Délmagyar logó

2018. 09. 23. vasárnap - Tekla 11°C | 22°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


8 találat Cseh Zsuzsa névre


2008.02.21. 12:33

A Fekete Péterre készülnek a kisszínházban

Szeged - A kisfiú és az oroszlánok című Lázár Ervin-mese, valamint a népszerű Eisemann-operett, a Fekete Péter-bemutatójára készül márciusban a Szegedi Nemzeti Színház.

2007.11.08. 21:37

A rendező játszott a Learben

Szeged - Jakab Tamás betegsége miatt a rendező, Zsótér Sándor „ugrott be" Gloster szerepére a tegnap esti Lear-előadáson. Zsótér nem jött zavarba, hiszen eredeti foglalkozása: színész.

2007.10.26. 20:18

''Anyu, mikor rakjam bele a rántást?''

Szeged - A huszonegyedik században már nem alapkövetelmény, de azért nem árt, ha egy nő tud főzni. Egy-egy éttermi és gyorsétel mellett a hazai koszt még mindig a legjobb. Ha nem is hagyományosan, de távoktatással – telefonon, interneten – majdnem minden lány az édesanyjától tanulja meg a fortélyokat.

2007.10.23.

Lear király utolsó vacsorája

Szeged - A Király Levente címszereplésével bemutatott Lear király komoly erőfeszítést, koncentrációt, gondolkodást igénylő intellektuális kaland. Zsótér Sándor izgalmas, rendhagyó rendezése sokkolta a könnyebben befogadható produkciókhoz szokott közönséget a szegedi kisszínházban.

2007.03.19.

Beszélő fejek 2. a szegedi kisszínházban

Alan Bennett eredetileg televízióra írt monológsorozata, a Beszélő fejek nem véletlenül világsiker. Ha jó színészek keltik életre a 45-50 percbe sűrített mini sorsdrámákat, garantált a siker. A szegedi kisszínházban most Cseh Zsuzsannával és Pásztor Erzsivel láthatunk két újabb monológot.

2007.03.17.

Négylábúak és gazdáik: kölcsönösen sokat tanulnak egymástól

Kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes. Vámos Miklós mondását csak azok tudják a magukévá tenni, akik szoros kapcsolatba kerültek az ember leghűségesebb társával. Cseh Zsuzsanna színésznő, Márok Tamás televíziós szerkesztő, műsorvezető és Puljezevics Nenad kézilabdakapus tudja, mekkora felelősség kutyát tartani, továbbá azt is, milyen boldogságforrás egy négylábú.

2007.03.13.

Újabb Beszélő fejek

Alan Bennett eredetileg tévésorozatnak írta a Beszélő fejeket, amelyből a tavalyi siker után ma újabb két monológot mutatnak be a szegedi kisszínházban. A harmadikat a napokban elhunyt Kocsis György játszotta volna – rá is emlékeznek a premieren.

2007.02.28.

65 előadást, 18 produkciót kínál márciusban a színház

Két játszóhelyén összesen 65 előadást, 18 különböző produkciót kínál márciusban a Szegedi Nemzeti Színház, amely intenzív szponzorkereső kampányba kezdett.