Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Akció a Kisstadionban

Az ÖTM sport szakállamtitkársága által létrehozott, az egész országra kiterjedő kezdeményezés lehetőséget teremt arra, hogy a mozogni vágyók rekreációs célú sportolás keretén belül, előre meghirdetett időszakokban ingyenesen használhatják a sportlétesítményeket.
Az ÖTM sport szakállamtitkársága által létrehozott, az egész országra kiterjedő kezdeményezés lehetőséget teremt arra, hogy a mozogni vágyók rekreációs célú sportolás keretén belül, előre meghirdetett időszakokban ingyenesen használhatják a sportlétesítményeket. A Szeged Városi Sportigazgatóság – csatlakozva a programhoz – már többször megnyitotta létesítményeinek kapuit, így a városi sportuszodát, a műjégpályát és a Kisstadiont a sportoló nagyközönség előtt. Az április közepe óta a Kisstadionban tartó ingyenes sportolási lehetőség július 5-étől november közepéig meghosszabbodott: csütörtökönként 14-től 21 óráig, vasárnaponként 8-tól 14 óráig a Kisstadion műanyag teniszpályái ingyenesen használhatók. A műanyagos teniszpályák előzetes bejelentkezés alapján foglalhatók le a 62-401-959-es telefonszámon, vagy személyesen a Kisstadion portáján (Szeged, Derkovits fasor 1–3.).
A program lehetővé teszi, hogy a sportigazgatóság egy későbbi időpontban belépőjegy megváltása nélkül várja majd az úszni, illetve a korcsolyázni vágyókat, melyről előzetes tájékoztatást nyújtanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fodor már a húrok közé csapna

Letudta a költözés nehézségeit, de csak augusztustól teszi át a székhelyét Szegedre Fodor Péter, a… Tovább olvasom