Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 3°C Még több cikk.

Álom maradt a Final Four: A-Híd Szeged Beton-Zagreb 7-10

Álom maradt a továbbjutás a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában az A-Híd Szeged Beton számára: Baksáék nem tudták ledolgozni a kétgólos hátrányt, és a sok buta hiba után háromgólos vereséget szenvedtek a vásárhelyi uszodában, így kettős vereséggel búcsúztak a nyolc között.
Közvetítésünk támogatója az EDF DÉMÁSZ Zrt.

A-Híd Szeged Beton VE - Mladost Zagreb 7-10 (2-3, 2-0, 2-3, 1-4)

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntő, visszavágó
Hódmezővásárhely, Gyarmati Dezső Sportuszoda, 1200 néző. Vezeti: Simion (román), Koryzna (lengyel).

SZEGED:  Baksa Juhász, Kunac, Bálint, Molnár T., Varga P. 2, Török 1. Csere: Somogyi, Lehmann, Kayes 3, Kiss, Hegedüs 1, Younger, Somogyi. Edző: Vincze Balázs.

MLADOST: Pavic – K. Milakovic 1, I. Milakovic, Bukic, Udovicsics 2, Letica 2, Radu 2. Csere: Vukicevic 3, Mallarach, Hinic, Gagulic, Bebic, Pavicic, Zivkovic. Edző: Vjekoslav Kobescak.

Emberelőny: 12/3, ill. 12/1.

Ötméteres: 3/0, ill. 1/1.

Piros lap: Hrestak (16. perc)

Kipontozódott: Bálint (25. perc)

Kiállítás: Török (cserével végleg, 24. perc).

Álom maradt a továbbjutás. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

Vincze Balázs:
 - A leglátványosabb a három kihagyott ötméteres volt, ami nagyban meghatározta a mérkőzés végkimenetelét. Persze nem lehet csak erre fogni, hiszen nem tudott az utolsó negyedig a Zágráb se ellépni, nekünk is vagányabbaknak kellett volna lennünk.

Vjekoslav Kobescak: - Örülök a győzelemnek, tudtuk, hogy szoros meccs lesz, de kézben tartottuk a találkozót, és a végén még több góllal is tudtunk nyerni.

Baksa László: - Nem értem, mi történt, szorosabb végjátékot vártam. Sok buta hibát vétettünk, amit nem tudunk edzésen gyakorolni, de ezekre figyelni kell, és nem szabad emiatt kiesnünk. Egygólos vezetés után soha nem tudtunk ellépni kettővel, ami egy határ lett volna, hogy megérezzünk, nyerhetünk hárommal. Ezekből utána rendre gólt kaptunk. Tisztességgel helyt álltunk, de remélem, a vasárnap kezdődő bronzmeccsen egy másik Szegedet fog látni a közönség, hiszen kell az a bronz. Jövőre több rutinnal fogunk a BL-ben szerepelni, ennél sokkal jobban.

Kiss Csaba: - A világ legjobb 8 csapata között vagyunk, de ez most sovány vigasz. A zágrábi meccs után úgy éreztük, hogy ez a csapat verhető, hárommal is, és akkor ez reális volt. Rizikózni próbáltunk, de visszafele sült el. Sokak szemében láttam, hogy nem sikerült felállni a bajnoki elődöntőben elszenvedett vereségből, pedig azt hittük, a rövid idő miatt nem lesz idő szomorkodni. Sajnálom a sok embert, aki kilátogatott, de kárpótolni fogjuk őket. Ők is tudják, hogy Szegednek szüksége van a vízilabdára.


Álom maradt a továbbjutás. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

4. negyed


8. perc: Kimarad a lövés, a félpályáig kitolja a Zágrábot a Szeged, az utolsó támadás a miénk.Lenne, de Pavicé a labda, nála jár le az idő. A közönség a Szép volt fiúkot harsogja, de kettős vereséggel búcsúzik a Beton a BL-ből.

7. perc: Előnyben jöhetünk, a bejátszást Varga nem éri el, a Zágrábé a labda. Nem mennek vele sokra, irány vissza. Legalább ne kapjunk ki nagyon.

6. perc: Fór most nákunk is, majd Molnár pattint el a kapu mellett. Feladtuk. Kristian Milakovics háromra növeli az előnyt. 7-10. Időt kér Vincze Balázs. 
 
5. perc: Előnyt kapunk, majd egy kontrát. A 13. fórját gyűjti be a sárga-kék alakulat, de Varga Péter labdát szerez.

4. perc: Udovicsics 10 méterről hogy tud betalálni? Ha egyedül lőhet, akkor így. 7-8. Szegedi kontra, megint izgulhatunk. Jogos volt, Vukicsevics is háromgólos. Na itt a baj! 7-9.

3. perc: Szegedi előny, most egy gólt! Younger, de csak oldalháló! Senki nem hiszi el. Udovicsics lövését tolja ki Baksa, marad a Zágrábnál a labda. Fogy az idő...

2. perc: Kayes nagyot küzd, már a harmadik góljánál jár. Megin egál. Még hármat, és ne kapjunk többet, nem nagy kérés ez! 7-7. Megint hátrány, de Baksa megoldja!

1. perc: Hegedüs nyeri az utolsó ráúszást, most kell a nagy hajrá! Gyerünk fiúk! Kayes pattint a szélről, Pavic leszedi. Jön a szokásos zágrábi előny, Radunak is ilyenkor kell kedvet kapnia a lövöldözéshez? 6-7.

Álom maradt a továbbjutás. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

3. negyed (2-3)

8. perc: Kontra a Zágrábnál, jöhetünk.Molnár küzd centerben, de most nem ítélnek a bírók. A Zágrábnál viszont igen, előny, de Kiss Csaba szerez labdát.

7. perc: A támadás végén Radut fogják ketten, de neki két védő sem elég, Baksa kapujába csavar. Megint egyenlő. 6-6. Younger is próbálkozik, ezt is kiüti Pavic.

6. perc: Előnyben a Zágráb is, de Baksa véd!!! Hihetetlen, miket fog! Kayes újabb ötöst harcol ki, most Juhász úszik oda! Ilyen csak a mesében van, telibe lövi Pavicsot.

5. perc
: Megint vezetünk! Juhász újabb okos labdájára Varga Péter emelkedik! 6-5.

4. perc:
Hegedüs csak megtalálta a lövőkezét! Megint egál. 5-5. Páros kiállítás, de Hegedüs védekezik kiválóan!

3. perc: Megint jön a vendég előny, de 2 másodpercig tart, Kayes szerez labdát. Hegedüsnek se megy, ezt is fogja Pavic. Udovicsics távolról, ez viszont bent. Megint ott az előny. 4-5.

2. perc: Kiss Csaba vállalja el a lövést, elszáll a kapu felett. A másik oldalon Udovicsics elől szedi el Baksa a labdát, megint mi jöhetünk. Somogyi lóbál, Pavic tolja ki a szélre.

1. perc: Török szerencsétlen labdaérintését követően Mallaraché a labda. Már majdnem vége a támadásnak amikor hátrányba kerülünk, Vukicsevics centerből talál be. Megint egál. 4-4.

Fantasztikus a hangulat Vásárhelyen, mindenki űzi a fiúkat. A két kihagyott büntető még nem bosszulta meg magát, ne is legyen így. Kayes és Baksa parádés, nagy szükség lesz még rájuk a végjátékban is.
A félidőben Turzai Gábor adta át a FTC elleni mérkőzés bevételét, 50 ezer forintot a vásárhelyi Kozmutzaf Flóra Általános Iskola képviselőjének.

Álom maradt a továbbjutás. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

2. negyed (2-0)


8. perc:
Molnár harcol ki ötméterest, majd Hrestak másodedző kap piros lapot. Török is kihagyja a büntetőt. Baksa remek, nem rajta múlik. Mit nekünk előny és büntető, Kayes centerből is megoldja. Vezetünk! 4-3. Előbb kontra a Zágrábnál, Molnár vágja rá messziről, kapufa! A félidőben vezet a Szeged!

7. perc: Addig támadtak, hogy kiharcolnak egy fórt, de ez sincs bent! Baksa mindent fog most már! Időt kér Vincze Balázs. Török adja be húzásra Molnárnak, Pavic véd, a kiállítás letelik, de mi jöhetünk.

6. perc: Áll a játék, az órán újraindult az idő. 12 másodperctől folytatódhat a támadás. Letica szerez labdát, irány védekezni. Hinic nem éri a beadást, de marad náluk a labda. Baksa véd, még mindig ők jönnek.

5. perc: Előnyben jöhetnek a horvátok is, de előtte időt kérnek. Baksa extázisban, Udovicsics lövését üti ki! Marad a labda a horvátoknál, addig, amíg Bálint labdát nem szerez.

4. perc: Kayesen át nem jutnak el a kapuig a horvátok, labdát szerez a fiatal center. Fórban jöhetünk, Juhász játssza be centerbe, Kayes nyúl bele, de Pavic véd.

3. perc: Hosszan támad a Zágráb, de elveszik tőlük a labdát. Younger lövésébe is közbeszól a síp, itt is kontra.

2. perc:
Juhász keresi az embert, de Bálint ellen kontrát ítélnek. Zágrábi előny, de elpasszolják a vendégek. A támadás folytatódik, de Baksa szerez labdát, Török megúszik, kiszaggatja a jobb alsót! 3-3.

1. perc: Török megint elhozza a labdát. Körbe-körbe megy a passz, majd be centerbe, a legnagyobb tömegbe. Jöhetnek a sárga-kékek. Sokáig nem tart a támadás, kontra.

Álom maradt a továbbjutás. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

1. negyed (2-3)


8. perc: Baksa védett hatalmasat, kell a gól még a végére! Kayestől veszik el, Leticával nem bírt. Felhozza a Zágráb a labdát, Vukicsevics vágja be. 2-3. Középkezdés után egy távoli bomba, de ez a vége.

7. perc: Megint jó a védekezés, a vezetésért támadhatunk. Molnár játssza be középre, Hegedüs nyúl ki érte, de Pavic addigra ott terem a rövid oldalon.

6. perc: Hegedüs Gábor védekezik jól, mi jöhetünk. Baksa indít, Kuanc a szélen, Hegedüs vetődik a beadásra, rá meg a védők, de nincs ítélet.

5. perc
: Kayes harcol ki büntetőt, szép megoldás volt. Somogyi Balázs áll oda. Kapufa! Már indul vissza mindenki, Letica úgy 8 méterről vágja rá, beakad a hosszú fölsőbe. 1-2. Előnyben jöhetünk, Török ijesztget, Kayes emelkedik középen, jön a labda, bent! 2-2.

4. perc: Younger próbálja beadni centerbe, ketten is voltak bent, de Molnár nyakába épp voltak. Már majdnem labdát szerzünk, amikor ötméterest fújnak Younger ellen. Letica küldi el jobbra Baksát, ő viszont balra lő. 1-1.

3. perc: Jön a szegedi fór is, Kunac lövése középre tart, ráadásul erő se sok volt benne. Younger bekkel jól, labdát szerzünk! Zúg a Hajrá Szeged!

2. perc: Bálint blokkjáról megy ki a labda, viszont nem jó a következő támadásunk. Előnyben a Zágráb, de kőkemény a szegedi védelem.

1. perc:
Török Béla nyeri az első ráúszást, hatalmas tapsot kap már ez a mozdulat is. Török centerben, Varga Pérer vállalja el messziről, de marad nálunk a labda, Varga fent marad, jön is a labda, meg a gól! 1-0.

18.22: A két együttes a vásárhelyi pólósuli növendékeivel vonul be, a pólójukon a Hajrá Szeged! olvasható.

18.15: A csapatok már a bemutatáshoz készülődnek, előbb a Zágráb, majd mögötte a Szeged érkezik a medence szélére.

18.00: A nézők között is igazi sztárgárdát találunk, itt van a súlyemelő Eb-n bornzérmet bezsebelő Nagy Péter, a világbajnok búvárúszó Kanyó Dénes, az olimpiai bajnok kenus egész sereg "kiskenussal" Vajda Attila, vagy az ZF-Eger egykori kiválósága, a már visszavonult Bárány Attila.

Álom maradt a továbbjutás. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

18.05:
Megérkezett a szegedi B-közép is, mezekben, dobokkal felszerelkezve. Folyamatos a buzdítás, már lassan a medence környékéről is elfogynak az üres helyek.

17.56: A Betonból Turzai Gábor marad kis a keretből, a vendégeknél Gagulic neve újdonság.

17.45: A Szeged Beton már a vízben melegít, a zágrábiak még a szárazföldön gyakorlatoznak. A dudákat és a tapsikolókat már próbálgatják a szurkolók, jelentjük, jól működnek!

17.20: Mindenkit köszöntünk a pazar vásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodából. Nagy a készülődés, a gyerekek a felfújható tapsikolókkal köszöntik a játékosokat. A nézők is gyülekeznek, bőven a meccs előtt meglesz a telház!

Két gól a hátrány. 8–6-ra nyert a Mladost Zagreb az első meccsen az A-Híd Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapata ellen. A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében kétgólos hátrányba került Vincze Balázs együttese. A két gól ledolgozható, továbbjuthat a nagyváradi négyes döntőbe a szegedi együttes. Baksa Lászlóval, a Beton Eb-bronzérmes kapusával beszélgettünk.

Fotó: Frank Yvette
Biztosak vagyunk benne, Baksának mindenhova odaér majd a keze. Fotó: Frank Yvette

– Nyerünk! Három góllal! Úgy gondolom, hogy ez sikerülhet, mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy micsoda lehetőség előtt állunk. A múlt héten kaptunk egy pofont, ami megviselt bennünket, nem sikerült a bajnoki döntőbe kerülnünk, de ezen már nem rágódunk. Csak a BL-visszavágóra koncentrálunk. Egy sikeres Bl-szereplésből pedig erőt meríthetünk a folytatáshoz, megszerezhetjük a bajnoki bronzérmet a Honvéd ellen.

Fodor Rajmund "jóslata"

– Szegedi továbbjutást várok, a két magyar csapat közül volt klubomnak van a legnagyobb esélye a BL-ben. A két gól ledolgozható hátrány, képesnek tartom erre a csapatot. Igazi slusszpoénja lenne az idénynek a final fourba kerülés. Ha Baksa Lacika elkapja a fonalat a kapuban, kivédi a horvát sztárok próbálkozásait, akkor ez olyan hatással lehet a csapatra, ami továbbjutást érhet.

Gőzerővel készül a magyarkupa-győztes szegedi alakulat. Aljosa Kunac betegeskedett, de ismerve a horvát világbajnokot, biztos, hogy kettőzött erővel küzd majd a honfitársai ellen. A meccskommentben a kétszeres olimpiai bajnok Fodor Rajmund azt nyilatkozta, hogy kulcsfontosságú lesz Baksa László szerepe a meccsen.

– A védekezésen sok múlik majd, ennek jól kell működnie. A két horvát center kikapcsolása az egyik legfontosabb feladat, és Udovicsicsre is oda kell figyelnünk. Nem szabad pánikba esni akkor sem, ha a meccs elején még nem nekünk kedvező az eredmény. Hosszabb a padunk, nagyobb a variálási lehetőségünk. A vásárhelyi uszodát megszoktunk, nem leszünk idegen környezetben, hiszen a szurkolóink ott lesznek a lelátón, telt ház előtt játszhatunk, remek hangulatban.

* * *

Fogadkozók

Somogyi Balázs:
– A világ legjobb négy klubcsapata közé kerülhetünk be, ha ledolgozzuk a kétgólos hátrányt. Zágrábban is megmutattuk, hogy van erőnk, megvan a játéktudásunk ahhoz, hogy bejussunk a nagyváradi BL négyes döntőbe. Ha koncentráltan játszunk, nem lesznek kihagyásaink, akkor sikerülhet a bravúr. Egy biztos: minden drukkerre nagy szükségünk lesz.

Juhász Zsolt:
– Olyan felfokozott hangulatban vagyunk, mint a lovak szoktak lenni a lovin, amikor várják a rajtot. Egyre nagyobb az izgalom, a drukk bennünk. Minden rendben a csapatnál, nagyon készülünk a visszavágóra, csak ezzel a meccsel foglalkozunk napok óta. Remek a hangulat, mindenki előre tekint. Fontos lesz a csapategység, amely mindig is jellemzett bennünket.

Török Béla:
– Nyerünk, ez nem lehet kérdés. A lényeg, harcoljuk ki a továbbjutást. Ha lehet, a rendes játékidőben, ha lehet, a hosszabbításban, de ha maradnak a büntetők, akkor ebben a csatában. A csapat képes kiharcolni a legjobb négy közé jutást a Bajnokok Ligájában. Totális telt ház előtt játszhatunk, ez pedig növelheti az önbizalmunkat.

Vincze Balázs:
– A közönség fontos számunkra, nagyon sokszor mellettünk álltak, és segítettek. A tavasszal kicsit visszább vettek a biztatásból, ez talán a hétközi meccseknek is köszönhető volt. Bízom benne, hogy ma felfokozott lesz a hangulat, az az ezer ember, aki kijön, átérzi a meccs fontosságát. Nem elég győzelembe hajszolniuk bennünket, a továbbjutást közösen harcolhatjuk ki.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. Zotya100 2012. április 19. 22:19
  „kreatív: még jó, hogy - a jelek szerint - egyedül vagy a véleményeddel. A csapat jó, lesz még jobb is, az meg, hogy te nem tudsz úszni, egyéni szoc. probléma.
  Uszoda kellene, az tény, de nehogy már a pólósok kárára! Még szerencse, hogy nem te döntöd el, mi lesz, illetve mi nem lesz.
  Hajrá Szeged!!!!”
 • 23. Bábkacsa 2012. április 19. 20:56
  „Papesznek fájt a feje, Csonka doki adott neki ampullát...látszott is a teljesítményén, hogy nincs jól!”
 • 22. TUTI 2012. április 19. 20:16
  „"Nem lehet, hogy erőnléti, állóképességi problémák voltak?"

  Theseus kérdésére a megsejtett válaszom: Volltak is! Vannak is! Sajnos! :(
  HAJRA SZEGED BETON!”
 • 21. kreatív 2012. április 19. 19:16
  „Milyen írtóztató különbség lehetett a két csapat között, ha az ismert, uralhatatlan vizilabda játékvezetői alaphelyzet mellett, hazai pályán, a hazai páya előnyeit élvező felfogású játékvezetői szemlélet mellett is három gólos vereséget szenvedtek legjobbjaink??!!

  Kiss Csaba: -.........kárpótolni fogjuk őket. Ők is tudják, hogy Szegednek szüksége van a vízilabdára.

  Én:....véleményem szerint pedig nincs!!!!! Szegeden egy VÁROSI USZODÁRA lenne szükség! Ez a prioritás!
  Csak azután jöhet szóba minden uszodával kapcsolatos verseny sport ! Addig még nyugogt körülmények között, kb. 1000 Ft-ért nem tudok napközben egészségem megóvása érdekében a VÁROSI ÚSZODÁ-ban úszni, nincs szükség Szegeden minőségi vízilabdára!!!”
 • 20. Zotya100 2012. április 19. 15:45
  „17.-18. Szívemből szóltatok, úgy legyen!!!!”
 • 19. theseus 2012. április 19. 15:44
  „Most már a bronzmeccsre kell koncentrálni, a továbbjutás is bravúros volt a csoportból, főleg csoportgyőzelemmel!
  A két meccset nézve azért felmerült bennem, hogy mindkétszer a végére fáradt el a csapat, a 3. negyed után még mindkettő nyerhető lett volna. Nem lehet, hogy erőnléti, állóképességi problémák voltak? Az 5 méteresekért persze kár, Papesz talán rutinosabban szokta lőni ezeket is.”
 • 18. csizmadialaszlo 2012. április 19. 10:19
  „Amellett, hogy hajnalban fölébredtem, mert még mindig a meccs miatt az idegrendszerem zaklatott volt, csak gratulálni tudok a Csapatnak. Legjobb 8 között lenni úgy, hogy sem az Eger, sem a Honvéd, sem a Belgrád, sem a... sokan mások nincsenek benne ebben a klubban, kimagasló teljesítmény.
  Többen utalnak rá a cikkben is, és mi, a lelátóról is azt láttuk, hogy a lehető legrosszabbkor kezdtek el ,,rástresszelni" a fiúk a meccsre. (Már nem először veszem ezt észre.) Talán ezt a pszichés terhelhetőséget kellene fejleszteni, mert erőnlétben, technikai tudásban nem kevesebb a tudásuk, mint pl. a zágrábiaké.
  Ha így a virtuális téren lehetne hatást gyakorolni, akkor én most mindenképpen a nyugalmat, hidegfejűséget sugalmaznám, mert a vasárnapi és szerdai meccsen fontos lenne mindez. Hajrá Beton!”
 • 17. zehn 2012. április 19. 07:19
  „Le a kalappal a csapat előtt, amit eddig véghezvittek az a szegedi pólótörténet legszebb lapjai közé tartozik. Azt látni kell, az utóbbi időben kicsit leeresztett a Beton, de előtte végigverte a fél világot és a bajnokságot vezette.Nagyon nehéz folyamatosan ilyen magas hőfokon égni.Amennyiben együtt marad a társaság és lesz egy-két jó igazolás, a következő szezonban ,még előrébb juthatunk. A magyar bajnokság nagyon erős,talán legjobb a világon.Az első hat csapat bárhol megállná a helyét Európában. És ez jó. A Szolnok sokat fejlődött, s bár ők is visszaestek a végére,de már komolyan számolni kell velük. Debrecenben a csodauszodához jó gárdát hoztak össze és mint hallom ,tovább erősítenek. Őket sem lehet majd fél vállról venni. Izgalmas lesz a következő bajnokság.Hajrá Szeged!”
 • 16. Zotya100 2012. április 18. 22:24
  „Fölösleges itt egymást froclizni, a Csapat a lényeg. Kikaptak, mert a Zágráb jobb volt, el kell ismerni.
  Ez a mi fiaink értékéből, tudásából nem von le semmit. Viszont egész évben fantasztikusan küzdöttek, produkáltak, ami biztató a jövőre nézve.
  A Vasas tele van olimpikonokkal, mégis okoztunk nekik is nehéz perceket az elmúlt hónapokban.
  Ma ez a meccs nem sikerült, majd máskor fog. Aki igazán szereti a csapatot, az nem írja le és nem is bántja őket.”
 • 15. Yucca 2012. április 18. 21:53
  „"Bezzeg a Vasas", remélem örülsz!”
 • 14. Lucia 2012. április 18. 21:49
  „11.
  Erre nem is reagálok. Csak annyit: ostoba vagy!”
 • 13. la-za 2012. április 18. 21:49
  „Yucca!
  Azt hiszem nem követed a történéseket! A Vasas -4ről továbbment. Attól, hogy elmondja valaki a véleményét már nem is szurkoló? Hülye egy gondolkodás....”
 • 12. Lucia 2012. április 18. 21:48
  „10.
  Jól látod a lényeget: Kikap párszor a Szeged.
  Nem ehhez szoktunk szeptember óta! 25 meccsen nem kapott ki, pedig 2-szer is játszott a BL győztessel! Az a baj, az utóbbi 5-6 hétben nagyon sokszor kikapott!
  Nincs itt semmi temetés, csak az látszik, elfáradt a csapat, nagyon leengedett!
  Vasas - Jug Dubrovnik 16-9!!!!!!!!!!
  Lehetett (volna) így is!”
 • 11. Yucca 2012. április 18. 21:42
  „Lucia! Nem tudom, ki vagy, hol laksz, és főleg kinek szurkolsz, de nyilván nem a Szegednek, akkor pedig tűnj el erről a fórumról, de végleg! Már kértem párszor, hogy ne okoskodj, ne tegyél úgy, mintha értenél a pólóhoz.
  Bezzeg a Vasas, mi? Szinte örülsz, hogy nekünk nem sikerült, ráadásul már előre tudod, hogy nekik - 4-ről is fog!
  Sőt, már azt is tudod, hogy nekünk a bronz sem lesz meg. Gondolom valami jósdát vezetsz.
  A csapat nem durrant szét (a fejednek viszont nem ártana), egész évben tisztességesen és erőn felül helytállt.
  Ha nem így látod, az Rád nézve szégyen, nem is kicsi. Uff.”
 • 10. mlx 2012. április 18. 21:20
  „Na szép. Kikap párszor a Szeged, erős ellenfelektől és jön a magyar mentalitás meg a csapat temetése. Nincs veszve semmi, hibákból is lehet tanulni. Hajrá Beton :)
  6. kowalsky: Sorolj már fel néhány Európán kívüli topcsapatot.”
 • 9. Lucia 2012. április 18. 21:12
  „3.
  Szó szerint ezt akartam és is beírni!
  8.
  Sajnos nem azon a félpályás potyagólon mltl. Sajnos ma nagyon sokan a tudásuk alatt játszottak! Nagyon kár, soká lesz még egy ilyen lehetőség!
  Bezzeg a VASAS -4-ről fog továbbmenni! Jelenleg - sajnos - jobbak a Betonnál. Ilyen játékkal a bronz sem lesz meg. Pedig azt - sajnos - már megszoktuk...
  Sajnos sok a sajnos... 1 hónappal ezelőtt még nem erre számítottunk. Mint egy lufi, szétdurrant a csapat!”
 • 8. Bábkacsa 2012. április 18. 20:54
  „Gratulálok a srácoknak!
  DE...ezt a mai meccset a csapat bukta el és nem szeretnék kiemelni "bűnöst", de Baksa Lacikát azért emelem ki, mert szerintem ő a Beton legértékesebb játékosa( Török Béla= mi van veled? ), de egy ilyen szintű kapus nem kaphat gól a fél pályáról!!!! Ez a Mlados verhető lett volna...sajnálom!
  Hajrá beton!!”
 • 7. eldorádó 2012. április 18. 20:37
  „6. kowalsky
  bizony kifelejtette az afrikai és waterpolo bajnokságot! :-D
  kowalsky, ne is zavarjon, hogy az angolszászok itt tanulják a vízilabdát....”
 • 6. kowalsky 2012. április 18. 20:13
  „"Kiss Csaba: A világ legjobb 8 csapata között vagyunk"
  Kiss Cs. ne zavarjon, de ez európai kupa csupán...”
 • 5. roxper 2012. április 18. 19:57
  „A védekezéssel nem volna sok gond, de elől ennyit hibázni még a magyar bajnokságban se lehet...”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei foci: megvan a legjobb négy a kupában

A labdarúgó magyar kupa országos selejtezőjében a Szegedma.hu megyei negyedik fordulóját rendezték. Tovább olvasom