Délmagyar logó

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 1°C | 6°C Még több cikk.

20 éves ünnep

1995. június 9. Medikémia Szeged–Csepel-Kordax 3:2. Háromezer néző a régi újszegedi sportcsarnokban a férfi röplabda magyar bajnoki döntőn. Az ötödik meccs, aki nyer, első. A végén ünnep, bajnok lett a Nyári Sándor által irányított szegedi együttes. A város első labdajátékban megszerzett aranyérmét ünnepelte a szegedi publikum.
20 éve! Bizony rohan az idő, eltelt két évtized. Méhes Gábornak, a Sport tévé riporterének, lapunk egykori munkatársának szívügye a csapat, a Medikémia Szeged, amely sok-sok boldog pillanatot szerzett a szurkolóknak. Megkeresett bennünket, hogy hozzuk össze a csapatot. A Délmagyarország ott volt minden meccsén a csapatnak, Gyürki Ernő révén minden mozzanatukról beszámoltunk.

Idén június 9-én (kedd) ismét összeáll a bajnokcsapat: Petheő Gábor, Csíkos Gábor, Hulmann Zsolt, Kása Róbert, Polgár Gábor, Rácz László, Schildkraut Krisztián, Somodi István, Takács László, Torma Péter, Urfi Csaba, Jurij Melnicsuk, Oleg Belik és a szakmai stáb: Nyári Sándor, Nusser Elemér, Csiszér Előd, Jónás László, Mayer Róbert, Bozsó Szabolcs. Bízunk benne, hogy minél többen el tudnak jönni, mert újból ünnep lesz!

Délután Szentgyörgyi Pál, Szeged alpolgármestere fogadja a bajnokcsapatot. 17.30-kor a szurkolóknak lehetőségük lesz találkozni a kedvencekkel, az újszegedi sportcsarnokban közös fotót készítünk, amit a szerdai Délmagyarországban láthatnak majd. A Csakazért SE ülőröplabda-csapata és a Szegedi Röplabda SE népes utánpótlása már jelezte, hogy ott lesz az eseményen, éppen a fiatalok állnak majd sorfalat a játékosoknak, amikor a pályára szólítjuk őket. Pálmai Antal, a Medikémia Zrt. vezérigazgatója pedig este állófogadáson látja vendégül a hősöket, azokat az embereket, akik híressé tették a cég és a város nevét.

Szurkolók! Ünnepeljük együtt a csapatot, június 9-én 17.30-kor mindenkit várunk az újszegedi sportcsarnokban!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Banda Árpád: nem tudták legyőzni

A közelmúltban rendezték a Malév-kupa pályaíjászversenyt Budapesten. Tovább olvasom