Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 8°C | 22°C Még több cikk.

Daniel Andjelkovics 2008-ig hosszabbított

Lele Ambrus szavaival élve rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be a Pick-vezetőség, hogy Daniel Andjelkovics 2008 június 30-ig meghosszabbította szegedi tartózkodását.
Daniel Andjelkovics (balról) Lele Ambrus asszisztálásával 2008-ig írt alá. Fotó: Karnok Csaba
Újhelyi István, a Pick Szeged társadalmi elnöke azzal kezdte a helyi média tájékoztatását, hogy a szerdai esemény szerves része egy három évre tervezett építkezésnek. A sportvezető elárulta, a szponzorkör bővítésén túl fő feladatuknak tartják a csapat gerincének kialakítását.

Ennek első állomásaként jelölte meg a közönség kedvencévé vált Daniel Andjelkovics 2006. június 30-án lejáró szerződésének újabb két évre (2008 június 30-áig) szóló kontraktusának meghosszabbítását.
A 27 éves, hatvannégyszeres szerbia-montenegrói válogatott kézilabdás kissé megilletődötten mondta el: nagyon megszerette eddigi pályafutásának hatodik klubját és Szegedet, a társakkal nagyon jó a kapcsolata, s tetszik neki, hogy a Pick Szegedben egyre magasabbra teszik a mércét, amelytől a játékos a töretlen fejlődésének lehetőségét látja.

Pisztrui László, a klub elnökségének tagja reflektált az Érdi kontra Tigers ügyre. Legelőször is kijelentette, hogy a csapat teljesen elhatárolódik az esettől, hiszen ez nem a klub ügy, nem a kézilabda sérült.
– Az ultrák elhatározása azonban mégis a Pick Szegedet sújtja pedig a konfliktus kialakulásához és megtörténtéhez a csapatnak semmi köze nem volt. Ha valaki megbánta, hogy B közép belépőt váltott, attól visszavásárolják, de a legmegnyugtatóbb megoldás az lenne, ha továbbra is megtöltenék a csarnokban a törzshelyüket, s sportszerűen biztatnák a csapatot a hátralévő nehéz mérkőzéseken – mondta Pisztrui László.

XSzó esett a keddi Békés elleni mérkőzésen sérülést szenvedett kapusok állapotáról is. Nenad Puljezevics helyzete a legaggasztóbb a szombati barcelonai Bajnokok Ligája-mérkőzés szempontjából, hiszen azt beszélik, hogy a szerb idegenlégiós karjában részleges izomszakadás történt. A csapat orvosa, Szabó István ezt tegnap nem erősítette meg, ugyanis a doki azt mondja biztosat csak a mai ultrahangos vizsgálat után tud mondani. Az tény, hogy Puljezevics a tegnapi edzésen részt vett, azonban lnwem zat a munkát végezte, mint a társai. Szente Gábor térdsérülése enyhébbnek bizonyult, mert tegnap délutáni tréningen már kapuba állt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Javuló formában

A Fitworld Rögbi Club NB II-es csapata a Szentestől elszenvedett vereség után Békéscsabán nyerni… Tovább olvasom