Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Az öltözők készen az újszegedi sportcsarnokban

Az újszegedi sportcsarnok főbejáratán az előre meghirdetett időponthoz viszonyítva csak egy héttel később lehet belépni a létesítménybe.
Mint korábbi lapszámunkban beszámoltunk, az újszegedi sportcsarnokban hatvanmilliós rekonstrukciós beruházás folyik. Az ütemtervet azonban némileg módosítani kellett, s erről Szovics Zoltán, a Szegedi Városi Sportigazgatóság helyettes vezetője tájékoztatta lapunkat:
– Mivel a főbejárat vasszerkezet-szerelése és betonozása – anyaghiány miatt – várhatóan egy héttel tovább tart, ezért a közönség oldalbejárati közlekedtetése is egy héttel meghosszabbodik. A főbejáratot csak június 25-én reggeltől lehet majd újra használni. Az uszoda férfi és női közös öltözőit azonban hétfőn reggel 6 órától ismét használatba lehet venni. A közlekedési útvonal is változik: a bejárat továbbra is a Temesvári krt.-i oldalon marad és a konditerem felőli folyosón lehet megközelíteni a régi uszodai pénztárat, valamint eredeti öltözőit is. Ez a közlekedési rend a főbejárat ismételt megnyitásáig változatlan marad! A kondizni vágyókat érinti ezáltal az, hogy a kondicionálóterem és a földszinti tornatermek munkába adása is egy hetet csúszik, így június 25-étől kezdődik az átalakítás. Ez azt jelenti, június 22-éig lehet igénybe venni a szolgáltatásait. Megértést és türelmet kérünk a közönségünktől.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SZTE-Szedeák : jó Tanács a mai döntőhöz

Tanács Attila három és fél éves kényszerszünet után visszatért a kosárlabdapályára. A korábban az… Tovább olvasom