Délmagyar logó

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 20°C | 31°C Még több cikk.

205 ezer forintért kelt el Vadkerti Attila meze!

Szeged – A Pick Szeged az OTP Bankkal közösen meghirdetett jótékonysági akcióval segíti a szegedi Gyermekonkológiai Osztályt: az idei szezon utolsó két Vác elleni mérkőzésére egy jelképes összegű, 200 forintos jeggyel biztosítja a belépést a szurkolóknak, akiket arra biztatnak, hogy támogassák adományukkal a Gyermekonkológiai Osztályt.
Lapunk telefonon érte utol Keresztúri Istvánt. A győztes felajánló elmondta, személyesen is átérezte a jótékonysági akció fontosságát, mivel édesanyját súlyos betegség után veszítette el. 

A kezdeményezés elindítója, Vadkerti Attila lapunkon keresztül szeretné megköszönni az összes felajánlást. 

- Nagyon örülök annak, hogy jó helyre került a magyar válogatott által aláírt mez. Átérzem ennek a fontosságát. Mindenkinek köszönöm, aki az ügy mellé állt, azt, hogy ennyien licitáltak, és tartották fontosnak ezt a kezdeményezést. Minden várakozást felülmúlt ez az összefogás. Ez egy komoly pénzösszeg, ami nagy segítség lesz, és nagyon, de nagyon jó helyre kerül - mondta a Pick Szeged csapatkapitánya.

december 12., 12.00:
Az utolsó ajánlat a nyertes! Pontban délben 205 ezer forintot ajánlottak Vadkerti Attila mezéért! Keresztúri István a nyertes! A rászorulók nevében is köszönjük!

december 12., 11.59:
Egy cég 160 ezret ajánlott!

december 12., 11:59
Beindult az élet: újabb e-mail után már 155 ezernél tart a licit!

december 12., 11:58
Az utolsó percekben is jött felajánlás! E-mailen 150 ezer forintot ajánlottak pár másodperce a mezért.

december 12., 10:26
Tizenötezret ráemeltek: 140 ezer forint Vadkerti Attila válogatott meze!

december 11., 19:37
Tovább drágult a dressz: 125 ezer forintnál járunk!

december 11., 16:07
Tízezer forinttal nőtt a mez értéke, 110 ezer forintnál jár a licitálás!

december 11., 09:37
Már nemcsak honlapunkon lehet licitálni Vadkerti Attila mezére! Az EHF Bajnokok Ligájának honlapján is megjelent egy angol nyelvű írásban a jótékonysági akció. Az Európai Kézilabdaszövetség hivatalos oldalán azt írják, euróban várják a felajánlásokat, külföldről e-mailben lehet licitálni. Vajon itthon marad a mez, vagy kikerül a nagyvilágba?

december 8., 12:05
Már hat számjegyet kóstál Körte meze: 100 ezer forintott ajánlott pár perce egy licitáló!

december 7., 21:48
Rátettek egy lapáttal, 75 ezer forintnál jár a 24-es válogatott mez!

december 7.
Emelték a tétet, ketten is, ráadásul: 70 ezer forintnál tart a licit. Ebben az esetben az a szabály, hogy aki először ajánlotta fel az összeget, az viszi a mezt. Elsőnek a ...@... .allianz.hu végű e-mail címről és 20/9....11-es mobilszámról jelentkező olvasó emelte 70 ezer forintra a tétet. A néhány perccel ezelőtt a @zc.hu e-mail címről és 20/9....66-os mobilról licitáló olvasónknak emelnie kell az összeget Vadkerti Attila mezéért.

december 6.
Megindult a licitálás, az első licitáló 10 ezer forinttal növelte a kikiáltási árat, azaz jelenleg 60 ezer forintnál tart Vadkerti Attila olimpiai meze.


Korábban írtuk:
A tavalyi évhez hasonlóan a Pick Szeged gyémánt fokozatú támogatójával, az OTP Bankkal közösen meghirdetett jótékonysági akcióval segíti a szegedi Gyermekonkológiai Osztályt. A klub és az OTP Bank az idei szezon utolsó két mérkőzését – a Vác elleni magyar kupa, illetve bajnoki találkozón – jelképes összegért, 200 forintért lehet a szurkolóknak megnézni, akik további ajándékként csapatposztert is kapnak. A szervezők cserébe a szegedi Gyermekonkológiai Osztály javára felajánlott adományokat várnak a drukkerektől. Nemcsak a jó ügy miatt érdemes jótékonykodni, hanem mert a felajánlott adományokért cserébe tombolát is osztanak a szurkolóknak, akik között december 12-én Vadkerti Attila jóvoltából egy, a magyar férfi kézilabda-válogatott által aláírt labdát sorsolnak ki. Nem akármilyen labdáról van szó, Körte hozta a londoni olimpiáról!

Fotó: Forgó Nóra
Fotó: Forgó Nóra

Emellett gazdára talál Vadkerti dedikált olimpiai meze, ezt is valamennyi Londonban résztvevő kézilabdázó aláírta: erre honlapunkon lehet online licitálni december 12-én délig. A licitálásból befolyt összeget szintén a Gyermekonkológiai Osztálynak juttatják el. A 24-es dressz kikiáltási ára 50 ezer forint, minimum 5 ezer forinttal növelhető az összeg. Valamennyi licitálót visszahívunk, a licit állásáról naponta beszámolunk.


Az adomány a Reménysugár Alapítványon keresztül jut el a beteg gyerekekhez. Az alapítvány 1996-ban alakult a Dél-Magyarországon kezelt leukémiás és daganatos gyermekek segítésére. Sokrétű tevékenységükkel hozzájárulnak a gyermekek gyógyulásához: többek között segítenek a berendezések karbantartásában, bővítésében, orvosi műszerek vásárlásában, játszószoba kialakításában. Az alapítvány elnöke Bartyik Katalin egyben a szegedi Gyermekonkológiai Osztály vezető orvosa, aki szakemberként tudja felmérni a fejlesztés igényeit. Az alapítvány tagjai nem számolnak fel külön kezelési-, illetve tevékenységi költséget, így minden adományozott pénzösszeg a gyógyítás fejlesztését szolgálja.


– Egyszer egy ismerősöm révén jártam a szegedi Gyermekonkológiai Osztályon, ahol bemutattak a lelki segítőnek, Kovács Dénesnek, és ő vezetett körbe az osztályon. Vele azóta is jó kapcsolatban vagyok, és ahogy tudom, támogatom az alapítványt – mondta Vadkerti Attila, a Pick Szeged és a magyar férfi kézilabda-válogatott szélsője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Retek góljaival győzte le a Bordány a médiaválogatottat

Futballpremierre került sor kedd este, a bordányi önkormányzat meghívására barátságos kispályás… Tovább olvasom