Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Bakai Csaba: Komoly változások várhatók

Sorozatunkban aktualitásokkal – sikerekkel, kudarcokkal – foglalkozunk. Bakai Csaba CSLSZ- elnök az elmúlt héten Csákváron egy kétnapos megbeszélésen vett részt, ahol a megyei labdarúgó-szövetségek elnökei találkoztak. Az eseményen jelen volt Csányi Sándor MLSZ-elnökjelölt is.
– A sikeres üzletember, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökjelöltje, Csányi Sándor komoly átalakításokat tervez minden szinten a magyar futballban, ha ő lesz az elnök. Megmaradnak a megyei szövetségek?

– Csányi úrral azóta sokat beszélgettek az amatőr labdarúgás képviselői. Talán egy kicsit „puhult" is. Jövőre komoly változások várhatók, de megmaradnak a megyei szövetségek. A főtitkárok helyett sportigazgatók lesznek kinevezne.

– Csányi lesz az elnök?

– Úgy gondolom, hogy igen. Egyvalamit azért szeretnék tisztázni, hogy ingyenfutball nem lesz! Sokan úgy értelmezték Csányi úr szavait, hogy nem kell majd fizetni a bajnokságokban való szereplésért. Egy biztos: jelentősen csökkenhetnek a játékvezetői és nevezési díjak, de nem lesz ingyenfoci.

Bakai Csaba Fotó:DM/DV
Bakai Csaba
Fotó:DM/DV

– Mi újság a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetségnél?

– Dolgozunk a munkatársaimmal, remélem, a futballbarátok azt látják, hogy sikerült egy kicsit megmozgatnunk az állóvizet. Több pályázatot is beadtunk, illetve komoly tárgyalásokat folytatunk, hogy értékesítsük a megyei bajnokságok névhasználatát. Bízom benne, hogy ez minden szinten sikeres lesz, és ezt az összeget a megyei futballba forgatjuk vissza.

Olvasóink írták

  • 3. airwaves 2010. június 04. 09:05
    „Én Bakai P. P. Csaba aki vagyok, aki vagyok. Azaz Bakai Próbálok Pályázni Csaba... Más nincs?”
  • 2. gumikacsa111 2010. június 02. 12:32
    „Hajrá Mercedes slc”
  • 1. ultra 2010. június 02. 08:35
    „hajrá cslsz”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Laczkó Zsolt: Mindig bizonyítani kell

A Debrecen futballtörténeti tettében, a hazai triplázásban (bajnoki cím, mk- és Ligakupa-elsőség) a szegedi származású bal oldali védő, Laczkó Zsolt (23) is fontos szerepet játszott. Tovább olvasom