Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


4 találat Baláspiri Csaba névre


2007.12.14. 21:23

Felszólítás a szocialistáknak

Az egészségbiztosítás privatizálása súlyos gondokat okoz az ellátottaknak, járulékemeléshez vagy a szolgáltatások körének szűkítéséhez vezet, ezért a nyolc Csongrád megyei szocialista országgyűlési képviselőt a hétfői végszavazás előtt a törvénytervezet elutasítására szólította fel tegnap Magyar Anna, a megyei közgyűlés elnöke.

2007.12.14. 13:49

Nyílt levél a szocialistáknak

Szeged - Az egészségbiztosítási törvény elutasítására szólította fel a szocialisták megyei parlamenti képviselőit Magyar Anna, a Csongrád megyei közgyűlés elnöke.

2007.10.23.

Mikola István Szentesen követ dobott a vízbe

Szentes - Lehet jól működtetni a kórházakat: ha száz százalékban önkormányzati tulajdonú gazdasági társaság áll mögöttük. Így a nem kívánt privatizáció is elkerülhető – állítja a Fidesz. Erről tartott előadást nemrég Szentesen Mikola István.

2007.04.27.

Várkonyi Katalin az új szentesi igazgató

Várkonyi Katalin lett a szentesi kórház új főigazgatója. Az MSZP–SZDSZ frakció reggel tájékoztatón tiltakozott az ellen, hogy a megye vezetése össze akarja vonni a kórházait, feltételezték, a jobboldal privatizációt készít elő. Az elnök ezt délután határozottan cáfolta.