Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Árkád Futófesztivál Szegeden

Árkád Futófesztivált rendeznek Szegeden vasárnap. Rajt és a cél a Széchenyi tér városháza előtti útszakaszon.
Útlezárás
Vasárnap az Árkád Futófesztivál miatt a verseny napján 9.50 és 11.30 között a Széchenyi tér, városháza előtti útszakasz–Horváth M.–Arany J. balra Stefánia–jobbra Tisza L. krt.–Belvedere irodaház–rakpart–árvízi emlékmű–Tisza L. krt.–Aradi vértanúk tere–Jókai u.–Toldi u.–Somogyi u.–Kárász u.–Klauzál tér–Kiss Menyhért u.–Széchenyi tér, városháza előtti útszakasz zárva lesz. Ezen az útszakaszon a versenyt megelőzően április 25-én, szombaton 18 órától 26-án vasárnap 12.40-ig megállási tilalom lép életbe. A rendező Szegedi Sport és Fürdők Kft. kéri a fenti útszakaszokon forgalomban részt vevők türelmét és megértését.

Előnevezés az újszegedi sportcsarnokban ma 9 és 15 óra, illetve holnap 9 és 13 óra között. Az iskolák kollektív nevezése ma 9 és 15 óra között. Helyszíni nevezés a Széchenyi téren felállított sátorban a futás napján 9 órától az aktuális rajtot megelőző fél óráig.

Távok: 2,2 kilométeres családi csapat-, és 3,4 kilométeres egyéni futás. Öltöző és ruhatár a Vedres István Szakközépiskolában (Horváth Mihály u. 2.) lesz.

Eredményhirdetés a Széchenyi téren felállított színpadon 11.30-kor, ahol különböző díjak átadására kerül sor. A regisztráció időrendjének megfelelően az első 4360 futó a rendezvény emblémázott pólóját veheti át. A nevezésből befolyt összegből az Árkád Szeged a Zenével a Rákos Gyerekekért Alapítványt támogatja. A közös bemelegítés után sztárvendégekkel, Mező Misivel és Vajda Attilával teljesítik a távot.

Ez lesz az év első futórendezvénye, a szerezvezők bíznka abban, hogy népes mozogni vágyó csapat választja majd programnak az eseményt, ami remek kikapcsolódást ígér.

Bővebb információ a futásról a www.szegedsport.hu honlapon található.
A futás szervezője a Szegedi Sport és Fürdők Kft., támogatói: Magyarvíz Kft., Intersnack Magyarország Kft.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

37 év után győztük le Olaszországot

A magyar válogatott a feljutás szempontjából fontos összecsapáson 4–1-re nyert az olasz csapat ellen a krakkói divízió I/A jégkorong-világbajnokság szerdai, 3. fordulójában. Tovább olvasom