Délmagyar logó

2018. 09. 26. szerda - Jusztina 6°C | 16°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


6 találat Balogh Mihály névre


2008.02.01. 18:55

Baldio duó a cirkuszban

A kanadai Vancouverben, 97 éves korában, a közelmúltban hunyt el a neves repülőakrobata és kötéltáncos, a vásárhelyi Diószegi Sándor, aki először mutatta be védőháló nélkül a duplaszaltót. Az egykor világhíres Baldio duó, majd a 4 Ameronis tagja aktív pályafutását követően a tehetséges fiatalokat tanította.

2007.06.04.

Családi napot tartott a Délmagyarország Szentmihályon

Lapunk családi napot tartott szombaton, átadtuk a negyedéves elismeréseket is.

2006.10.10.

„ Lendületes” hazai győzelem

Tenisz

A győri, illetve a soproni régiós területi küzdelmek lezárásával rendezték meg a megyei csapatbajnoki döntőt. A Kocsis László csapatkapitány, Albert Zoltán, Reider Tamás, Herczegh Balázs, Rozek László, Fülöp László, Pajor Tamás összetételű Győri Lendület SC 7:2-re verte a Keszei István csapatkapitány, Edlinger Szilárd, Boros Tamás, Varjú László, Katter János alkotta soproni együttest.

2006.05.24.

Győrságon nem tűnt el az idő

Győrság az egyik legszebb falva a térségnek. Domboldalait most fehérakác-sorok veszik körül, s virágillatot áraszt a települést ölelő erdő. A lakosságnak körülbelül a fele bort termel, főként olaszrizlinget. Érdekes emberekből nincs hiány: van, aki a régi padlásokon érzi jól magát, van, aki a fazekasműhelyében, de olyan is, akinek egy szamár a legjobb barátja.