Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Csavarker-triatlon

A jövő vasárnap a Maty-éren tartják a KM túra 2005 elnevezésű szabadidősport-sorozat negyedik rendezvényét: a Csavarker-triatlont, amely egyben a Magyar Honvédség sprint távú váltóbajnoksága is lesz.
Kétségtelen, hogy a hagyományos szegedi Csaverker-triatlon az ország legnagyobb amatőr szabadidősport-rendezvényévé nőtte ki magát. A régió szövetségének elnöke, Halászevics Péter most is elkövet mindent, hogy a sportigazgatósággal közösen olyan versenyt szervezzen, amelyen nem csupán az indulók – gyermek, serdülő, ifjúsági, felnőtt, szenior korcsoportban, és családi és baráti társaságok váltójában –, hanem a nézők is elégedettek legyenek.

Egyébként a sportvezető tájékoztatójából az is kiderült, hogy nemcsak a versenysportolókat, hanem az amatőröket is szívesen látják a rendezvénynek otthont adó Maty-éri Nemzeti Kajak-kenu és Evezős Olimpiai Központban. Talán már az is hagyománynak számít, hogy az indulók nem mennek haza üres kézzel. Valamennyi rajthoz álló a verseny emblémázott pólóját kapja. A célban pedig frissítő és ajándék várja a beérkezőket. Sőt a rajtszám egyben a tombolasorsoláson is részt vesz.

Szólni kell arról is, hogy nagy szeretettel várják a családokat (a három induló közül egynek nőnek kell lenni), valamint baráti társaságokat. Mindkét kategóriában az én úszom, te kerékpározol, ő pedig fut jelszónak kell érvényesülnie. Természetesen az ebbe nevezőket külön futamban indítják. Lehet tehát készülni a jövő vasárnapi versenyre. Már felhívjuk a figyelmet arra, hogy a versenyt megközelíteni csak a röszkei útról lehet, ugyanis a Bajai úti bejáratot lezárják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tehetséges fiatalok a KSZSE-ben

A Kézilabda Szeged SE a sportág női szakágában utánpótlás-neveléssel foglalkozik, méghozzá nagyon… Tovább olvasom