Délmagyar logó

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 15°C Még több cikk.

A társadalmi elnökség is megszólal a mappaügyben

Az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatóságának Társadalmi Elnöksége a következő nyilatkozatot juttatta el szerkesztőségünkbe.
„A Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád Megyei Igazgatóságának Társadalmi Elnöksége 2011. november 16-i ülésén Kiss-Rigó László társadalmi elnök úr vezetésével többek között megtárgyalta a 2011. november 13-i Ásotthalom–Mórahalom megyei I. osztályú mérkőzésen történteket is.

Az elnökség tagjai egyöntetűen és mélységesen elítélik azt a hitvány és példátlanul sportszerűtlen tettet, mely a megyei jelentőségű labdarúgó-mérkőzés elmaradásához vezetett. Az elnökség kéri az Ásotthalom és a Mórahalom csapatát, azok vezetőségét és tagjait, hogy a rendőrségi eljárás során tegyenek meg mindent a nyomozás sikerének érdekében. Ezzel segítsék a Csongrád megyei labdarúgáson múlt vasárnap esett folt tisztítását, a megyei I. osztályú bajnokság értékének visszaállítását, illetve erősítsék azt az egyetlen megnyugtató lehetőséget, hogy e fontos rangadó a futball örök és sportszerű szellemében a pályán, és ne a zöld asztalnál dőlhessen el.

Az elnökség nyomatékosan kinyilvánítja: a magyar labdarúgás és a Csongrád megyei labdarúgás érdeke, hogy a mérkőzések a pályán dőljenek el, a csapatok ott mérjék össze tudásukat, és Csongrád megye bajnoka vállalja a megmérettetést a Nemzeti Bajnokság III. osztályában."
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már Szegeden a Montpellier

Péntek délelőtt megérkezett Szegedre, a Novotel Hotelbe a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának… Tovább olvasom