Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Bozóky Imre: az eleje nem lesz diadalmenet

A békéscsabai Jamina–Szeged 2011 labdarúgó magyarkupa-mérkőzést a helyszínen, a békéscsabai Bessenyei utcai sporttelepen tekintette meg a vendégek elnöke, Bozóky Imre.
– Elégedett a Békéscsabán látott szegedi produkcióval?
– Nyilván van hiányérzetem, de tekintettel arra, hogy csak néhány hete készül együtt az együttes, azt gondolom, az eredmény volt a legfontosabb. A játékosok küzdöttek, hajtottak, de láttam, hogy fejlődni kell az összjátékban, a keretnek össze kell érnie. Ráadásul nem a tervezett csapat lépett pályára Csabán sérülések és egyéb dolgok miatt, és még az is elképzelhető, hogy augusztus utolsó napjáig érkezhet újabb játékos a csapathoz.

– Hogyan állnak az előkészületek – gondolok itt főleg az első hazai meccsre?
– Majdnem biztos, hogy Kiskundorozsmán lesz a Mezőkövesd elleni összecsapás, ugyanis a Magyar Labdarúgó Szövetség más pályát nem engedélyez a lebonyolításra. Ez az egyetlen olyan létesítmény, ahol ki lehet alakítani a biztonsági szabályoknak megfelelő körülményeket. A hátralévő két hétben nagyon nagy munkát kell elvégeznünk. Igyekeznünk kell, hogy lehetőség szerint a problémák megoldódjanak, de szomorú, hogy ilyen állapotok uralkodnak Szegeden.

Bozóky Imre, a Szeged 2011 klubelnöke. Fotó: DM/DV
Bozóky Imre, a Szeged 2011 klubelnöke.
Fotó: DM/DV

– Még mindig optimista?
– Amit vállaltunk, és amit annak idején mondtunk, azt továbbra is tartjuk. Az eleje nem lesz diadalmenet, sok munka, feladat van, amelyhez idő kell. Egy gyerek születéséhez is kilenc hónap szükséges. Nincs pálya, nem lehet hol edzeni, új csapat alakult, új játékosokat kell beépíteni, de megoldjuk és haladunk előre.

Olvasóink írták

 • 4. Együgyű 2011. augusztus 17. 16:53
  „Hajrá: Kiskundorozsma -Szeged 2o11

  OFF”
 • 3. W666W 2011. augusztus 17. 04:29
  „1. Együgyű 2011.08.16. 11:47

  Mint már sokszor leírtan NEM KELL DOROZSMÁRA SEMMILYEN Szegedi vagy szegedi kötődésű csapat..menjenek vissza a körtöltésen kívülre ahonnan jöttek..Amikor utoljára Dorozsmára tette a lábát egy szegedi kötödésü sportvezetö akkor leégették a Dorozsmai focit mint a rongyot / ala Nagylaki /.....

  Nincs Pálya ?? Akkor BÉRELJENEK BÁRHOL de NE Dorozsmán..Minden valamit magára adó Dorozsmai nem vállal közösséget egy olyan tanyával mint Szeged..ERÖSZAKKAL Szegedhez csatolták az 1970-es években és mindenki azt hiszi HOgy Dorozsma Szeged része ..Hát nem az de ez már a történelem mint ahogy történelem ez a Hibrid csapat is....

  Azok akik meg azt hiszik, hogy sitty sutty lehet pár év alatt egy STABIL NBI -re alkalmas csapatot építeni azok JÓ nagy ......-ák......

  Egy olyan csapat felépítése ami ALKALMAS arra hogy STABIL NB-s csapat legyen és reális esély mutatkozzon arra hogy megragadjon a legmagasabb osztályban minimum 5 év és 6-8 MILLIÁRD !!!!!! Forint kell..Azt akkor egy stabil középcsapatról beszélek és nem egy bajnoki címre pályázóról..Na innentöl vicc kategória eza csapat ugyanis a köv választások után a tulajdonosok úgy menekülnek a környékröl is mint Patkányok a süllyedö hajóról....”
 • 2. Tisza 2011. augusztus 16. 14:52
  „Beszélni bármikor bármit lehet.
  Igazából 2 dolog lényeges:
  1. A 30. forduló után legyen mögöttünk minimum 3 csapat a táblázaton.
  2. Minél előbb, de legkésőbb jövő ilyenkor legyen egy NB II-es követelményeknek megfelelő hazai pálya, Tisza-part, Kossuth L sgt, Hunyadi tér , szinte mindegy első lépésben ( az NB I az egy másik történet!).
  Hajrá Szeged!”
 • 1. Együgyű 2011. augusztus 16. 11:47
  „Bozóky Imre: az eleje nem lesz diadalmenet

  Bozóky Imre úr.
  A végén lesz a diadalmenet?
  A Kiskundorozsma pálya nem Szegedé, és nem egy a település már?
  A püspök úr segítségét és a szponzorok segítségét nem lehet kérni?
  Árulja már el mennyi a fizetése? Vagy ezt is titkosították 8o-évre.
  Ezt lehet tekinteni egy felelős vezetői optimista nyilatkozatnak?

  Hajrá: Szeged 2o11 Kiskundorozsma”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Válogatott futballmeccsek Algyőn

Két nemzetközi mérkőzésnek is helyt ad szerdán az algyői futballpályája. Tovább olvasom