Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 03. 06. péntek - Leonóra, Inez

Még több

Csongrád megye sportja

Kovács Ágnes Vásárhelyen is sztár volt

Kovács Ágnes Vásárhelyen is sztár volt

A hétvégén nemzetközi versenyen adott át érmeket. Ma már civil, kisfia, Gábor Dominik 3 és fél évesen már tud úszni, édesanyja akadémiájának oszlopos tagja.

Hungerit: győzni kell!

A Hungerit- Szentes női vízilabdacsapata szer- dán 11–9-es vereséget szenvedett az UVSE-Centrál vendégeként. A gárda nem sokat pihenhet, ma 19.30-kor jön az újabb bajnoki erőpróba otthon a BVSC ellen.

Meccslázban: Sallai Róbert tippelt a megyeegyes hétvégére

Holnap rendezik a Csongrád megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság tizenhetedik fordulóját. A mérkőzésekre a megyekettes bajnokságban 19 pontjával a 10. helyen álló Tömörkény edző- je és egyben játékosa, Sallai Róbert tippelt.

Algyői Úszó Közhasznú Egyesület: hobbi és versenysport

Az Algyői Úszó Közhasznú Egyesület célja továbbra is az, hogy a településen és vonzáskörzetében élő gyermekek minél nagyobb számban tanuljanak meg úszni, és helyi vagy akár országos versenyeken is induljanak.

Megyei foci: Kazu, az UTC titkos fegyvere

A védekező középpályás Manabe Kazuhiróval erősített a télen az UTC megyeegyes labdarúgócsapata.

Kellett egy csapat - a szegedi jégkorong hőskora

Már húsz éve, hogy a Tisza Volán égisze alá került a szegedi jégkorongcsapat, amely akkoriban az OB II-ben szerepelt, egy évre rá az élvonalban is játszott, ahol óriási bravúrt is elért, illetve a magyar kupa elődöntőjéig jutott.

Magabiztos hazai siker: MOL-Pick Szeged-Orosháza 33-22

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a rájátszásban 11 góllal győzte le az Orosházát az újszegedi sportcsarnokban.

Csongrád megyei labdarúgás

Sportvilág

Támogatás a makói sportnak

A legnagyobb összeg 3,8 milliós, a legkisebb 100 ezres volt. A legnagyobb támogatást a nagy bázissal rendelkező, komoly utánpótlás-nevelést folytató egyesületek kaptak, mint például a labdarúgók, a kézilabdások és az úszók.

Ötvenezer forint a dedikált kézilabdáért

Ötvenezer forint a dedikált kézilabdáért

Ötvenezer forintot ajánlott egy olvasónk azért a Pick-játékosok által aláírt 2011-es kézilabdáért, melyet a sándorfalvi Répás-család megsegítésére árverezünk.

Negyedik a SZEOL SC utánpótlása

Negyedik a SZEOL SC utánpótlása

Dóra János tanítványai a kezdeti megilletődöttség után egészen az elődöntőig meneteltek, ahol a későbbi győztes Kecskeméttől egyetlen találattal kaptak ki.

Nézhetetlen

˝Elterveztem: amelyik NB I-es meccset adja a tévé, azt megnézem. Merénylet volt ez – nem futballhétvége, hanem egy horror.˝

SZVSE-aranyeső

SZVSE-aranyeső

Az ausztriai Wolfurtban rendezték azt a kadett, junior és felnőtt szabadfogású és női nemzetközi birkózóversenyt, amelyen 17 ország közel 220 versenyzője lépett szőnyegre.

Remek szegedi szereplés a pályaíjász terem-Eb-n

Az olimpiai kategóriában szereplő szegedi Banda Árpád (UTC) nagyszerű teljesítménnyel a hetedik helyen végzett a pályaíjász terem-Európa-bajnokságon.

Kanyó és Gruber repesztett a világkupán

Kanyó és Gruber repesztett a világkupán

Egerben rendezték meg a búvárúszók világkupáját, amelyen remekül szerepeltek a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub versenyzői.

Dárdai az idény végéig nem számíthat legeredményesebb csatárára

Schiebernek - aki öt góllal ebben az idényben az együttes legeredményesebb futballistája - a múlt héten, edzés közben sérült meg a térde.

Költöznének Márton Anitáék

Költöznének Márton Anitáék

A Titán TC-től nemrég Békéscsabára igazoló, de továbbra is Szegeden készülő dobószakosztály megpróbál az SZVSE-pályára költözni, ugyanis a Felső Tisza-parton továbbra is veszélyes edzeni.

Idegenben győzött az ASS-Makói SVSE

Remek győzelmet aratott a sakkcsapat NB I-ben az ASS-Makói SVSE együttese

Michael Schumacher fia a Forma-4-ben

Michael Schumacher fia a Forma-4-ben

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia, Mick szerződést kötött a Van Amersfoort Racing nevű csapattal, s a jövőben a fiatal tehetségek számára kiírt Forma-4-ben fog versenyezni.

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...