Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

A pletykák nem érdeklik

Jó idényt zárt az MTK szegedi származású labdarúgója, Hrepka Ádám. A mai Baróti Lajos-emlékmeccs egyik sztárvendége egyelőre nem foglalkozik a jövőjét firtató pletykákkal, és már várja a mai fellépést.
Kiváló ősze volt Hrepkának (balról a második). Fotó: DM/DV
Hrepka Ádám. Jelenleg a hazai NB I-ben szereplő legmagasabbra taksált labdarúgó. Még csak 19 éves, és az egyik legnagyobb tehetség. Az életpályája az utóbbi napokban szinte nyílt titok. A sportnapilapban akadt olyan szám, amikor két anyagot is az ő fényképével „adtak" el. Sőt a bulvársajtó megfűzte, hogy a kedvéért vásároljon ajándékot a karácsony előtt.

– Ugyanaz a vidéki, azaz szegedi srác vagyok mindezek ellenére is, mint amelyik előtte voltam – mondta a hirtelen jött népszerűség kapcsán a Tisza Volán SC neveltje, az MTK jelenlegi labdarúgója. – Nem különösebben tulajdonítok jelentőséget ennek a felhajtásnak, nem is zavar, egyáltalán nem feszélyez a dolog. Szegeden töltöttem az ünnepeket, ám nagy szomorúságomra hiába ettem rengeteget, nem sikerült a súlyomat gyarapítani. Pedig jó lenne hízni, majd a pluszt átalakítani izmokká. Egyelőre nem tudok a 73 kg-ról elmozdulni.
Meghatározó játékosa lett az MTK-nak, termelte a gólokat, bemutatkozott a válogatottban. Sikeres idény van mögötte.

A Kék Mókus-kupa mai programja

Újszegedi sportcsarnok, 13 óra, vigaszági döntő: Szeged Plaza Junior– Pörnye Gödör söröző (2X20 perc). 14, öregfiúk bronzmeccs): Siker–Gulyás Csárda (2X20). 15, nyílt kategória bronzmeccs: Kész Kft.–Első Beton (2X25). 16, öregfiúk döntő: Fit World–Első Beton (2X20). 17, Csordás József utánpótlás emlékmeccs: Tisza Volán SC '92–Olimpia '92 (vajdasági, 2X20). 18, Baróti Lajos-emlékmeccs: Délmagyarország-VSI–Délvilág-VSI (2X15). 19, nyílt kategória döntő: Varga Pince–Turbó Kft. (2X30). 20: eredményhirdetés.

– Én is így gondoltam, amikor összegeztem az esztendőt. Főleg az ősz volt kiemelkedő, ekkor kifejezetten jól éreztem magam a bőrömben. Talán még a találatok számát, a tíz gólt illetően is elégedett lehetek, de a következő szezonban ezt jó lenne megdupláznom – vélte a támadó.
A jövőjével kapcsolatban még mindig sokan találgatnak. Való igaz, vannak puhatolózások, de ezek egyelőre semmilyen szinten nem jutottak messzebbre, vagy nem fordultak komolyabbra.

– A pletykák állandóan megtalálnak, ám nem érdekelnek. Szeretném kipróbálni magam külföldön, de az MTK-hoz köt a szerződésem még 2010. január 30-áig. Majd akkor foglalkozom teljes mértékben a klubváltással, amikor igazi tények sorakoznak előttem – jegyezte meg Hrepka.

A válogatott csatár lesz a mai Baróti Lajos-emlékmeccs – amely a szegedi Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna döntőnapjának talán legnagyobb érdeklődéssel várt betétprogramja – egyik sztárvendége, a Délvilág-VSI csapatának kapitánya.

– Párszor futottam már a szünet alatt is, de a focizás nagyon hiányzik. Persze, nem csak emiatt várom a gálát. Az edzőm, Garami József megengedte, hogy játsszak, de a lelkemre kötötte, meg ne sérüljek. Ugyanis járt már így tanítványával – jegyezte meg végül Hrepka Ádám.


Belépőjegyek

A Kék Mókus-kupa újszegedi sportcsarnokban tartandó döntőnapjára a felnőttek egységesen 500 forintért juthatnak be, míg a 14 éven aluliak diákigazolványok felmutatása ellenében ingyenesen tekinthetik meg az egész délutánt magába foglaló eseményt. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biliárdverseny, majd jövőre

A szervezők tájékoztatása szerint technikai okok miatt elmarad a ma 16 órára meghirdetett… Tovább olvasom