Délmagyar logó

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 35°C Még több cikk.

Bezár az uszoda

Az újszegedi sportuszoda előreláthatóan legalább három hétig (május 8-ától 28-áig) zárva lesz, az ok jól ismert: a sátorbontás. Az ezzel kapcsolatos munkálatokat hétfőn kezdik meg, viszont az idén a szokásosnál is hosszabb ideig tartanak.
Az újszegedi sportuszoda előreláthatóan legalább három hétig (május 8-ától 28-áig) zárva lesz, az ok jól ismert: a sátorbontás. Az ezzel kapcsolatos munkálatokat hétfőn kezdik meg, viszont az idén a szokásosnál is hosszabb ideig tartanak. Ennek oka, hogy a nagytakarítást követően, az önkormányzat által lehetővé tett, egyben szükséges felújítási munkák is megkezdődnek – ezek a szolgáltatás színvonalának az emelését célozzák.

A versenymedencében három szűrőtartály biztosítja a megfelelő vízminőséget, szükségessé vált ezek belső, speciális felületkezelése, szűrőtölteteinek teljes cseréje. A karbantartás során a medencéket övező sérült csempék, kapaszkodók javítását, cseréjét is elvégzik a szakemberek. Elkezdik a több lépcsőben tervezett öltözőfelújítást is – ezúttal a férfi és női „szakasz" burkolatcseréjére, festésére kerül sor. A mozgáskorlátozott vendégek számára jó hír, hogy küszöb nélküli megoldást alkalmazva cserélik ki az öltözőajtókat, megkönnyítve ezzel számukra a közlekedést. Az elektromos hálózat és a szellőzőberendezések rekonstrukciós munkálatai is sorra kerülnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy álom teljesülhet

Az év meglepetése volt a hazai tekeéletben Zapletán Zsombor, aki 21 éves létére olyan teljesítményt… Tovább olvasom