Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

A futball rabjai

Labdarúgás - Varga Zoltán (64) újra Szegeden futballozott. A Ferencváros egykori olimpiai bajnok, válogatott labdarúgója a Hunyadi téren ismét bemutatott valamit a tudásából.
– Nagyon bízom abban, hogy a jövőnk szebb lesz a jelennél, ezért is kezdtük el Gyulán a labdarúgó akadémia szervezését. Jövő kedden jár le a jelentkezési határidő, két korosztályban összesen körülbelül ötven gyerekre számítunk a kezdésnél a régióból, illetve később akár Erdélyből és a Vajdaságból is. Augusztusban már indulni szeretnénk az akadé-
miák bajnokságán. Várom már a startot, mert komolynak érzem a feladatot, amelyet biztos élvezek is majd – nyilatkozta két mérkőzés között Varga Zoltán.

Sajnos nem miatta volt rengeteg, magyar és romániai rendőr, fegy- és börtönőr a Hunyadi téren. Pedig a kapuk mindenki előtt nyitva álltak, ám autogramot kevesen kértek tőle, és a további, egykori szegedi klasszis játékosoktól (pl. Major, Orosházi), illetve a válogatott kenustól, Fürdök Gábortól. A Szegedi Fegyház és Börtön hagyományteremtő céllal kispályás tornát rendezett, és ezen vettek részt a büntetés-végrehajtás környékbeli csapatai. Mivel az MTK öregfiúk az utolsó pillanatban lemondták a részvételt, nyolc csapat küzdött a tornagyőzelemért – a végén SZEOL AK-sikerrel.

Varga Zoltán újra Szegeden futballozott. Fotó: DM/DV
Varga Zoltán újra Szegeden futballozott.
Fotó: DM/DV

Végeredmény

A torna végeredménye: 1. SZEOL AK öregfiúk (Tóth Z., Kántor, Sahin-Tóth, Kemenes, Tárkány, Major, Lengyel, Mádi, Orosházi, Török Zs., szakvezető: Kőhalmi István, játékos-menedzser: Orosházi László), 2. Trend-Clean Kft., 3. aradi börtön csapata, 4. temesvári börtön csapata, 5. Szegedi Fegyház és Börtön, 6. Nagyfa-Alföld Kft., 7. Szegedi Rendőr-főkapitányság, 8. Gyulai Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémia.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Makó FC: jász kaland

Labdarúgás - Jászsági kalandra készül a labdarúgó NB II Keleti csoportjában negyedik helyen álló… Tovább olvasom