Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 19°C Még több cikk.

Bencze és Németh felmondott a Mediteam Szegednek

Szeged - A Mediteam Szeged női kosárlabdacsapatának ügyvezetése egyeztetve Bencze Tamás vezetőedzővel és Németh Bernadett játékossal az alábbi közleményt hozza nyilvánosságra.
Bencze Tamás és Németh Bernadett a klub jogelődjének, a Szeviép-Szeged Kosárlabda Sport Kft.-nek szerződésszegésére hivatkozva január 8-ával felmondott. Az ügyvezetés ezt tudomásul vette, a felek a továbbiakban e témában nem kívánnak nyilatkozni.

A január 9-i, Győr elleni mérkőzésen megbízott edző vezeti a csapatot, az új vezetőedző személyét a napokban jelentjük be."

Domokos Mihály ügyvezető

Olvasóink írták

30 hozzászólás
12
 • 30. MKBSopron 2011. január 09. 21:15
  „Igen, én is ezt kívánom! Mindig eszembe jut a MiZo-Szeged MK elődöntő nálunk, vagy az amikor velük döntőztünk! Nagyon szimpatikus csapat, aki talán így, hogy Léna-t visszahozta nem esnek össze!”
 • 29. belabo 2011. január 09. 21:11
  „Természetesen én is Sopron szurkoló vagyok, de gondolom, ez kiderült abból, amit írtam. Én tényleg örültem, hogy van egy jó Szeged, és kívánom, mindezek ellenére is legyen.”
 • 28. belabo 2011. január 09. 20:44
  „Szerintem bj030 inkább szegedi, mint soproni. De nem hiszem, hogy rosszul értesült lenne. Most megy a médiahülyítés, de órák kérdése, hogy kiderüljenek a dolgok.”
 • 27. MKBSopron 2011. január 09. 20:36
  „bj030!
  Nem tudom szegedi vagy soproni vagy-e de ez most valami ugratás, vagy tudsz valamit? :)
  Igaz, holnap este szurkolói ankét lesz, úgyhogy megtudunk mindent! :)
  De én személy szerint, nagyon-nagyon örülnék neki! :)
  Lehet, hogy Bencze pihen egyet! Testvére itt van Sopronban, MKB utánpótlásban edzősködik, lehet kicsit a családdal lesz most! :)”
 • 26. belabo 2011. január 09. 20:24
  „Ha már itt tartunk, azt is lehetne találgatni, hogy Bencze Tamás vajon melyik városban jön szembe valamelyikünkkel holnap az utcán :-)”
 • 25. bj030 2011. január 09. 19:45
  „Örülhetsz, MKB Sopron! Ne lepődj meg, ha Németh Bernadett holnap szembe megy veled az utcán Sopronban.”
 • 24. MKBSopron 2011. január 09. 18:47
  „http://195.56.77.56/n3/g/whun_407/index_hun.html

  Lehet követni Petra játékát! Én ezt a statisztikát látva, nem kritizálnám! :)
  Ezt a 30. percben írom, mikor 11 pont 5 lepattanó, 4 szerzett labda, 2 gólpassz áll a neve mellett!”
 • 23. MKBSopron 2011. január 09. 18:44
  „Greg!
  Lehet, hogy te sem kosárlabdáznál ott, ahol nem kapsz pénzt hónapok óta! Lásd Petra édesapjának hozzászólása, hogy Pet mióta nem kapott fizetést...
  Mivel ők pedig egy pár, közös a háztartás, elég nehéz eltartani magukat, itt még az sincs, hogy a másik keres.
  Nem tudom, honnan veszed, hogy sírna valaki, sőt pont azt írtam, hogy nem kesergek, mert nem sajnálom a győzelmet, így is bajnokok lehetünk! :)”
 • 22. Kövecske 2011. január 09. 18:16
  „Kedves greg!

  Én is szegedi vagyok és kosárlabda fan,de azért ez egy kicsit sok! Ne személyeskedj.Biztos nyomós oka és indítéka volt Betti-nek hogy elmenjen. Ő is pénzből él,mint mindannyian.
  Én szívem szerint Domonkos M. urat rugnám már melegebb éghajlatra.Jó lenne ha eltűnne a kosárlabdábol,nem lenne ennyi cirkusz.A ténykedésének még súlyos következményei lesznek,hisz a 95,96,97-es utánpótlás szinte megszűnt. Hogy is fog az Országos bajnokságban szerepeltetni kötelezően csapatot ha nincs játékosa? Márpedig a szabályzat szerint ha nem tud kiállítani utánpótlás csapatot visszavonják az NBIes szereplési jogát a csapatnak. Kb a jövő szezonba......”
 • 21. greg 2011. január 09. 17:34
  „Sok meccset nyertünk is volna tamás bátya nélkül. Mióta ide tehénkedet, azóta Betti is csak árnyéka volt magának. Keseregni meg ti szoktatok. Otthon sírjatok, hogy miattunk nem lesztek majnokok.”
 • 20. MKBSopron 2011. január 09. 17:20
  „A másik:
  Örülnék, ha Németh Betty visszajönne hozzánk!!!! Nem is értem, hogy azért mert az edző kedvese, miért kell kikezdeni... Sok meccset buktatok volna(köztül ellenünk is), ha nincs Betty!!!
  Kíváncsi leszek, hova sodorja az élet!”
 • 19. MKBSopron 2011. január 09. 17:18
  „greg...
  megjött végre egy tipikus fórumozó...
  nem mondtam, hogy ide való vagyok, de kétszer beírtam, hogy ez egy tipp...:)
  de ha neked rosszul esett elnézést...:) nem mondtam egyik hsz-ban sem hogy rossz csapat ez a Szeged, mivel minket is megvertek, de ezzel a kerettel csak az 5. helyre tartom őket...:)
  lehet hogy sokba fog még nekünk így is kerülni az a vereség... bár ilyen sorsolás eddig nem volt, hogy az élcsapatok az elején találkoznak, de ezen már kár keseregni sajnos, de remélem tudjátok, hogy Angel McCoughtry-val nem lett volna győzelem! :) de nem sajnálom tőletek ezt a győzelmet, Szegeden mindig megizzadtunk! :)”
 • 18. greg 2011. január 09. 17:13
  „1. Szeviép, 2. Pécs 2010, 3. Győr, 4. FTC, 5. Sopron, 6. ZTE, 7. Szolnok, 8. AKSC, 9. Baja, 10. Vasas, 11. BSE, 12. BEAC, 13. Cegléd
  Ez meg az tippem. :D
  Aki nem ide való az söprögessen otthon. Már az elején se volt szimpatikus <moderálva>”
 • 17. MKBSopron 2011. január 09. 17:04
  „Én egyetértek Petra édesapjával! A kapott játékidőt tekintve szerintem maximális teljesítményt nyújtott!
  Voltak abba a csapatba olyan játékosok, akiknek nem kellett volna többet játszani, nem is értem, hogy miért kell Petrát "kritizálni"...
  A másik szempont pedig, ugye nem egy fiatal játékos( félre ne értessék, nem mondtam, hogy öreg, de egy Lengyel,Laczi,Farkasinszki stb... csapatba nem biztos, hogy megtalálná a helyét). De szerintem ebbe a Fradiba, nagyon is kell, és számítanak is rá, Hegedűs(33),Darida(33),Varda(37),Túróczi(31) mellett Petra is hasznos tag lehet és véleményem szerint (nem megbántva egy szegedit sem), a IV. helyen fognak végezni.
  A tippem, még egyszer mondom TIPPem a bajnokságra:
  1. MKB Sopron, 2. Pécs 2010, 3. Győr, 4. FTC, 5. Szeged, 6. ZTE, 7. Szolnok, 8. AKSC, 9. Baja, 10. Vasas, 11. BSE, 12. BEAC, 13. Cegléd”
 • 16. rusirush 2011. január 09. 16:41
  „W666W- Tisztelt W... Ön félreértett én nem megsértődtem,csak azt feltételeztem,hogy aki itt hozzászól az ért a kosárlabdához! A tényekre kíváncsi kérem nézze meg a Hunbasket--majd Női tagozat --majd bajnokság keresse meg a 2009/2010-es bajnokságot, a szegedi csapatot,és nézze meg lányom statisztikáját az Átlagot-az Összest-a 40perces átlagot ! Megnézheti mondjuk a 2007/2008as évet is .2010 február óta nem kapták meg a kétéves szerződésükben rögzített fizetésüket,szerződése április 31-én lejárt azóta sem kapott pénzt. A Bencze és Németh B. is csak ígéreteket,kapott ,na meg határidőket, talán a sokadik határidő járt le!”
 • 15. W666W 2011. január 09. 15:35
  „Egyébként az jutott eszembe hogy lehet , hogy szerzödést szegett a Jogelöd meg bla bla bla, de azért mégiscsak milyen dolognak kelett történni ahhoz hogy az idény egyik LEGFONTOSABB meccse elött kelett felmondani az edzönek és a babájának ?????
  nem lehetett volna mondjuk az hogy lehozzák még a Györ elleni meccset aztán Hétfötöl mondanak fel ?? Mi az a dolog ami miatt AZONNAL ezt kelett tenniök ?????

  Szerintem azért ez minösíti valahol ÖKET is.....Bármennyirre is megbántanak valakit azért nerm hagyom szarban a csapatot a legfontosabb meccs elött szerintem Ök nem akkorra sztárok, hogy ezt megtegyék....

  Mondom ezt a háttér ismerete Nélkül.....

  Ezt Még RÁTGÉBER sem csinálta meg pedig ha valahol szarul mentek a dolgok és nem fizettek a játékosoknak az Pécs volt az utolsó éveiben..Azt azért benczét ne hasonlítsuk össze Rátgéberrel és Németh Kisasszony sem egy Iványi Dalma azt hogy hogy nem Ök azért kiálltak a csapat melett még akkor is amikor nem volt pénz semmi....Ennyit arról amikor nincs kötödése a városhoz egy játékosnak és edzönek és mondjuk csak addig van itt amíg a Pénz kitart..De ahogy olvasgattam Benczének és Németh babájának már nem ez volt az elsö ilyen huzásuk...”
 • 14. W666W 2011. január 09. 15:26
  „Tisztelt Russai Apuka !!!!
  Ha ne adj isten nem tetszik , hogy a Kedves lánya telesítményét minösítik / amit megjegyzek nem ismerek behatóbban / akkor NEM MEGSÉRTÖDNI KELL , HANEM TÉNYEKKEL !!!!! alátámasztani az ellenkezöjét..Gondolok itt arra hogy mondjuk Maga mint apuka írna egy részletes statisztikát a lánya Szegedben eltöltött teljesítményéröl..Játszott percek a játszott percek alatt dobott kosarak lepattanók eladott labdák stb stb és ezzel a statisztikával is cáfolná azokat a véleményeket, hogy a lánya jogtalanul vett fel pénzt mert a teljesítménye alapján még fizetnie kelett volna nemhogy fizetést kapnia.....”
 • 13. rusirush 2011. január 09. 14:30
  „jordanbesket- A Petrának lejárt a kétéves szerződése! nem úgy küldték el ennyit a tájékozottságágáról!
  A teljesítményéről csak annyit statisztikát évekre visszamenőleg megnézheti,ha ért hozzá!a pályán töltött időt is figyelembe véve! Önnel tovább nem kívánok kommunikálni.”
 • 12. hahaha62 2011. január 09. 14:22
  „Szögödön lassan minden leépül.....pénz determinálja a játék minőségét a verseny sportt erről szól----csak kérdés-hogy a multik megadóztatása után melyik lesz még olyan hülye-hogy értelmetlen pénzeket nyomjanak a nemkifizetödő reklámba...szerintem lassan pápápápá szponzori pénzek....én biztosan megvonnám---mindet és lehet híyvni a cba-t...segítsenek őkl+”
 • 11. MKBSopron 2011. január 09. 13:20
  „Igen, ez lenne a helyes út! Nem szidni egymást, mint a fórumok 99%án, hanem összetartani!
  Hajrá Magyar Női Kosárlabda!!!!”
30 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

HPQ: Szeged-Csepel ősi rangadó a rájátszásban

A HPQ Szeged férfi röplabdacsapata az 5–9. helyért folytatja a küzdelmet az Extraligában. Tovább olvasom