Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 19°C Még több cikk.

Az MLSZ szerint Csányi nem vállal szerepet a szegedi futballban

A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetőjéről téves állítások jelentek meg a médiában - írja az mlsz.hu.
Az elmúlt néhány napban a magyar sajtóban találgatások és téves állítások láttak napvilágot a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökének állítólagos szerepvállalásáról a szegedi labdarúgásban.

Csányi Sándor részvétele Szeged sportéletében a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának támogatásában merül ki. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke a múltban és a jelenben sem vállalt és vállal szerepet sem a jelenleg NB II-es szegedi, sem más labdarúgóklub finanszírozásában, hiszen ez összeférhetetlen lenne az általa betöltött elnöki pozícióval - állítja az mlsz.hu.

Olvasóink írták

 • 11. tella 2013. február 25. 23:30
  „Hála a jóistenek, hogy nem jön a csányi :-)”
 • 10. sikan 2013. február 25. 22:57
  „Másik cikkhez szólva két dologra hívtam fel a focirajongók figyelmét, most ismét megteszem:
  1./ Valamikor (de pl. braziloknál most is!) a srácok a suli után nem a TV és a számítógép elé ülni igyekeztek, hanem ronahtak a libalegelőre, vagy a közeli füves területre és kergették a bőrt, aminek eredményeképpen egy csomó tehetséges focista nevelődött ki! Ezek közül az akkori fociklubok kiemelték az igazán ügyeseket, s nem agyonfizetve, elkényeztetve, hanem a közönség kedvéért, a hírnévért (meg némi csempészáru behozatal elnézéséért a válogatottak esetében) lelkesen játszottak.
  2./ Ma minden a pénz körül forog, a srácokat a szülők beadják valamelyik focisuliba, ahol a falábukat nem tudják kicserélni, de labdakergető szakmunkássá nevelik őket. Egy részük talán még tehetséges is, azok többsége vagy külföldre szerződik többnyire alsóbb osztályban szereplő csapatokhoz, de az itthoninál sokkal több pénzért, vagy itthon marad, s rövidesen felveszi az itthoni bajnokság tili-toli tötyörgős stílusát, mert azért is kap elég szép(!) pénzt!
  De a nézők nagy részének már nincs biztos jövedelme, mint régen, hogy abból meccsre járjon, régen TV-je sem volt, akkor kiment a stadionba szotyizni és bírót szidni, ma viszont inkább leül a foteljébe otthon, a TV-ben válogathat a jó (külföldi csapatok által produkált) mérkőzések közül, a sört a hűtőből veheti elő, s nem idegesíti magát a pocsék magyar meccsek miatt! Ezért van csak olyan kevés néző, s a nézőszám a jövőben sem fog nőni, amíg előbb a magyarok meg nem tanulnak tisztességesen játszani (most egy félidő alatt hullafáradtak, csak vonszolják magukat, pedig nem rohannak közel sem annyit, mint a jó focit játszó nemzeteknél). Ezeknek akarnak stadionokat építeni? Előbb a produkció legyen kiváló, azután jöhet a megfelelő díszlet!”
 • 9. Együgyű 2013. február 25. 19:42
  „,,Az MLSZ szerint Csányi nem vállal szerepet a szegedi futballban"
  Most a fentiek szerint ez nem egy sikertörténet lesz? Magyarország egyik legnagyobb vállalkozója nem áll ki anyagilag a szegedi futballért? Ennek a hírnek a Pick dolgozók örülhetnek igazán? Egy probléma, fenyegetettség elhárult fejük fölül? Én már csak Csányi elvtárs/úr nyilatkozatának hinnék! Marad a futballistásoknak és fanatikus szurkolóknak, hogy szegedi Fidesz-KDNP pártszövetségben valamint az erkölcsös Jobbikos támogatásában bízzanak ezután?”
 • 8. uborka 2013. február 25. 17:51
  „6-7 es Teljesen igazat adok, minden szemszögből nézve a pénz a domináns!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4”
 • 7. kipkop 2013. február 25. 17:46
  „Eddig a balos érzelmű kommentelőknek az volt a problémájuk, hogy Csányi felkarolja a szegedi labdarúgást, most viszont azért ócsárolnak, mert nem segíti. Nekik nem a sport a lényeg, hanem politikai ellemérzés.”
 • 6. TELSTAR 2013. február 25. 17:09
  „Csányi nem hülye, olyan helyre fekteti a pénzt, ahonnan haszon is lesz!”
 • 5. uborka 2013. február 25. 16:59
  „Ha az illetőnek van pénze , azt hisszük ért is hozzá?????? Nagy arcok, vannak itt a Csányi annyi pénzt halmozott össze, hogy már a focihoz ért. Hát nem dőlök be ennek a Palinak. Tehát ahol a pénz ott az ész ?????????? Érdekes.Ez az ember mindent akar!!!!!!!!!!!!”
 • 4. pumukli266 2013. február 25. 16:38
  „Logaritmus barátom! Felhívnám a figyelmedet,hogy az általad imádott <moderálva> (botka) éra óta nincs Szegeden foci!!!!”
 • 3. Tisza 2013. február 25. 15:43
  „Ó hogyne.
  Bár a csapat egy nagy Pick felirattal elől a mezen játszik már másfél éve, nyilván szivességből, a szegedi kötődések hangsúlyozása végett.
  Persze az MLSZ-nek ezt a kommünikét ki kellett adnia a miheztartás végett, ez rendben is van.
  A bajnokság meg 3 hónap szünet után folytatódik, jön a tavasz, újra csicseregnek a madarak meg a futballbírók.
  Hajrá Szeged!”
 • 2. roxper 2013. február 25. 15:08
  „Helyes, egy fillért sem szabad a magyar "focira" áldozni, amatőr nb1-et akarok!”
 • 1. Logaritmus 2013. február 25. 14:45
  „A Fidesz-Jobbik mutyi koalíció még ennyit sem képes elintézni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Marad a bosszankodás a Szedeáknak

Fontos meccset bukott el a Körmend ellen a Naturtex-SZTE- Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata. Tovább olvasom