Délmagyar logó

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 20°C | 29°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


7 találat Borsodi Tamás névre


2006.09.14.

Ipartelep, csatlakozás nélkül

Átadták a kapuvári ipartelep új útjait. A jórészt pályázati pénzből megvalósult beruházás nyomán új területek nyílnak a beruházni szándékozók előtt. Az új út menti területek azonban jelenleg magánkézben vannak és késik a csatlakozás a 85-ös főúthoz is.

2006.09.08.

Rendőr közkívánatra Brennbergbányára

Folytatás az 1. oldalról.

2006.05.25.

Néhány plakát maradt kint a Rábaközben

A csornai „plakátfronton” meglehetősen rendezett a helyzet. Dr. Balogh László, a polgármesteri hivatal titkársági osztályának vezetője elmondta: a legutóbbi testületi ülésen foglalkoztak a kérdéssel, felhívták a pártok figyelmét a határidő lejártára. Az osztályvezető hozzátette: a közterület-felügyelők a napokban járják be a várost és felírják a kint maradt plakátokat. Dr. Balogh László szerint a nagyobb plakátokat már leszedték a pártok, néhány kisebb darab maradt fent a város eldugottabb területein. Az összeírás után a pártokat felszólítják ezek leszedésére, amennyiben ennek nem tesznek eleget, úgy a hivatal leszedeti a plakátokat és az illetékes pártnak kiszámlázzák a költségeket. A titkársági osztályvezető azonban hangsúlyozta: ez utóbbi szankciót még nem kellett alkalmazni Csornán.

2006.04.05.

Baráti kör a kórházért

A kapuvári kórházban százhuszonnégy éve alakult az első baráti kör. A szép hagyományt most újra felelevenítették az intézményben. Az egyesület feladata a gyógyító munka segítése mellett az intézmény megőrzése is.

2006.04.03.

Csornán még nem jelentkeztek babapénzért

A rábaközi önkormányzatok többsége – miként összeállításunkból kiderül – nem nyújt kiegészítő támogatást az állami 40 ezres „babakötvényhez”. Csornán 20 ezer forintot utalnának a gyermek nevére megnyitott számlára, ám eddig még egyetlen szülő sem jelentkezett ez ügyben.

2006.01.23.

Kezdődik a politikai plakátszezon

A közterületeken látható óriásposzterek után hamarosan megjelennek a helyi választási plakátok is.

2003.07.14.

Hitelt terveznek a városok

A megye valamennyi nagyobb városa tervezett be hitelt költségvetésébe, de a kölcsönfelvételi lehetőséggel egyelőre csak a soproni önkormányzat élt. Néhány helyen már látszik, hogy nem kell a bankokhoz fordulni segítségért.