Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 0°C Még több cikk.

A Topolyán vetélkedtek a görkoris ovisok

A Tuti Korcsolyázó Közhasznú SE szegedi gyorskorisai, nem pihennek a tavasz beköszöntével sem, április végén Szegeden, a Topolya sori sportcsarnokban utánpótlás görkorcsolya vetélkedőt rendeztek, 55 óvodás részvételével.


A versenyen előzetes regisztrációt követően ügyességi versenyben mérhették össze tudásukat a résztvevők. A vetélkedő célja a gyorsasági görkorcsolya sport népszerűsítése mellett, utánpótlásbázisuk versenyeztetése és tudásszintjének felmérése volt. A vetélkedőre érkező szülők és gyerekek rövid időn belül kiváló hangulatot teremtettek a csarnokban. Közös bemelegítést követően mindenki sikeresen teljesítette a változatos akadályokkal tarkított pályát.


Az ügyességi feladat teljesítése után közös játékkal készültek a szervezők. A vetélkedőt eredményhirdetés zárta, melyen az egyesület szponzorainak felajánlásait, valamint a részvételt elismerő emlékérmet vehettek át többen is. A Tuti Korcsolyázó Közhasznú SE egész nyáron várja a korcsolyázás iránt érdeklődőket, az edzésekről, programokról bővebb információ az egyesület facebook-oldalán érhető el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Élesítenek az úszók

A Haász Szegedi Úszó Egylet három versenyzője, Novoszáth Melinda, Olasz Anna és Sibalin Flóra is a… Tovább olvasom