Délmagyar logó

2018. 09. 22. szombat - Móric 18°C | 26°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


12 találat Csapó József névre

2011.06.27. 09:28

Húsz éve tűnt el Farkas Helga

1991. június 27-én egy akkor 18 éves szegedi lány Farkas Helga Orosházáról indult Szegedre.

2010.11.19. 19:17

Székelyföld autonómiatörekvéseinek támogatását kérte a Székely Nemzeti Tanács

Határozatban kérte fel a Székely Nemzeti Tanács a magyar kormányt, hogy támogassák Székelyföld autonómiatörekvéseit.

2008.02.14. 16:09

Csillag börtön: Széles, Stein vagy új pályázat

Szeged - Az igazságügyi miniszternek február 15-ig kellene döntenie arról, hogy ki legyen a parancsnoka a szegedi Csillag börtönnek, amelyet öt és fél hónapja megbízott vezető irányít. A határidő pénteken lejár, ám a tárcánál tegnap nem tudták megmondani, hogy a távozó miniszter meghozta-e a döntést vagy utóda új pályázatot ír ki.

2007.09.07.

Csapó József a Csillag titkairól

Szeged - A Csillag börtönből lehetetlen megszökni, még ő sem tudna – mondta Csapó József dandártábornok. A Szegedi Fegyház és Börtön volt parancsnokával főleg a legekről beszélgettünk, egy-egy elejtett mondatából sok mindent megtudhattunk a börtönök misztikusnak tartott világáról is.

2007.08.30.

Széles Gábor lett a Csillag börtön új parancsnoka

Széles Gábor ezredes a Szegedi Fegyház és Börtön megbízott parancsnoka - derül ki a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) internetes oldaláról.

2007.08.29.

Leváltották a Csillag börtön parancsnokát

Szeged - Az igazságügyi miniszter váratlanul, indoklás nélkül, azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól és rendelkezési állományba helyezte Csapó Józsefet, a Szegedi Fegyház és Börtön parancsnokát. A Csillag börtön vezetésével Széles Gábort bízták meg. A döntésről tájékoztatták Sólyom László államfőt.

2007.07.30.

Elhagyott rabtemető a szegedi Bajai úton

Szeged - Sírkereszteket fedeztünk fel Szegeden, egy elhagyott erdőben. Kiderült, a régi rabtemető maradványait rejtegeti a bozótos. A gazdátlan területre több mint ötven éve nem temetnek.

2007.06.21.

A meztelen test és a művészet elkötelezettjei

A meztelen test és a művészet elkötelezettjei kétévente találkoznak a Szentesi aktfotó-kiállításon, ahol a fotósok és modelljeik között minden időben élő a kapcsolat. Az aktmodellek szabadon bontakoznak ki a fényképezés közben, a művészek pedig nem múló hevülettel keresik a legszebb részleteket.

2007.06.19.

Hűvös helyek kerestetnek Szegeden

Hűvös a dóm, de hűvösebb a vár – derült ki, amikor olyan helyek után kutattunk Szegeden, ahová a hőség elől menekülhetünk. A börtön viszont minden ellenkező híreszteléssel szemben egyáltalán nem hűvös.

2007.06.11.

Aktfotó-kiállítás Szentesen

Huszonöt éves jubileumát éli a szentesi aktfotó-kiállítás. Az idei tárlatra is több száz fotóval pályáztak az alkotók. Mivel ez tényleg művészet, és ez többször is elhangzott, a látogatók pironkodás nélkül elemezhették a képeket.