Délmagyar logó

2016. 10. 22. szombat - Előd 6°C | 14°C

Cserebere a kispadon

Labdarúgás, Csongrád megye - A szezon végeztével féltucat megyeegyes futballcsapatnál is edzőt váltottak – a szakemberek egy része az osztályon belül maradt. Az eddigi változásokat összesítettük.
A szokásosnál is nagyobb mozgás történt a bajnokság vége óta a megyei I. osztályú labdarúgócsapatok kispadján. Az edzőkeringőben féltucat megyei szakember cserélt helyet.

A tabellán felülről haladva elsőként a 4. helyen záró Makónál volt változás, Bódi Attila távozott, éppen az ötödik helyen záró HFC-hez. Utóda Frank Csaba lett, míg az eddigi vásárhelyi tréner, Lóczi István Kandó Róbertet váltja utánpótlás-szakágvezetőként. A hetedikként záró, anyagi gondokkal küzdő Csanádpalotánál egyelőre az a kérdés, hogy a megyeegy helyett hol indul a csapat, az edző személyéről ráérnek ezután dönteni.

Orosházi László
Orosházi László

Tápén (9.) az utolsó bajnoki után nem vállalta a folytatást Orosházi László, ahogy az FK 1899 Szegednél (10.) Hüvös Gábor sem, aki más pozícióban marad a klubnál. Előbbi csapat még edzőt keres, utóbbi azonban bejelentette, hogy jövőre a Sándorfalváról érkező Tóth János irányítja a szakmai munkát, aki játékosként 49 NB I-es és 200 NB II-es meccset játszott Szegeden. Távozásával edző nélkül maradt a Sándorfalva (11.), ahol még keresik az új trénert.

A szezont az utolsó, 16. helyen záró Nagymágocsnál is lemondott az edző, Györgyi István, annak ellenére, hogy a csapat nem esett ki a megyeegyből. A több mint egy évtized után távozó szakember utódját is keresik még. Egyelőre ezeket a változásokat jelentették be, de biztos, hogy lesznek továbbiak is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nikola Lazics marad az edző

Jövőre is Naturtex-SZTE- Szedeák néven szerepel a szegedi férfi kosárlabdacsapat az NB I A csoportjában, az edző pedig a szerb Nikola Lazics marad – jelentették be tegnap az újszegedi Gellért Szabadidőközpontban tartott sajtótájékoztatón. Tovább olvasom