Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

A lehetőségek meccse maradt: Pick Szeged-Barcelona 28-33

Nem sikerült a bravúr, győzött az esélyesebb, a jobb. A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Velux EHF Bajnokok Ligájában hazai pályán 33–28-as vereséget szenvedett Európa egyik legjobb klubcsapatától, a spanyol Barcelonától.
Pedig minden szépen indult. Frantisek Sulc megszerezte 150. BL-gólját, egyből vezetést szerzett a Pick Szeged a Barcelona elleni meccsen. A csordultig telt újszegedi sportcsarnok lelátója pedig tombolt. Ordított, tapsolt, hiszen a hazai kedvencek olyan ritmust diktáltak, amit a spanyol Barcelona a meccs elején nem bírt. Robogott a szegedi expressz, mindenki a nézőtéren bökdöste a mellette ülő embert: „Látod ezt?" Látta ezt mindenki, kérem, Csányi Sándor, a csapat tulajdonosa is. 6–3 után sem állt le a Pick, ment előre, Frantisek Sulc, Ancsin Gábor és Jonas Larholm is szépen termelte a gólokat.

Saric kapus csak nagy ritkán találkozott a labdával, Xavier Pascal időt is kért. Először, majd másodszor is. Igen, mert a time out után nem csökkent a különbség, hanem még jobban nőtt. Állva ugrált a Pick-tábor, a B közép verte a dobot, tapsolt, őrjöngött. Mi volt itt, kérem! 11–6-nál jóformán felrobbant a csarnok. Igen ám, de éppen ezért nagy Pascal, a katalán sztárgárda mestere, mert a második időkérés használt a csapatnak. Saric egyre többet találkozott a labdával, Jesper Nöddesbo beállóból egyre többet hozzátett a meccshez, és az az igazság, hogy a két szerb spori is szórta hazai oldalon a két perceket. Előbb egyenlített a Barça, majd átvette a vezetést, így nagyot fordult a kocka, a szenzációs kezdés után a félidőben már a katalánoknál volt az előny.

Nem bírt a Pick a Barcelonával. Fotó: Schmidt Andrea (képgaléria)

A félidőben a közel 4000 néző hatalmas tapssal köszöntötte a magyarkupa-győztes A-Híd Szeged pólócsapatát, a fiúk pedig futottak egy tiszteletkört, majd lepacsiztak a nézőkkel.

Barcelona-góllal indult a második játékrész. Közel öt perc szegedi gólcsendet tört meg Sulc, majd Prodanovics is kapuba talált, így már csak kettő volt közte. Hiába harcolt, küzdött a Szeged, és került többször is közel a vendégekhez, sajnos mindig csak két gólra sikerült felküzdenie magát. Amikor kellett, Rutenka vagy Rocas szerzett gólt, így csak a remény maradt meg az egyenlítésre. Az 51. percben a remekül játszó Larholm találata után volt utoljára mínusz kettő, ezután tartotta előnyét a Barça, és a végén magabiztosan nyerte a meccset, s őrzi továbbra is a veretlenségét a Bajnokok Ligája D csoportjában.

A Pick Szeged legközelebb szerdán 18.45-kor a Gyöngyös otthonában szerepel, majd szombaton 100. BL-találkozóját vívja Barcelonában.

Pick Szeged-Barcelona 28-33 (15-18)

Férfi kézilabda Bajnokok Ligája, D csoport, 5. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 4000 néző. Vezette: Nikolics, Sztojkovics (szerbek).

Pick Szeged:
Mikler - Prodanovics 3, Ancsin 5, Sulc 8, Zubai 2, Larholm 8, Vadkerti 1. Csere: Tatai (kapus), Blazevic, Buday, Pribanic, Kekezovics, Balogh Zs. 1, Czina. Vezetőedző: Skaliczki László.

Barcelona:
Saric - Rocas 7/4, Montoro 3, Sorhaindo, Morros, Entrerrios 2, Garcia 5. Csere: Aguirrezabalaga 2, Nöddesbo 6, Sarmiento 1, Rutenka 3, Stranovsky 2, Gurbindo 2. Vezetőedző: Xavier Pascal.

Skaliczki László: Don Quijotének érzem magam. Ez a vereség benne volt valahol a csapat életében. Egy nagyon jó Barcelona jött Szegedre. Amit az öltözőben megbeszéltünk, hogy kinyitjuk a védekezésünket, megtámadjuk a passzokat, ez a mérkőzés elején jól ment, csakúgy mint az átlövések. A második időkérés valóban megtörte a csapatomat, néhány játékosom el is fáradt, és a vendégek kapusa, Saric egyre jobban védett. Annak örülök, hogy a második félidőben sokáig meccsben volt, viszont a Barcelona ekkor, különösen a hajrában minden egyes apró hibánkat megtorolta. Bízom abban, hogy az agresszivitásunk nem ment át durvaságba, ahogy abban is bízom, csapatom tud profitálni ebből a vereségből.

Nem bírt a Pick a Barcelonával. Fotó: Schmidt Andrea (képgaléria)

Xavier Pascal:
Nagyon agresszívan kezdett a Pick Szeged az első félidőben, nagyon nehéz mérkőzést játszottunk a Pick Szegeddel. Az első félidőben a második időkérés szerencsére átbillentette a csapatot a holtponton, onnantól kezdve uraltuk, kézben tartottuk a mérkőzést. Megtaláltuk a saját ritmusunkat, ehhez azonban kellett 15 perc. Szerintem egy olyan csapattal játszottunk ma Szegeden, amelynek sokkal több ponttal kellene rendelkeznie.

Brian Jesper Nöddesbo: Nagyon nagy tisztelettel jöttünk ide Szegedre, tudtunk, nagyon nehéz mérkőzés lesz. A meccs elején nem is nagyon tudtuk megtalálni a saját játékunkat. Végig nagyon szoros volt a meccs. A kulcs szerintem is a második időkérés volt. Egy picit bealudtunk az elején.

Ancsin Gábor: Gratulálok a Barcelonának! Egy vesztes meccs után sosem lehet boldog az ember, mégis úgy gondolom, nagyon sok pozitív eleme volt ennek a meccsnek, amit remélek, át tudunk menteni a következő bajnokira és a Zágráb ellen BL-meccsre is.


Mai játékával a Pick Szeged rengeteg csapatot legyőzött volna a világon, fájó, hogy a Barcelona ellen ez sem volt elég. Sulc és Larholm extra volt, a védekezés viszont nem működött hibátlanul. Öt forduló után két ponttal áll a csapat a BL-ben.Nem bírt a Pick a Barcelonával. Fotó: Schmidt Andrea (képgaléria)


60. perc: Sulc nagy gólja, a nyolcadik neki 28-32. Montoro 28-33. Ez a vége.

59. perc: Saric zsenialitásával és Nöddesbo játékával jobb a Barcelona. Előbb egyik véd, majd utóbbi szerez gólt 27-32.

58. perc: Ancsin okos gólja 27-30. Jó védekezés, törölni kell. Entrerrios 27-31

57. perc: Garcia szól hozzá a meccshez 26-30. Időkérés.

56. perc: Larholm ma is klasszis, ő és Sulc jelentik a gólveszélyt 26-29.

55. perc: Rutenka lő emberrel a nyakán, Tatai véd, de hetes. Rocas 25-29.

54. perc
: Prodanovics ziccere Saricsé. Ezért kár volt.

53. perc: Rutenka könnyedén 24-28. Ancsin mekkora gól 25-28.

52. perc: Nöddesbo 24-27. Nyerőember a svéd sajnos.

51. perc: megint Larholm, gyerünk! 24-26.

50. perc: még mindig nem dőlt el semmi.

49. perc: Sulc dobat gólt Larholmmal 23-26.

48. perc: Entrerrios lövése a blokkról melé. Katalán hetes, füttykoncert. Rocas dobja be 22-26.

47. perc: Sulot gáncsolják. Balogh lő a kapusba.

46. perc: Balogh Zsolt harcol ki hetest, Larholm gyönyörűen dobja be 22-25. Czina a pályán.

Nem bírt a Pick a Barcelonával. Fotó: Schmidt Andrea (képgaléria)

45. perc: Gurbindo 21-25.

44. perc: Nöddesbo a meccs legjobbja 20-24. Mármint katalán részről, nálunk Sulc a király 21-24.

43. perc: Ancsint blokkolják, Baloghot nem tudják 20-23.

42. perc: megint Saric, sokadszor. Rutenkát blokkoljuk, ez jó. Rocas hetese bent 19-23.

41. perc: Larholm lő, Saric véd. Időkérés a Picknél. Sterbik még nem volt pályán. Ezt nagyon be kellene lőni.

40. perc: Saric véd kettőt.

39. perc: Rutenka tör be zavartalanul 18-22. A szurkolók nem csüggednek. Sulc sem 19-22.

38. perc: Ancsin eladta, Nöddesbo 17-21. Larholm fontos pillanatban 18-21.

37. perc: Sulc a szélről Saricsba, Stranovsky a kapuba 17-20. Baloghot állítják ki.

36. perc: labdaszerzés, indulunk, Prodanovicsé a gól 17-19.

35. perc: Sulc! Vele nem bírnak, de támadásban egyedül kevés lesz 16-19.

34. perc: Gurbindo szerencsével 15-19.

33. perc: Prodanovics zeccerét Saric a kapufára üti. Nincs gólunk emberelőnyben.

32. perc: Balogh Zsolt lövi Saricsba. Vadkerti is.

31. perc: nézzük a folytatást! Mikler bravúrja Rocas lövése után. Nöddesbót állítják ki, ez nem nagy baj.

Nem bírt a Pick a Barcelonával. Fotó: Schmidt Andrea (képgaléria)

A szünetben az A-Híd Szeged VE kupagyőztes vízilabdacsapatát köszönti a publikum. A meccsről: sokáig fölényben játszott a Pick, de amikor a spanyolok átálltak a nyitott védekezésre, előbb kiegyenlítettek, majd átvették a vezetést. Hosszabb a katalán kispad, világsztárok ülnek rajta, de a meccs így sincs még lefutva. Nagyot küzd a Pick!

30. perc: jó a katalán blokk, Stranovsky vágja be 15-18. Saric védésével ér véget a félidő.

29. perc: labdát szerzünk, Zubai indul, gáncsolja Garcia. Zubai így is bedobja, plusz emberelőny 15-16. Eddig voltunk előnyben, Budayt állítják ki. 8, ill 2 perc az előnyök állása... Rutenka 15-17.

28. perc: Prodanovics harcol ki hetest. Emberelőny nincs... Larholm belövi Saricsnak 14-16.

27. perc: Pribanic belemegy, Rocas büntet 13-16. Baj van.

26. perc: Ancsin lövi el 11 méterről feleslegesen, Garcia nem nagyon ront 13-15.

25. perc: Garcia pörgetése a kapufáról megy be 13-14. Először vezetnek.

24. perc: már majdnem passzív, amikor Rocas bepattintja 13-13.

23. perc: Rocas hetese bent 13-12. Sulc lövését bravúrral védi Saric.

22. perc: gond van támadásban? Sulc egyedül megoldja úgy, hogy ketten voltak vele szemben 13-11. Pribanic a pályán, ki is állítják.

21. perc: a második szegedi emberhátrány, Zubait küldték ki. Sarmiento 12-10. Blazevic mellé. Nöddesbo gólján látszik, hogy világklasszis a dán 12-11.

20. perc: nyitott védekezésre váltottak a spanyolok, ez most nem ízlik annyira a Picknek. Larholm szed össze egy lecsorgót, és bepörgeti 12-9.

19. perc: a dán Nöddesbo kap bejátszást, bevágja estében 11-9.

18. perc: Buday lövését most blokkolják. Gyengén szállt be a meccsbe az irányító. Blazevic is blokkol.

17. perc: Larholm harcol ki hetest, Buday lővi, Saric védi. Garcia 11-8.

16. perc: Prodanovics indul, de megint rosszul lép, mint a Veszprém ellen. Szerencsére ez nem annyira súlyos. Hazai időkérés. Rocas a szélről 11-7.

Nem bírt a Pick a Barcelonával. Fotó: Schmidt Andrea (képgaléria)

15. perc
: Mikler véd. Prodanovics rohan, ez is gól! 11-6.

14. perc: a kapitány, Vadkerti Attila betörésből lő gól, mi van itt! 10-6.

13. perc: Sulc lövése véleményes, Saric bevédi, a játékvezetők meg is adják 9-6. Ez a hazai pálya előnye.

12. perc: Larholmot blokkolják le.

11. perc: megint a dallamos nevű Aguirrezabalaga 8-6. Saric először véd nagyot.

10. perc: Montoro az égből 7-4. Zubai a falból, majd Aguirrezabalaga átlövésből 8-5.

9. perc: Ancsin Gabi! Harmadszor, most a jobb oldalra! Időt kér a Barcelona 7-3.

8. perc: megint Ancsin, ismét a bal alsóba. Szétlőttük a háló azon részét 6-3.

7. perc: hátrányból is gólt szerzünk, Ancsin vágta be 5-3. Mikler véd!

6. perc: kiállítás Blazevicnek, hátrányban a Pick. Garcia a szélről 4-3.

5. perc: Larholm lő a bal alsóba egykori csapata ellen 4-2.

4. perc: lehajol a földig Sulc, majd a lábak mellett a kapuba lő. Montoro válaszol 3-2.

3. perc: labdát szerzünk, Prodanovics indul, bevágja a bal alsóba 2-1. Sárga Ancsinak.

2. perc: Entrerrios talpról 1-1.

1. perc: mi kezdünk. Sulc szedi szét a kaput első lövésével 1-0.

Nem bírt a Pick a Barcelonával. Fotó: Schmidt Andrea (képgaléria)

18.28:
itt van a lelátón a Pick egykori edzője, Kovács Péter is, de ahogy lapunknak adott interjújában megígérte, Csányi Sándor tulajdonos is a helyszínen szurkol.

18.26: a Pick fehérben, a Barcelona a szokásos gránátvörös-kékben játszik majd.

18.25: a hangulat hasonlít a Veszprém elleni bajnokihoz, de talán még többen vannak a lelátókon. Akkor meglepetésre nyert az esélytelenebb Szeged - ezzel ma is kiegyeznénk.

18.22: a két csapat 2008-ban is találkozott a csoportkörben: akkor Szegeden 33-28-ra nyertek a spanyolok, Katalóniában viszint 32-28-ra győzött a Pick.

18.17: az MKB Veszprém már lejátszotta mai BL-meccsét, 32-22-re nyertel a svéd Savehof vendégeként. Több meccs is zajlik jelenleg, de a Pick csoportjában ma csak ezt az egy összecsapást rendezik. Korábban a Füchse Berlin 29-27-re legyőzte a Zagrebet az 5. fordulóban, a Dinamo Minszk pedig 33-22-ra verte a svájci Schaffhausent.

18.12: a közönség hangol, a játékosok tovább melegítenek. A Pick Szeged ma játssza a 99. BL-meccsét.

18.08: néhány szót a vendégekről: a bosnyák csodakapus Danijel Saric és váltótársa, a vajdasági származású, ám már spanyol Sterbik Árpád véd majd a mecsen. A csapat tele spanyol csillagokkal, Nagy László nyári távozása után sem gyengült meg jelentősen a 2011-es BL-győztes. Az egykori szegedi szélső, Tomás Stranovsky testvére, Martin a nyáron szerződött a katalánokhoz. A skandináv vonalat a dán Nöddesbo és a svéd olimpiai ezüstérmes Jernemyr képviseli. A francia Sorhaindo Londonban olimpiai bajnok lett.

18.06: a szegedi keret: 2 Buday Dániel, 6 Kekezovics Marinko, 7 Vadkerti Attila, 9 Nagy Norbert, 10 Jonas Larholm, 12 Tatai Péter, 14 Antonio Pribanic, 15 Fekete Bálint, 16 Mikler Roland, 17 Zubai Szabolcs, 19 Balogh Zsolt, 21 Alen Blazevic, 24 Czina József, 27 Rajko Prodanovics, 29 Frantisek Sulc, 90 Ancsin Gábor.

18.01: rögtönzött játékunk: aki ötször gyorsan kimondja a spanyol Aguirrezabalaga nevét, egynapos delmagyar.hu-előfizetést nyer.

Nem bírt a Pick a Barcelonával. Fotó: Schmidt Andrea (képgaléria)

17.55:
a játékosok a meccshez, Skaliczki László vezetőedző a találkozó előtti tv-interjúhoz melegít.

17.50: a vendégek kerete: 1 Sterbik Árpád, 3 Nöddesbo, 6 Garcia Lorenzana, 7 R. Entrerrios, 10 Sorhaindo, 11 Sarmiento, 12 Saric, 13 Arino Bengoechea, 17 Montoro Cabello, 18 Gurbindo, 21 Aguirrezabalaga, 22 Rutenka, 24 M. Stranovsky, 26 Rocas, 27 Morros, 34 Balaguer Romeu.

17.47: köszöntünk mindenkit az újszegedi sportcsarnokból. Parkolni már nem lehet, a székek is egyre jobban telnek meg. Telt ház, 3500 néző lesz ma a világ egyik legjobb csapata elleni találkozón.

Korábban
99. fellépés a Velux EHF Bajnokok Ligájában. A Pick Szeged együttese vasárnap este (kezdés: 18.30) a spanyol Barcelona gárdáját fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A D csoport listavezetője érkezik a Tisza-parti városba. A két csapat eddig nyolcszor találkozott az európai topsorozatban: kétszer nyert, hatszor kikapott a Pick a katalán sztárcsapattól.

– A világ egyik legjobb csapata érkezik hozzánk – kezdte a beszélgetést Mikler Roland, a Pick Szeged válogatott kapusa. – Már csütörtökön, a szabadnapon megnéztem az egyik idei BL-meccsüket, elemeztem a játékukat, figyeltem a rivális játékosait. Remek csapat, ezzel nem mondok újat, nem véletlenül veretlenek még a csoportban, eddig mind a négy meccsüket megnyerték. Nem szabad úgy kifutni a pályára, hogy „Hú! Most a Barcelona ellen játszunk!" – ezt ki kell zárni, százszázalékos koncentráltsággal kell küzdenünk. Tudjuk, hogy ha ezt megcsináljuk, akkor nem lesz görcsösség. Erre kell törekedni, és akkor nem lehet gond – mondta.

Mikler: A világ egyik legjobb csapata érkezik hozzánk.
Mikler: A világ egyik legjobb csapata érkezik hozzánk.

A Barcelona keretét nem kell bemutatni. Világklasszisok sora erősíti az egykori BL-győztest. A kapuban az a Sterbik Árpád áll, aki Szegeden nagy kedvenc, még úgy is, hogy Magyarországon a nagy rivális Veszprémet erősítette a vajdasági születésű hálóőr.

– Tisztelem Sterbik Árpádot – folytatta a beszélgetést Mikler Roland. – Nem egy a stílusunk, így nem a példaképem, de nagyra értékelem a tudását. Egy biztos, a meccsen döntő szerepet játszanak majd a kapusok, így bízom abban, hogy a Veszprém elleni produkciót meg tudjuk majd ismételni. Nagyon fontos lenne, hogy bármelyikünk, akár én, vagy Tatai Peti jól védjen.

Szerdán meglepő, 30–30-as döntetlent játszott a Pick Szeged csapata az NB I 11. fordulójában a Tatabánya otthonában.

– Megnyert meccset engedtünk ki a kezünkből. Érthetetlen pofont kaptunk. Ez azonban már a múlté, nem szabad keseregni, csak előre kell tekintenünk, a Barcelona elleni ütközetre koncentrálnunk.

Minden jegy elkelt, már csütörtök délután gazdára talált az utolsó belépő. Totális telt ház lesz a meccsen.

– Ez erőt ad, a nézők, a Pick-drukkerek fontos elemei a csapatnak. Hihetetlen dolgokra képesek, átlendítenek bennünket a holtponton, lendületet adnak. Most is remélem, hogy így lesz, mert nagy szükségünk lesz rájuk – fejezte be Mikler.

Sterbik Árpád remek hangulatra számít Szegeden
Sterbik Árpád remek hangulatra számít Szegeden.

A katalán Barcelona csak ma este érkezik Szegedre. 18 óra után néhány perccel száll le a repülőgép Budapesten, a Liszt Ferenc reptéren. Érdekesség, hogy a spanyolok nem edzenek Szegeden. Pénteken telefonon értük el Strebik Árpádot, a Barcelona kapusát.

– Kemény meccsre számítok, a Pick Szeged nagy nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik, kitűnő közönsége van, és bizony a keretében remek játékosok találhatók. Tudjuk, hogy legyőzték a Veszprémet, azt a csapatot, amelyik a nyáron nagyon megerősödött. Egy percre sem szabad megállnunk, forró hangulatú, 60 perces nagy csatára számítok. Miklert és Tatait is jó kapusnak tartom, mindketten bizonyítottak már a nemzetközi színtéren, figyelemmel követem a pályafutásukat. Szeretek Szegeden játszani, kevés olyan sportszerű közönség van Európában, mint a Pick Szegedé – nyilatkozta Sterbik Árpád.

Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. czindi 2012. november 20. 16:25
  „A Pick Szeged kézilabdacsapat nem egy csapat. Tele van kitűnő, jól képzett játékosokkal, akik közül hol az egyik, hol a másik hozza a jó formát, esetleg néha kettő-három is, de EZ KEVÉS AZ EGYENLETES, JÓ TELJESÍTMÉNYHEZ, oda egy jó CSAPAT kell! Én ebben látom a hibát. Nem vagyok kézilabdás, de más sportokat űztem és edzősködtem is. Nem az egyénileg megvásárolt játékosokkal van baj, hanem a csapatépítéssel.
  A másik. kevés gondot fordítanak a fiatalokra - és ez más sportágakban is igaz. Egyszerűbb kész játékosokat vásárolni, és lehet, olcsóbb is?!”
 • 26. Deadman 2012. november 20. 07:17
  „22. Jucmuc12 2012.11.19. 15:55
  Jó meccs volt, szerintem nincs miért szégyenkezni! Hajrá Fiúk, így tovább!

  Kukutyinfalván is születhet jó sportoló, tehetséges ember! Csak sajnos sokszor épp az ilyen felfogás miatt nem lesz belőlük semmi, mert nem kapnak lehetőséget.

  Tudod a BL Más kávéház mint pl as magyar bajnokság..remélem észrevetted ..Egy magyar bajnokság második felében álló csapatból igazolni egy BL ben szereplő csapatnak nem éppen "okos" dolog mert mint a példa mutatja csak pénzkidobás...
  Egy magára valamit adó csapat ha folyamatosan a BL ben akar szerepelni és JÓL EREDMÉNYESEN szerepelni ott bizony nem aprópénzen vett játékosokkal kell erősíteni mert ez az eredmény..Tudniillik van egy sorunk meg van a második sorocska amelyik komolyabb helyzetekben teljesen alkalmatlan az első sor kiváltására..Törpe beállósokkal akarunk egy kétméteres falon "átlígyózni" ..Vicc...
  Ha a Bl ben előre akarunk lépni ahhoz PÉNZ KELL és KÉT JÓ SOR....

  Ja ésd azt ugye elfelejtettük hozzátenni hogy egy olyan Barcelona vert meg bennünket ahol 20 % os fizetéscsökkentés után vannak és a MEGAHTÁROZÓ játékosai sorra igazoltak el....Azt még így is ki tudtak állítani két egyforma erősségű sort ls még Sterbik nem is védett egy mp-et sem....

  Szóval lehet örülni a középszernek de jó lenne egyszer egy mély levegőt venni és kimondani hogy mit is akarnak a vezetőségnél..Ha eredményeket akkor ÁLDOZNI KELL RÁ..Ha meg csak vegetálni akkor meg tessék az utánpotlásra alapozni és 2-3 évig ne álodozni a BL röl..azt mire beérnek a saját nevelésű fiatalok azokat úgy megfizetni hogy ne akarjanak eligazolni és ugyra Szép lesz a PICK név..Mert ez így ebbena formában csak parasztvakítás..”
 • 25. ZahoránPéter 2012. november 19. 20:21
  „ha”
 • 24. ZahoránPéter 2012. november 19. 20:14
  „Hajrá-PICK SZÉP VOLT EZ AZÉRT!!!”
 • 23. pinkfloyd60 2012. november 19. 17:18
  „Helló! Hasonlóan látom én is a szegedi kézilabda helyzetét,mint ahogy az egyik hozzászóló.Sajnos kevés az igazán jó játékosunk...nagyon hiányzik ...egy egy magas jobb,és bal lövő valamint egy erős magas nagydarab beálló.Badarság azt hinni,hogy Czina,Balogh,Pribanic szintü játékosokkal sokra mennénk...”
 • 22. Jucmuc12 2012. november 19. 15:55
  „Jó meccs volt, szerintem nincs miért szégyenkezni! Hajrá Fiúk, így tovább!

  Kukutyinfalván is születhet jó sportoló, tehetséges ember! Csak sajnos sokszor épp az ilyen felfogás miatt nem lesz belőlük semmi, mert nem kapnak lehetőséget. Szerintem nem baj, hogy a Pick nem teljesen külföldi csapat! Balogh játéka nekem kifejezetten tetszik! :)”
 • 21. Gyöngyi0201 2012. november 19. 14:54
  „Tisztességes helytállás volt ,ez.Eszméletlen kezdéssel.Azért ne csüggedjetek szurkolók.
  HAJRÁ PICK SZEGED.SZÉP VOLT EZ ,FIÚK.!”
 • 20. Linka11 2012. november 19. 11:29
  „Egyénileg ha összejön az átlövőknek akkor van lelkesedés, de amint elkezdenek betlizni fejetlenség jellemzi az egész támadást.Az egyébként érdekes ,hogy a vérbeli irányító az egész meccsen csak négy percet játszik !?Buday a mai
  állás szerint csak is irányítónak való és ha ezt nem használja ki a csapat akkor az taktikai hiba az edző részéről.
  Mindenkinek megvan az elsődleges feladata egy csapatnál,ha ezt nem hozza akkor vannak bajok.Talán át kellene
  strukturálni a csapatot és mindenkinek megadni a lehetőséget,hogy azt csinálja amit a legjobban tud !Egyébként
  illúzió azt gondolni erről a csapatról,hogy a világ legjobb együttesét falhoz tudja állítani, húsz perc alatt. -Mégis azt gondolom becsülettel küzdöttek és tisztességes vereséget szenvedtek !”
 • 19. Cillit_bang 2012. november 19. 10:27
  „Szép volt fiúk! Győzött az erősebb és a jobb csapat!
  Akik pedig mást hittek,azok menjenek templomba, és az elvakultság nem kompenzálja a kézilabdához való hozzá értést.”
 • 18. lilongwe 2012. november 19. 10:10
  „Tatai a folyamatos idegrohamain kívül nem mutatott a kapuban semmit sajnos...
  Az a -5 gól pedig a kb. 10 kihagyott ziccer miatt bosszantó igazán...
  Bedobnak 5 ziccert pluszba, Tatai legalább 3x labdához ér és teljesen más a helyzet.
  Látni, hogy a mai modern kézilabda apróságokon múlik. Ezek megfelelő kezeléséhez pedig maximális odaadás és profizmus szükséges.
  Ennek jeleit lehet ugyan látni, de még mindig messze van a csapat "felfogása" a nagyokétól...”
 • 17. Deadman 2012. november 19. 10:09
  „- Érkezik új játékos a Pick Szegedbe a téli átigazolási időszakban? kérdezték Csányi Sándortól

  - Egyelőre nem jött olyan igény hozzám, amely az erősítések anyagi fedezetére vonatkozott.
  Hmmm milyen érdekes ezek szerint a Vezetőség úgy érzi hogy a Kupaporondon és a Hazai bajnokságban is helyt tudunk állni tisztességgel????
  Ez a Mérkőzés számomra azt mutattta meg hogy Évek óta ugyanazokat a hibákat követi el a vezetőség és tök mindegy hogy ki9k is azok

  NINCS KETTŐ UGYANOLYAN MINŐSÉGŰ SORUNK !!!!!!
  Addig míg egy magára valamit is adó csapat legalább ki tud állni egy 1,5 sorrral addig nekünk jó ha egy komplett sor kijőn plusz olyan "sztárigazolásokkal" akiket orosházáról meg kukutyinfalváról igazolunk mint a jövö nagy Pick Játékosait..Aztán meg február környékén mikor menetrend szerint elúszik minden megint j9ön a fokadkozás meg a siránkozás...

  Mikor ébred már fel az aktuális vezetőség ???? Esetleg miért is nem terveznek a Télen erősítést ?? Csányi valszeg "szorítana" ki pár millát egy minőségi játékosra szerintem..”
 • 16. dobi 2012. november 19. 09:51
  „Sajnos újabb "nagymeccsen" betliznek kapusaink... pedig az ország 3 legjobb kapusából 2 nálunk van... de így ki lehet kapni egy barcától... lehet a kapusok felkészítése nem annyira megfelelő nálunk...”
 • 15. dara 2012. november 19. 07:02
  „Mire fel nem nyertünk!”
 • 14. kuhnagnes54 2012. november 19. 06:47
  „Schaffhausent”
 • 13. roxper 2012. november 18. 21:59
  „A Savehof nincs a Szeged csoportjában...

  A meccsért nagy kár, uaz a két ember jó volt elől aki az mkb ellen, vagyis Jonas és Fero, viszont kapusposzton nem jöttek a folyamatos bravúrok!”
 • 12. zehn 2012. november 18. 21:58
  „Jól helyt állt a Pick és ha a kapusaink jobban védenek, talán .... Évek óta azt látom, mire az új emberekkel összeáll és formába lendül a gárda, addigra elúszik a BL. mert verhető csapatokkal szemben bukunk. Ez a vezetés hibája.Az igazolások egy része felesleges pénzkidobás volt.nem kiegészítő emberekre van szükség,hanem két egyforma szintű hetesre. Egyedül Larholm,akivel nyertünk. A többiekre pazarolt pénzből lehetett volna egy BL szintű kézist venni.Aki egy Orosháza meg Gyöngyös formátumú csapatban jól játszik,nem biztos,hogy egy Barcelona léptékű alakulat ellen is hatékony.Nem is értem. Van az egyesületnél olyan ember akinek ez a feladata? Vagy az kerül hozzánk,aki ide jelentkezik? Azt meg ne mondja Skala többet,hogy elfáradt egy-két ember. Ez a munkájuk és úgy kell edzeni őket,hogy ne fáradjanak.A spanyolok miért nem fáradnak? A vereségből nem lehet sokat profitálni kedves Mester.Ha így lenne akkor az utolsó helyezettek, már annyit profitálhatnak,hogy a következő évben simán bajnokok lennének.”
 • 11. kuhnagnes54 2012. november 18. 20:53
  „Én azt mondom nem a Barca ellen kell tovább jutni Zágráb,Minszk Sawehof és meg van a tovább jutás szép volt fiuk a hosszabb kispad nyert”
 • 10. Bábkacsa 2012. november 18. 20:39
  „...és Skala sajnos!”
 • 9. Bábkacsa 2012. november 18. 20:29
  „lám-lám Pistrui is ott volt, remélem összedobnak 3 milliárdod Csányi úrral és ide az oroszlánt is!
  Pénz nélkül ilyen játékosokkal Balogh Keke, Buday, Pribanicz nem leszünk előrébb!!
  BP”
 • 8. pbg 2012. november 18. 20:05
  „Szép volt fiúk!!! A vereség ellenére is nagyon büszke vagyok a csapatra, így ki lehet kapni!”
27 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alsóházi rangadót nyert meg az FK 1899 Szeged

Vérbeli alsóházi rangadónak lehettek részesei azok, akik ezt a mérkőzést választották szombat kora esti programként - itt a teljes megyeegy. Tovább olvasom