Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


7 találat Barta László névre


2016.12.24. 10:30

A csapból is halászlé folyik

Százak álltak sorba pénteken az Algyői Halászcsárda előtt, hogy hazavigyék az ünnepi halászlét. Frank Sándor halászcsárdáiban tíz tonna halfiléből készül a ˝szentölt˝ halászlé.

2016.07.24. 14:49

Két halászlé egy csárdában

A szakma és a hozzáértők szerint a szegedi és a tiszai halászlé között nincs semmi különbség.

2016.02.17. 10:30

Ha tiszai halat enne, fogjon magának!

Idén már nem lehet vendéglőben folyóvízi halból készült ételt enni.

2016.01.04. 12:30

Szalontüdőből, borjúlábból sosem elég

Nem tudnak annyi szalontüdőt és rántott borjúlábat készíteni a Sziki Vigadóban, amennyi el ne fogyna - mondja a tulajdonos.

2016.01.02. 05:58

Szalontüdőből, borjúlábból sosem elég

Nem tudnak annyi szalontüdőt és rántott borjúlábat készíteni a Sziki Vigadóban, amennyi el ne fogyna - mondja a tulajdonos.

2015.12.25. 13:00

Az elveszett tőgy nyomában - hova tűnt a vese-velő és a szalontüdő?

Tőgypörkölt, vese-velő, borjúmirigy, szalontüdő - ételek, amelyek teljesen eltűntek az étlapokról.

2015.10.21. 15:09

Megelőzve: hungarikum lett a bajai halászlé, a szegedi nem

Hungarikum lett a bajai halászlé. A szegediek még tavaly tárgyaltak arról, hogy a Tisza-parti halászlé kerüljön a nemzeti értékek közé.