Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 31. hétfő - Erika, Bella

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sport - labdarúgás, kézilabda, vízilabda > A Föld napján lesz a 7. K&H olimpiai futónapok Szegeden

A Föld napján lesz a 7. K&H olimpiai futónapok Szegeden

Április 22-én, a Föld napján egy környezetkímélő sporteseményre hívja a mozogni vágyókat a „napfény városába" a Budapest Sportiroda (BSI) ésSzegedi Sport és Fürdők Kft.

Delmagyar.hu - 2012.04.14. 09:06
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A szegedi 7. K&H olimpiai futónap lesz az olimpiai sorozatok idei első vidéki állomása. A szervezők bíznak abban, hogy e jeles napon sokan választják majd az autózás helyett a futást a közlekedés eszközéül.

Az esemény 3,4 kilométeres távján bárki rajthoz állhat, futni várják a város és Csongrád megye lakóit is. Idén ismét a Dóm térről rajtol majd a mezőny 10 órakor, és a cél is itt lesz.

2011-ben több mint 3800-an vettek részt az eseményen, hogy kékbe öltözve lefussák a könnyen teljesíthető távot. Gyerekek, idősebbek és fiatalabbak, családok és baráti társaságok, iskolák és munkahelyi közösségek is rajthoz álltak.

A 7. K&H olimpiai futónapokra előzetesen a szegedi Városi Sportcsarnokban lehet nevezni, április 16-tól 19-ig, 9 és 15 óra között. Természetesen az esemény napján is van lehetőség nevezésre a versenyközpontban. Valamennyi induló az esemény emblémájával ellátott kék pólót kapja.

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...