Délmagyar logó

2017. 06. 24. szombat - Iván 19°C | 33°C Még több cikk.

Belevágnak, alkotnának

Labdarúgás, Szeged - Két új, közel 10 próbajátékon részt vevő futballistával megkezdte a felkészülést a SZEOL SC NB III-as labdarúgócsapata. Tóth Ákos együttese a Közép csoportba kapott besorolást, és szeretne az élmezőnyben végezni.
Új néven (SZEOL SC), új osztályban (NB III), új reményekkel (élboly), egyelőre két új játékossal (Faragó Béni – Kecskemét, Forró Attila – FK 1899 Szeged) kezdte meg csütörtök délután a felkészülést Tóth Ákos együttese, az NB III Közép csoportjában szereplő SZEOL SC.

– Egyelőre két tehetséges új fiú található a keretben, Faragó Béni és Forró Attila. Több próbajátékos is részt vesz az edzéseken, teszteljük őket, így nem elképzelhetetlen, hogy bővül még a keretünk. Komoly és erős bajnokságba kerültünk, ahol a célunk az élbolyban való pozíció megszerzése – kezdte a beszélgetést Halkó Pál, a SZEOL SC ügyvezető igazgatója.

Egyelőre heti öt edzést vezényel a vezetőedző, Tóth Ákos. A jövő héten már edzőmeccset játszik az újonc, az NB II-es Cegléd otthonában vívja az első előkészületi találkozóját.

– Alakulóban van még a felkészülési programunk, biztos, hogy több meccset is játszunk, a Cegléd mellett lesz még NB II-es ellenfél, akivel megmérkőzünk. Augusztus 16-án startol a bajnokság, előtte az országos főtáblán csatázunk majd a magyar kupában. A felkészülési időszakban lesz két olyan hét, amikor napi két tréning szerepel majd a programban, nem megyünk edzőtáborba, itt készülünk a Szeol-pályán.

Munkára fel! A SZEOL SC játékosai cipőt húztak és edzettek – megkezdték a felkészülést. Fotók: Frank Yvette
Munkára fel! A SZEOL SC játékosai cipőt húztak és edzettek – megkezdték a felkészülést. Fotók: Frank Yvette

Halkó Pál a Szeol-pályát említette. A szegedi együttes SZEOL SC néven indul, immár így szerepel minden csapata a különböző korosztályos bajnokságokban.

– Három éve hoztuk létre a kft.-t, fokozatosan építettük fel az új klubot. Számunkra nem volt kérdés a névválasztás, hiszen egy tradíciót szeretnénk követni, mindenki csak úgy említi a Felső Tisza-parti stadiont, hogy Szeol-pálya, így mi a saját otthonunkban ezen a néven szerepelünk. Fiatal csapatunk lesz, a játékosok nagy része tanul és dolgozik, de mindenképpen sokra hivatott – fejezte be a beszélgetést Halkó Pál.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Focitábor a szegedi Kisstadionban

Labdarúgás, Szeged - Idén nyáron is focitáborba várja a fiatalokat a SZEOL SC (az egykori Tisza… Tovább olvasom