Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Átalakult keretek

A megye mindkét NB III-as labdarúgócsapata alaposan átalakult kerettel várja a hétvégi bajnoki nyitányt. Az Algyő szombaton 17 órakor Mezőtúron játszik, a HFC pedig vasárnap 17 órától a Túrkevét fogadja.
Alaposan átalakult kerettel várja az NB III Alföld csoportjának hétvégi rajtját a Hódmezővásárhelyi FC. Kolozsvári János együttesében nagy volt a játékos mozgás: távozott Huszár, Balogh és Schuszter (Mindszent), Ruzsinszki (Csongrád), Jernei (Gádoros), és bizonytalan még a főiskolai tanulmányok előtt álló kapus, Erdei sorsa is. Viszont a trénernek sikerült az egykori makói tanítványai közül többet is Vásárhelyre csábítani: így már a HFC-hez tartozik Bernát, aztán Dálnaki, aki Kiszomborról, Gyenes, aki Deszkről érkezett, valamint két, legutóbb a Makó FC-ben játszott fiatal, Rózsavölgyi és Mészáros. Az NB II-es Orosházából jött el a csatár Ugrai, Vadas az SZVSE-ből, a 18 éves Nagy A. Szolnokról, míg a kapus Bíró Szentesről tette át a székhelyét Vásárhelyre.

– Jól sikerült a főpróbánk, hiszen az Orosházát Bernát két és Katona találataival legyőztük. Nyerni szeretnénk vasárnap, már csak azért is, mert a Túrkeve az előző idényben kétszer győzött le minket – nyilatkozta Kolozsvári.

Megváltozott az Algyő kerete is. Távozott Huszárik (MTK), Kui (Túrkeve), Zakar (Kaposvölgye), Terhes, Vass (mindkettő külföld), Rau (Újszentiván), Ábrahám (Kiszombor) és Pataki (Első Beton). Az érkezési oldalon találhatjuk Retek (Szeged), Varga F. (Szeged), Végh (Battonya), Varga N. (Győr) és Horváth R. (Bordány) nevét.

– Minőségi különbség van a mostani és a tavalyi keret között – a tavalyi javára. Viszont fiatalodott a csapat, és ez pozitívum. Reálisan a 8–10. helyre várom a gárdát, mert megerősödött az osztály. Mezőtúron rossz pálya vár ránk, és ők otthon igen veszélyesek. Egy pontnak már örülnék – mondta Lóczi István, az Algyő trénere.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hasznos gyakorlás volt

Tegnap lejátszotta első hivatalos edzőmérkőzését a Liss- HNKC. A hódmezővásárhelyi csapat hazai… Tovább olvasom