Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Elismert MMA-szakosztály

Komoly elismerésben részesült a Szegedi Küzdősport Klub szakosztálya, a Sárközi MMA Team, amely Az év csapata címet érdemelte ki a Totaldamage internetes portál szerkesztőinek szavazata alapján.
A névadó Sárközi Róbert által vezetett csapat eredményei önmagukért beszélnek. A versenyzőinek volt olyan hétvégéje, amikor egyszerre több helyszínen is elindultak, amelynek eredményeként közel 80 dobogós helyezést gyűjtöttek össze. Sárközi több nemzetközi profi mérkőzést vívott tavaly, részt vett a Splitben rendezett grappling-világbajnokságon, ahonnan szintén érmekkel tért haza. A bíráskodás mellett a grappling-edzéseket irányító Laczkó Balázs is bezsebelt egy világbajnoki címet a horvátországi vb-n. A felkészüléseket segíti emellett a Szegedi Küzdősport Klub elnöke, Lehocky Csaba, valamint Szabó Szilveszter, Bertalan Dezső, Szalma Oszkár, Elter Antal és Németh Róbert is. A szervezésben is jeleskedett a Tisza-parti klub, a nyári nemzetközi edzőtábor mellett novemberben egy három sportágat magában foglaló gálát hozott össze. Az év csapatának választott MMA- szakosztály az utánpótlás terén is szerencsésnek mondható, sorra állnak a korosztályokban a jövő bajnokai.

Az elismert szakosztály kiválóságai Nagysápon (balról): Laczkó, Németh, Bacsó, Máté, Forró, Sárközi. Fotó: DM/DV
Az elismert szakosztály kiválóságai Nagysápon (balról): Laczkó, Németh, Bacsó, Máté, Forró, Sárközi. Fotó: DM/DV


A Szegedi Küzdősport Klub legutóbbi eredményei

Nagysáp, FILA Gordiusz Inox-kupa grappling és MMA-verseny, Forró László (–77 kg), veterán MMA: 1.; felnőtt: 3.Máté László (–85 kg), grappling, no go, felnőtt: 2., MMA, felnőttek: 1.Bacsó Márió (+92 kg), grappling, no gi, junior: 1., felnőttek: 2.Németh Róbert (–84 kg), MMA, veteránok: 1.; felnőttek: 2., grappling nogi, veteránok: 1.; felnőttek: 3.A klub toborzót hirdet a küzdősportok iránt érdeklődők számára. Az edzések időpontja: hétköznap 19 órától, szombat 14 órától, kedvezményezettek: diákok, rendőrök és tűzoltók, míg a mentősök ingyen látogathatják a tréningeket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megmentő négy hónapra

Soha jobbkor: a pénteken 18 órakor Szolnokon vívandó OB I-es férfi vízilabda-rangadó előtti héten jelentették be, hogy a szegedi együttest az elkövetkező négy hónapban névadóként a Diapolo sportszergyártó cég támogatja. Tovább olvasom