Délmagyar logó

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő 0°C | 7°C Még több cikk.

Elhunyt Verba László

A közelmúltban elhunyt Verba László, akit a röplabdabarátoknak nem kell bemutatni. Fiatal volt, 50 évesen győzte le a betegség.
Verba tagja volt az NB II-ben bajnokságot nyert csapatnak, majd egy évtizeden keresztül technikai vezetőként szolgálta szeretett klubját. Precíz, tisztességes ember volt, korrektül tartotta a kapcsolatot az országos szövetséggel, és az edzők, játékosok, sportvezetők is mind elismerően nyilatkoztak róla. Akárcsak a Délépítő Rt. gazdasági igazgatója, aki azt mondta róla: „Ha úgy végezte a röplabdacsapatnál munkáját, mint a vállalatunknál a gazdasági jellegű tevékenységét, akkor értékes munkatársra találtak benne."

Sírt a telefon. A szegedi röplabdás társadalom megdöbbenve értesült a haláláról, és egymást telefonon értesítették a szomorú hírről. Senki sem akarta elhinni – de sajnos igaz. A sporttársak, barátok – Petre Béla, Arany János, Huszta Péter, Tihanyi Zsolt, Pesti Csaba, Lénárt Imre, Csorba Tibor, Tóth Gyula, Hajdú Béla, Nusser Elemér, Márkus Klára, Barta Zoltán, Nagy László és felesége, Mészáros Zita, Thurzó Gábor, Katona János, valamint Nyári Sándor és családja – mindig emlékezni fognak rá. Temetéséről a család később gondoskodik, mert végakarata szerint a hamvait egy kompról a Tiszába szórják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Képben lesz a foci-vb

Információnk alapján a nyári labdarúgó-vb meccseinek közel háromnegyedét, a hatvannégyből negyvenhat… Tovább olvasom