Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 29. szombat - Beatrix, Erna

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sport - labdarúgás, kézilabda, vízilabda > EDF DÉMÁSZ-Szeged: egy év nyugalom

EDF DÉMÁSZ-Szeged: egy év nyugalom

Egy évig, azaz a 2014-es évben az EDF DÉMÁSZ Társaságcsoport a névadó szponzora a Szeged Vízisport Egyesületnek – a klub megnyugodhat, de nem dőlhet hátra az előző évihez hasonló összegű, nagyjából harmincmillió forintos támogatás révén sem.

Mádi József - Délmagyarország napilap - 2013.10.31. 08:09
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Néhány hete még azt írtuk, az év végén lejáró névadói szponzorációt nem hosszabbítja meg az EDF DÉMÁSZ Társaságcsoport a Szeged Vízisport Egyesülettel. Azóta nagyot változott pozitív irányba a világ, újabb egy évig megint EDF DÉMÁSZ-Szeged VE a klub neve.

– Egy kicsit, sőt nem is kicsit megnyugodhatunk, de nem dőlhetünk hátra. Nagyon fontos, hogy biztonságban tudhatjuk a jövő évet, így folytathatjuk a hosszú évek óta megkezdett munkát. Hogy miért gondolta meg magát a cég? Mindent megtettünk azért, hogy folytatódjon az együttműködés, talán ez, valamint a kiszámíthatóság, a szabadidősport felé nyitás, illetve a magas szintű munka is közrejátszott abban, hogy az EDF DÉMÁSZ maradt a névadónk. Ugyanakkora szponzori összegről van szó, mint amely a 2013-as költségvetésben szerepelt – mondta Petrovics Kálmán, az EDF DÉMÁSZ-Szeged klubigazgatója.

Maty-éri események

Két nemzetközi versenyt már biztos rendeznek a Maty-éren: a válogatók mellett májusban a szokásos világkupát, míg július 17. és 20. között az ifi és U23-as világbajnokságot.

Ez információnk szerint az önkormányzati támogatáshoz hasonló összeg, azaz harmincmillió forint.

– Ez azt is jelenti, hogy az olimpiai bajnok Vajda Attila marad nálunk, bár szerintem ez nem volt kérdés. Nem tervezünk változást, versenyző leigazolását, és az MKKSZ-ben munkát kapó Csamangó Attila helyét sem töltjük fel, hanem a meglévő szakemberekkel megoldjuk a pótlását. Bozsik Gábor öt év után a Vasasba igazolt, és Fábiánné Rozsnyói Katalin lett az edzője, míg a maradó felnőtt versenyzőkkel addig kötünk szerződést, amíg biztosított a háttér, azaz egy évig. Ez így korrekt – vélte a sportvezető.

A felkészülést lassan el kell kezdeni, amelyben fontos szerepe lesz a téli edzőtábornak, a minél hamarabbi vízre szállásnak.

– Nagyon sűrű lesz az éves program, ám az, hogy melyik edző milyen szakmai felkészülést tervez, majd csak a novemberi, szövetségi terv megismerése után derül ki. Továbbra is meg tudjuk adni a támogatást a versenyzőinknek a külföldi, meleg vízi edzőtáborozásra. A létesítmény felújítása lassan a végéhez ér, így azt gondolom, hogy a lehetőségünk, az infrastruktúránk javult – jegyezte meg végül Petrovics.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...