Délmagyar logó

2018. 07. 16. hétfő - Valter 18°C | 29°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


20 találat Abdai Géza névre

2007.05.02.

„ Kifordított szavak”

sopron Munkatársunktól„Határozottan visszautasítom Abdai Géza alpolgármester személyemet érintő kijelentését” –

reagált Boros László soproni szocialista önkormányzati képviselő a fideszes városvezető szombati számunkban megjelent sajtótájékoztatójára.

2007.03.31.

Kivonultak a szocialisták

Átalakítják a hivatalt – döntötte el a testület fideszes többsége a csütörtöki közgyqlésen. Ekkor már csak egyetlen ellenzéki képviselő ült a teremben. A szocialisták már korábban kivonultak.

2007.03.23.

Rendezés

ötmillióért

Kosárlabda

Mint arról korábban már beszámoltunk, ahogyan tavaly, úgy idén is Sopron ad otthont a női Magyar Kupa négyes döntőjének. Az ebből az alkalomból tartott sajtótájékoztatón Abdai Géza, a város sportért felelős alpolgármestere kifejtette: a női kosárcsapat a város egyik legjobb reklámhordozója, hiszen az elmúlt években Európa 35 városába vitte el a város hírét az Urál hegységtől csaknem az Atlanti-óceán partjáig.

2007.03.13.

Soproni emlékplakett Andreának és Gábornak

Folytatás az 1. oldalról.

2007.02.25.

Sopron természettudósa előtt tisztelgett a város

A soproni önkormányzat emléktáblát állíttatott dr. Csapody István (1930–2002) nemzetközi hírű botanikus, Széchenyi-díjas, Pro Natura-, Pro Urbe Sopron-díjas természettudós szülőháza falán.

2007.02.21.

Az MSZP szerint bezár, a Fidesz szerint nem

Továbbra is kitartanak a pártok álláspontjuk mellett azt illetően, hogy tervben van-e a Gyermek- és Ifjúsági Központ Ady Endre úti épületének bezárása. A szocialisták szerint – titokban – már készül az erről szóló közgyűlési előterjesztés, a városvezetés továbbra is azt állítja, eladásról szó sincs.

2007.02.06.

Vízer László Máriusz marad Sopronban

Vízer László Máriusz marad Sopronban – legalábbis egyelőre. Az üzletember terveiben nem szerepel, hogy elhagyja az FC Sopront, pedig a városban szállongó hírek erről szólnak. A csapat többségi tulajdonosa az önkormányzatnak sem jelezte távozási szándékát.

2007.01.19.

Kevesebb pénz jut az intézményeknek

Az önkormányzat formálódó költségvetésében az egyik legnagyobb gondot a működési hiány okozza, amely évről évre nő. Ezt a folyamatot szeretnék megállítani, ezért 18 százalékkal tervezik csökkenteni az intézmények költségvetését.

2007.01.18.

Lemond a roma kisebbség elnöke

Február elsejétől lemond a soproni roma kisebbségi önkormányzat elnöki posztjáról Tölgyesi Géza, valamint Balogh László képviselő. A testület három fővel is működhet tovább.

2007.01.08.

Új helyen a pedagógusok művelődési háza?

Továbbra is bizonytalan, hogy mi lesz a soproni Pedagógusok Művelődési Házával. Annyi bizonyos, hogy a mélygarázs építése miatt kiesett bevételt egyelőre nem sikerült pótolni.