Délmagyar logó

2017. 04. 26. szerda - Ervin 8°C | 22°C Még több cikk.

Beidézték a csetepaté főszereplőit

Bár tegnap összeült a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a megyei I. osztályban a hét végén rendezett Tápé–Kiskundorozsma találkozón történtek kapcsán, ám döntés nem született. Folytatás szeptember 23-án 15 órától.
– Az ügyben még senkivel sem beszéltünk, a beidézések most történtek meg: két hét múlva a bíró, az egyes számú asszisztens, Ottlik Sándor kiskundorozsmai edző, Szélpál Attila tápéi játékos, Molnár János tápéi elnök, valamint a meccs ellenőre kapott beidézést. A játékvezetői jelentésben egyébként meg sincs említve az eset, míg az ellenőri jelentés alapján egymásnak ellentmondók az események – nyilatkozta dr. Kónya Zoltán, a fegyelmi bizottság elnöke.

Mindeközben Ottlik Sándor bírósághoz fordul. – Polgári peres úton igyekszem bebizonyítani az igazamat, hiszen a megjelent nyilatkozatok egyértelműen a lejáratásomra irányulnak. Nem ököllel csaptam, hanem visszakézből legyintettem meg a tápéi játékost, amely a fociban egyébként tényleg ütésnek számít. Sérülést vagy arcpírt nem okozott a mozdulatom – mondta a dorozsmai tréner.

Olvasóink írták

 • 15. loló 2008. szeptember 10. 14:41
  „Sajnos,ez már nem a sportról szól!Nem a "pofozkodásra" értem!A Blikk sportoldalán is írnak róla.”
 • 14. DF 2008. szeptember 10. 14:08
  „én játszottam a meccsen és tőlem kb 5 méterre történt az eset...mire odanéztem Ottlik Roland a földön feküdt de a tápéi játékos azonnal fölpattant ugyhogy semmiféle rugdosás nem történt igaz h kapott egy pofont de rugás nem volt....am sztem igazságosan nyert a dorozsma...egy nagyon jó meccsen”
 • 13. Giovanni 2008. szeptember 10. 13:03
  „loló!

  Én is igazat adok "Egy Játékos"-nak
  Ez a mostani dorozsma nagyon jó!!!

  De iszonyatosan durvák tudnak lenni néha, persze tisztelet a kivételnek, mert nem mindegyik játékos "favágó".
  Akkor amikor durvulnak, hasonlít a játékmodoruk az Apátfalviakhoz, azok is tudnak rendesen faragni....

  A kérdésedre válaszolva Üllésen játszom....”
 • 12. loló 2008. szeptember 10. 12:25
  „Annak kellene véleményt alkotni a hétvégi meccsről,aki kint is volt!Szerintem...”
 • 11. loló 2008. szeptember 10. 12:22
  „Gyerekek!Ti mindig el hiszitek amit olvastok?!Giovanni,te melyik csapatban játszol?"Egy játékosnak" igaza van maximálisan!!!!”
 • 10. lila 2008. szeptember 10. 11:43
  „Ottliknak az események után pár nappal se az jut az eszébe, hogy bocsánatot kérjen, hanem fenyegetőzik!Csont(törő)brigád.”
 • 9. Giovanni 2008. szeptember 10. 11:37
  „A Dorozsma jó kis csapat , megérdemelten győzött, ezt nem is kell vitatni!!!
  Csak az a probléma , hogy egy edző ennyire nem veszítheti el az önkontrollt......
  Na meg a nyilatkozat: nem bántam meg , amit tettem....ez nem sportszerű hozzáállás!!!!”
 • 8. libero 2008. szeptember 10. 11:33
  „Elég nagy probléma, hogy egy ilyen embert mesternek nevezel! Amilyen az edző, olyan a csapata.Durvák!”
 • 7. Egy játékos 2008. szeptember 10. 10:18
  „szeretem az ilyen fröcsögő embereket mint ez a jelentéktelen ember aki kint sem volt a meccsen!!azt azért elmondanám hogy ez az eset kb 1 méterrel a vendég kispad előtt történt!aki látta mindenkinek összeugrott a gyomra olyan durva belépő volt.azonnali piros lapot ért volna!ezt elfelejtette elmondani a nagyképü tápéi edző!!!ami utánna törént az sem ugy volt ahogy ők nyilatkozták,mert ha valakit 2 percig rugdosnak a földön fekve az lehet hogy soha többet nem kel fel!Bolhából elefántot csináltak,sajnos ezek a tények!!Nem tudják elviselni a vereséget,ennyire egyszerű az egész!azt is hozzá kell tennem hogy Ottlik mestert is ki kellett volna állitani!Amugy pedig egy jó kis meccs volt ahol a jobbik csapat nyert!”
 • 6. Giovanni 2008. szeptember 10. 08:54
  „Éppen az edzőnek kellene a játékosokat nyugtatni ilyen esetekben. Milyen példát mutat a fiataloknak???Ha valami nem tetszik akkor ütni kell???

  Amúgy is meglehetősen durva focit részesíti előnyben, nem is szeretem amikor dorozsmával kötünk le edzőmérkőzéseket, mert akkor biztos, hogy van pár sérülés.....mint legutóbb Júliusban.Az egyik játékosunk majd csak októberben játszhat, szépen elintézték a bokáját, hátúlról a támaszkodó lábra csúszva félpályánál.....volt kitől tanulnia a játékosoknak.......mit is várunk , ha ilyen az edző is.....”
 • 5. loló 2008. szeptember 10. 08:43
  „Hányadszor?Ott voltál?Nem hiszem...”
 • 4. lila 2008. szeptember 10. 08:11
  „Nem mindegy, hol történt? Megtörtént! Nem elöször.”
 • 3. loló 2008. szeptember 10. 07:58
  „Ebből látszik,hogy kint sem voltatok a meccsen!Fingotok sincs,hol történt az eset!Idióták!!!!”
 • 2. libero 2008. szeptember 10. 07:14
  „Ottlik már sokszoros visszaeső!Itt az ideje végérvényesen és egyértelműen lezárni az ügye(i)t!”
 • 1. jobbhorog 2008. szeptember 10. 07:08
  „Most kezdődik a tisztára mosás.Ottlik már fenyegetőzik, hátha megijednek tőle.Mit keresett a pályán, amikor a technikai zónát sem hagyhatta volna el?Próbálja elmismásolni az ütést (rúgást), és az idő haladtával ez lehet, hogy sikerülni is fog neki.Úgy tudom pszichológiát is kell tanulni (és megfelelni) az edzőképzésen.Súlyosan megbukott ebből a tantárgyból (sajnos csak utólag)!Vérérvényesen el kell venni az edzői képesítését!Ilyen ember ne tanítson fiatalokat!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szentesi vereség Csömörön

Megkezdődött a futsal NB I, amelyben a szentesi csapat idegenben vereséggel nyitott. Tovább olvasom