Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 19°C Még több cikk.

Bajnokokat avattak a kecskeméti roncsderbin

Október 3-án rendezték meg az országos gyorsasági roncsderbibajnokság évadzáró futamát Kecskeméten.
A 23 nevező több mint fele Csongrád megyei versenyző volt, akik nagyon jól szerepeltek a futamok alatt. A széria géposztályban a császártöltési Viedner Tibor nyert, a második helyet egy kecskeméti fiatalember, Csorba Tamás szerezte meg, míg a harmadik helyezett a széria géposztály bajnoka, a balástyai Faragó B. Róbert lett.

Dömösi második

Évadzáró futamot rendeztek október 2-án Dömsödön az országos autókrossz-bajnokságban, amelyen a makói Dömösi Róbertnek sikerült megszereznie az összetett második helyet.
A futam végeredménye: 1. Emődi János, 2. Brezovszki Sándor, 3. Balogh László, 4. Dömösi Róbert (Mazda 323). A bajnokság végeredménye: 1. Emődi 108, 2. Dömösi 60, 3. Balogh 56 ponttal.

A II. géposztályban a mórahalmi bajnok Szűcs István autójával Péter Zoltán fölényesen nyerte a napot. Másodikként a kecskeméti id. Gombai Zoltán ért célba, míg a dobogó harmadik fokára ismét egy mórahalmi versenyző, Hajdú Imre állhatott fel. Az I. géposztályban a deszki Zámbó Mihály ügyes versenyzéssel aranyérmes lett, ezüstérmes a mezőtúri bajnok, Tóth Richárd, a bronzérmes a kecskeméti Kovács László lett.

A bajnokság végeredménye, széria géposztály: 1. Faragó B. Róbert (Balástya) 80, 2. Baranyi Sándor (Kiszombor) 65, 3. Veszelka Patrik (Üllés) 39 ponttal.

II. géposztály: 1. Szűcs István (Mórahalom) 78, 2. id. Gombai Zoltán (Kecskemét) 75, 3. Hajdú Imre (Mórahalom) 53 ponttal.
I. géposztály: 1. Tóth Richárd (Mezőtúr) 92, 2. Zámbó Mihály (Deszk) 53, 3. Balogh Szilárd (Mórahalom) 49 ponttal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bozóky Imre: Szegednek legyen élvonalbeli labdarúgócsapata

Sorozatunkban aktualitásokkal – sikerekkel, kudarcokkal, érdekességekkel – foglalkozunk.… Tovább olvasom