah De Luca. Igen! Sikerült újra Szegedre hoznunk az ország (de nem túlzás azt állítatni), a világ egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő hölgy lemezlovászát!

 

upload/program/231/23073/lead_270w.jpg


Deborah De Lucat ma már nem nagyon kell kis hazánban bemutatni senkinek, hiszen számtalan sold out-os teltházas bulival a legnagyobb headlinerek közé lőtte be magát és nem csak nálunk, de a glóbuszon is! Igazi nagyágyú vált belőle, aki feszes techno ütemeivel és egyedi kisugárzásával az egyik legmasszívabb rajongóbázissal büszkélkedhet bármerre is jár... Nincs is értelme őt "bióznunk", inkább a legfontosabb infokra térjünk rá!
 
 A klub befogadó képessége korlátozott, így limitált számú jegyet hozunk majd forgalomba! A borítékolhatóan hatalmas érdeklődés miatt ezért azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy váltsa meg elővételben a jegyét! Helyszínen is várhatóan lesz jegyértékesítés amennyiben a rendelkezésre álló keretből maradni fog.
ELŐVÉTELES JEGYVÁSÁRLÁS:
Szegeden a Huni Vigadóban nyitvatartási időben 11-22 óráig H-Sz keresd a pultosoknál!
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS: a www.oneticket.hu weboldalon
A normál elővételes 2. körös jegy ára: 3500 Ft.
A helyszíni jegy ára: 4000 Ft.
VIP jegy ára: 9000Ft (tartalma: elkülönített kiemelt terület,külön VIP sorban gyors bejutási lehetőség; külön bárpult, limitált, kényelmes férőhely, igény szerint asztalfoglalással.
Megvásárolható csak személyes átvétellel limitált számban kollégánknál: 06-30/700-5772

Címkék:

szórakozás, buli

Ossza meg ismerőseivel!