Délmagyar logó

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 15°C Még több cikk.

Battodo szeminárium Makón

Az idén 20 éves Makó Budo Klub, a 10 éves jubileumot ünneplő, szegedi székhelyű Magyar Battodo Szövetség az Európai Battodo Szövetséggel közösen Makón rendezte meg az európai battodo oktatók, tanárok és mesterek 12. nemzetközi továbbképzését, valamint szemináriumát.
A francia, osztrák, német, olasz, belga, szerb és magyar battodosok továbbképzését Jean-Pierre Reniez főigazgató; nagymester vezette.

A magyarok közül sikeres 4. danos vizsgát tettek: Frank István (Makó Budo Klub) és Czéh László (Makó Budo Klub), 3.danos vizsgát tett: Pintérné Gazdag Anett (MBK) és 1. danos sikeres vizsgát tett: Lendvai József (MBK) és Zóka István (Szeged).

Az övvizsgák után a Hagymaházban rendeztek évzáró gálát, amelyen a Makó Budo Klub szakosztályai és a továbbképzés külföldi résztvevői léptek fel. A gálát Márton Imre, a Magyar Battodo Szövetség elnöke, a Makó Budo Klub alelnöke nyitotta meg, majd lismeréseket nyújtott át az európai főigazgatónak, dr. Michael Putz nagymesternek, Kiss Csabának a magyar technikai igazgatóhelyettesnek, valamint Uracsné Pósa Mónika és Makó János szakosztályvezetőknek.

December közepén került sor az aikidosok évzáró rendezvényére a MBK és a Magyar Aikido Sportért Alapítvány, valamint az Aikidosok Regionális Szövetségének szervezésében Makón. Itt került átadásra az Év Aikidosa cím is. Az eddigi évenkénti kettővel szemben az idén 4 díjat ítélt oda a Kuratórium.

A díjazottak: Veisz János (Veszprém), Szabó Antal (Makó), Sztupovszki Géza (Szeged) és Demcsák Attila (Bonyhád).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pezsgő-kupa: másodszor Szegeden

December 29-én immár második alkalommal rendezi meg a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának honlapja a Pezsgő-kupa kézilabdatornát. Tovább olvasom