Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Az év sportolója díjátadó: ma kiderül, kik kapják a díjakat

Lapunk ma 18 órától 42. alkalommal adja át Az év sportolója díjakat. Az eseménynek ezúttal a szegedi Reök kávéház ad otthont, a díjakat pedig már ötödik alkalommal a Szilánk Zrt. szállítja.

Huszonegy. A Wikipédia legelőször azt írja róla: a 20 és a 22 között található természetes szám. Van ilyen kártyajáték, ismertebb neve a Black Jack, aztán háromszögszám is, illetve ha a periódusos rendszer 21-es rendszámú elemét nézzük, az a szkandium. Ja és persze napjaink a 21. században zajlanak, telnek.

A Délmagyarország és a Délvilág napilap sportrovatánál pedig 2011-ben egyszerűen nyerőszám a 21. Ennyi díjat adunk át ugyanis ma, összesen ennyi sportoló, klub, vezető, edző, szakember érdemelte ki idén lapunk hagyományos elismerését, amelynek ünnepségét immár 42. alkalommal rendezzük meg. A díjesőben hatalmas segítségünkre volt a helyszínt biztosító szegedi Reök kávéház és étterem, valamint a trófeákat ötödször szállító Szilánk Zrt. Mivel megyei napilapokról van szó, így természetesen Szeged mellett vannak díjazottjaink Makóról, Hódmezővásárhelyről, Szentesről, Csongrádról is – de hogy kik, ez majd csak ma este derül ki.

Tavaly Molnár Tamás volt az év férfi sportolója a Délmagyarországnál. Vajon idén ki lesz? Fotó: Frank Yvette
Tavaly Molnár Tamás volt az év férfi sportolója a Délmagyarországnál. Vajon idén ki lesz?
Fotó: Frank Yvette

Ha csak azt nézzük, mennyi minden történt ebben az esztendőben is a megyében, illetve a megyei sportolókkal, rendkívül nehéz dolga volt a sportrovatnak. Világ- és Európa-bajnokok, országos elsők és dobogósok, magyarkupa-győztesek, nemzetközi kupában szereplő csapatok, nemzetközi színtéren sikeres egyéni versenyzők sorjáznak az emlékeink között. És mégis: éppen ez tette egyben könnyűvé is a feladatunkat, a különböző kategóriák győzteseinek kiválasztását. Volt ugyanis miből és kiből válogatni.

Olvasóink írták

  • 1. TMA 2011. december 20. 08:38
    „Isten vagy Papesz!
    Hajrá Beton!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Drahos Gábor, a Szedeák századosa

A Nyíregyháza elleni idegenbeli siker során 100. A csoportos meccsén lépett pályára a Szedeákban… Tovább olvasom