Délmagyar logó

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda -1°C | 9°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


10 találat Berényi Károly névre


2008.02.13. 20:31

Hódmezővásárhelyi próbaszavazás a népszavazásról

Hódmezővásárhely - Vásárhelyen szerdán rendkívüli közgyűlésen beszélgettek, vitáztak a képviselők a március 9-i ügydöntő népszavazásról.

2008.02.05. 18:11

Erdélyi és moldvai életképek fényképeken

Hódmezővásárhely - Erdély és Moldva népi építészetéről, az erdélyi mindennapok világáról nyílik fotókiállítás holnap Hódmezővásárhelyen az Árpád utcai tájházban.

2007.12.06. 21:08

Energiával takarékoskodó vásárhelyi közgyűlés

Hódmezővásárhely - A globális felmelegedés következtében várható klímaváltozásról szóló tájékoztató fogta meg leginkább a képviselőket a tegnapi vásárhelyi közgyűlésen.

2007.10.29. 17:39

Felvidéki újságot is támogat Vásárhely

Hódmezővásárhely - Tizennyolcmillió forintot különített el Hódmezővásárhely önkormányzata a költségvetési keretből a határon túli magyar ügyek támogatására – tudtuk meg Berényi Károly települési képviselőtől, a határon túli magyar ügyek tanácsnokától.

2007.10.04.

Békülni akarnak a vásárhelyi képviselők

Hódmezővásárhely - A vásárhelyi közgyűlésen mindkét oldal képviselői egyetértettek abban, hogy a személyeskedést, a méltatlan csatározásokat el kell felejteni. Lázár János polgármester bejelentette, a bíróság nem utasította el Vásárhely és az Erzsébet-kórház egészségügyi reformhoz kapcsolódó felülvizsgálati kérelmét.

2007.09.07.

Sportolva fedezik fel a környéket a vásárhelyiek

Hódmezővásárhely - A Hódmezővásárhelyi Gyermek-egészségügyért Alapítvány harmadik esztendeje szervezi a Tekerj az egészségedért! kerékpártúrákat. A város környékét, a tiszai tájvédelmi körzetet fedezik fel kirándulásaik során.

2007.08.29.

Rengeteget nőttek két év alatt a kisperegi ikrek

Egy év kihagyása után ismét Vásárhelyen nyaralnak a kisperegi ikrek. Szabó Melinda és Izabella szüleivel és Brigitta nővérükkel vendégeskednek a városban.

2007.05.22.

Százhetven embert bocsátanak el a vásárhelyi kórházban

Kétszáz álláshelyet szüntetnek meg a vásárhelyi kórházban: ez azt jelenti, a betöltetlen státusok felszámolása mellett százhetven ember kerül utcára. A csoportos létszámleépítés által érintettek tíz százaléka orvos, harminc százaléka az ápolási osztályokról, míg a többi a gazdasági és a műszaki dolgozók közül kerül ki.

2007.05.14.

Egészségnapot rendeztek a hét végén a vásárhelyi uszodában

Tévhit, hogy asztmásan nem szabad sokat mozogni és úszni – ezt bizonyították be szombaton a vásárhelyi sportuszodában azok a betegek, akik részt vettek a vidám családi vízi vetélkedőn. A városi egészségnap keretében számos program várta az asztmásokat és az egészségeseket egyaránt.

2007.03.23.

Gazdát cserél a vásárhelyi Tornyai-iskola

Döntött a vásárhelyi közgyűlés: átadta a Tornyai János Általános Iskolát és a mellette lévő Dömötör Géza-óvodát a szeged-csanádi egyházmegyének. A polgármester emlékeztetett, hogy a város jó anyagi helyzetben lévő intézményeket ad át, de továbbra is a városi oktatási rendszer részének tekinti mindkettőt – ez pedig azt jelenti, hogy anyagilag is hozzájárul a működtetéshez.