Kezd átlendülni

2021.11.12. 11:28

Wolf Eszter Olaszországba utazik a jövő héten

Ötödik helyen végzett a legutóbbi magyarkupa-fordulóban a felnőttek között Wolf Eszter: a hódmezővásárhelyi Csomorkány SE vívójára hamarosan pedig nemzetközi verseny vár Pisában.

Munkatársunktól

– Az utóbbi időben komoly hullámvölgyem volt, egyrészt a versenyhiány miatt is. Ezzel a viadallal éreztem azt a közelmúltban először, hogy minden jól megy és élvezem a vívást, kiegyensúlyozott vagyok. Sok­­kal jobb érzés a felnőttek kö­­zött jól teljesíteni, ez mindig önbizalomtuningot jelent számomra – összegezte legutóbbi teljesítményét a hódmezővásárhelyi Csomorkány SE vívója, Wolf Eszter, aki ötödik helyen végzett a felnőttek között a ma­­gyar kupa legutóbbi fordulójában.

Az elmúlt időszak után azonban úgy látja, van min dolgoznia, hiszen a koronavírus-járvány miatti kevesebb verseny még érezteti a hatását.

– Még nem merném kijelenteni, hogy átbillentem, hiszen a vívás egy nagyon hektikus sport, sok függ az adott napi formától, hangulattól is. Nagyon remélem, hogy leg­alább egy jó nagy lépést megtettem afelé, hogy kilépjek ebből a hullámvasútból. Bár az utóbbi időben erősödik a vírushelyzet, de látszódik a fény az alagút végén verseny szempontjából – tette hozzá.

A hódmezővásárhelyi vívónak hamarosan itt a következő kihívás, hiszen jövő héten Olasz­­országba utazik, ahol egy nemzetközi versenyen vesz részt. Az U23-as mediterrán bajnokság is egy komoly állomás lesz, majd decemberben a felnőtt országos bajnokság vár rá.

– Pisa mellé utazunk. Legutóbb két éve vívtam nemzetközi porondon, ilyen szempontból mindenki egyenlő esélyekkel áll fel, mert senki nem ismeri a másikat, nem tudjuk, ki mennyit változott. Elsősorban élvezni szeretném a vívást, és szeretnék kihozni mindent magamból, amit tu­­dok, aztán meglátjuk, ez mire lesz elég – zárta Wolf Eszter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!