Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

A-Híd Szeged: egy cél lebeg előttük

Megkezdte felkészülését az A-Híd Szeged férfi vízilabdacsapata, Vincze Balázs hétfő délelőtt vezényelte az év első edzését. A keret majdnem teljes volt, a játékosok pedig innentől már szinte csak a rájátszásra koncentrálnak.
Rájátszás, rájátszás, rájátszás.

Akárkivel beszéltünk az A-Híd Szeged férfi vízilabdacsapatának idei első edzésén, a bajnokság végjátékát már az első mondatnál szóba hozták. Nem lehetett kikerülni a témát, hiszen a pihenőből visszatérve mindenki előtt csak egy cél lebeg: döntőbe akarnak kerülni, ott pedig esélyeshez méltó teljesítményt nyújtani.

Persze az ünnepek is szóba kerültek a szárazföldi és a vizes tréning alatt, amelyeken kiderült, hogy Vincze Balázs téli szünetre előírt penzumát mindenki becsülettel teljesítette, és az első edzés is jólesett a játékosoknak.

– Remekül éreztem magam. Ehhez az is kellett, hogy a szabadság alatt minden apró bajomat kikúráljam. Többször is jártam csontkovácsnál és masszőrnél, emellett moziba, színházba és koncertekre is eljutottam, teljesen feltöltött ez az időszak – mondta Decker Ádám, akinek nagy szüksége volt a pihenésre, hiszen a világbajnokság miatt karácsonyig nem jutott idő erre.

A-Híd Szeged: egy cél lebeg előttük. Fotó: Frank Yvette (galéria)

Persze az aranyérem miatt ez kellemes gond volt, ahogy Juhász Zsolt sem panaszkodott az Universiade miatt, de a kazanyi sikerrel együtt neki is fárasztó éve volt.

– Nem utaztam sokat az ünnepek alatt, csak egynapos kirándulásokat tettem, például Ópusztaszeren és a Hortobágyon is voltam. A lényeg az volt, hogy a vízilabdával egy ideig ne kelljen foglalkozni – nyilatkozta mosolyogva a szentesi származású szélső.

Az edzés végén egy negyedóra erejéig előkerült a labda is, hiszen pénteken 19.30-kor már a Pécs együttesét fogadják Szivósék.

– Ugyan teljesen a rájátszásra koncentrálunk, és két hónapig például rangadónk sem lesz, de egy nagyon motiváló találkozóval kezdünk. Idegenben az első fordulóban pontokat hullajtottunk, Szegeden szeretnénk helyre tenni a dolgokat, mindent megteszünk azért, hogy kiütközzön a két csapat közötti különbség – tett ígéretet a szurkolóknak Decker Ádám.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közösségi szemlélet Bordányban

A Bordány Sportkör kapta 2013-ban lapunk Az év sportolója gáláján Az év médiadíját. Tovább olvasom