Délmagyar logó

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -3°C | 10°C Még több cikk.

Elmaradt a Beton-Debrecen vízilabdameccs

Mégsem tudták megrendezni az újszegedi sportuszodában az A-Híd Szeged Beton-Debrecen OB I-es férfi vízilabda bajnokit.
– Szombat reggelre már okosabbak leszünk, hogy lehet-e meccset játszani az újszegedi sportuszodában – nyilatkozta pénteken a Délmagyarországnak Vincze Balázs, A-Híd Szeged Beton vezetőedzője.

– Egyrészt akkor lehet jobban látni, hogy a sátortető elbírja-e a ráesett hó súlyát, másrészt még az is kérdéses, hogy a zord időjárásban a Debrecen le tudja-e küzdeni a 220 kilométeres távolságot - mondta még pénteken.

Meccs elhalasztva.
Meccs elhalasztva.

A két feltételből az első teljesült, tehát a Szegedi Sport és Fürdők Kft. játékra alkalmas állapotba tudta hozni az újszegedi sportcsarnokot és a sátrat.

A Debrecen viszont nem merte vállalni az utazást, erről Gyöngyösi András debreceni vezetőedző tájékoztatta a szegedi klub vezetőit. Mivel a szövetség is rábólintott a halasztásra, a 17 órára kiírt mérkőzés elmaradt, pótlásáról a jövő héten egyeztet a két klub.

Olvasóink írták

 • 9. Zotya100 2012. február 04. 16:02
  „moderálva offtopic”
 • 8. Lixus_kzs 2012. február 04. 15:05
  „7. Általában gyakorlatilag üres.
  Apropó az új füves villamospályát valami állat végigszántotta. Folyamatosan ez lesz, költeni kell majd rá.”
 • 7. roxper 2012. február 04. 14:28
  „5.
  Múlt hétvégén is gyakorlatilag telt ház volt, jobb lenne néha elsétálnod a környékre és tájékozódnod a sok hazugság helyett! :PPPPPP”
 • 6. újratöltve 2012. február 04. 13:25
  „Hógolyózzanak!!!! Akkor is 11:2 IDE!”
 • 5. horylaci 2012. február 04. 12:40
  „Mint a Szuéról kiderült, nagy százalékban önkormányzati. Ellentétben azzal, hogy kis részben részesül belőle, a többi a hotelé. Aki körbevezetett bennünket az épülő új Szuéban, azt hangoztatta, hogy a Hotelé, a tekintetéből látni lehetett,hogy valami nincs rendben. Minek, kinek kellett az óriáscsúszda? Egy pár embernek. Megvettek egy egész utcanegyedet, szétdöntöttek gyönyörű házakat. A "gomba még egy évtizedig működhetett volna legalább. Csak valakiknek sürgős volt a dolog, mert elesett volna az aktatáskás pénzektől a RENDSZERVÁLTÁS után . Bíróságon a helyük.Csináltak egy nagy golfpályát, mert a legnagyobb hőségben is kis hányada van a régi látogatottságnak, és a partfürdőből is ide kénytelenek járni, "csak a pénzes emberek". A többinek matadnak a veszélyes vizek, vagy a pocsolyás Sziki. (Addig el is kell menni). A repedést, ami elválasztja a régi híd melletti (volt olimpiai) medencét a modern technikával rendbe lehet hozni és a helyébe egy 25-szer 50 méteres, akár "ballonos" medencét is lehet csinálni és megoldódott a fedett uszoda! Még most sem késő megcsinálni, - ha márennyi pénz van (volt) rá -. Vagy elfogyott? A drága sines villamospályákra? Mennyivel olcsóbb lett volna a trolis megoldás? Sokkal. Csak a kapzsi emberek elszedték a szegényektől. Nem kell fedett uszoda. Gyulán "ballonos medence van, és mennyire szép! Télen-nyáron.Szétrombolni a régit, és modern usodát csinálni. Ezt kell Szegeden.
  Ez még a szocialisták műve, nyomozni kéne. Nem mernek nyomozni? Akkor nagy bajok vannak. Azt hangoztatták, ide fog áramlani a Szerb és a Román turistahad. Hol vannak? Becsén (Szerbia)2 év múlval kész lessz az új modern Spa-fürdő. A maradék, aki átjön meg fog állni a jobb, szebb és jobb vizű Mórahalmon vagy Makón. Olcsóbbak, közelebb vannak. Mennyi pénz fog elmenni havonta Ssegeden a fürdőre? Számolják már az okosok az Adriai villájukban.”
 • 4. Lixus_kzs 2012. február 04. 12:22
  „Ha meg nem jó Szegeden jöhetnek Vásárhelyre világszínvonalú uszodába.”
 • 3. Lixus_kzs 2012. február 04. 12:21
  „Nocsak dukál vonattal utazni? Három centivel arréb van a cikk, hogy a vasúti közlekedésben nincs fennakadás. Akkor miért nem vállalják az utat?”
 • 2. Lucia 2012. február 04. 10:27
  „Ez 100%-ig a polgármester bűne!
  A SZEOL stadion mellé felépült - iszonyú ocsmány - 200 lakásos társasház helyére (volt fatelep) terveztek uszodát. Vajon miért nem az épült? Mennyi csúszott ezért a pm. zsebébe?”
 • 1. zehn 2012. február 04. 09:41
  „Az meg a város szégyene, hogy évtizedek óta nem tud egy normális fedett sportuszodát építeni, miközben a szegedi Beton a világ egyik legjobb csapatává nőtte ki magát. Még az a szerencse,hogy a játékosok még elviselik ezt a gusztustalan ponyvát a fejük felett. Mi nézők, már kevésbé. Azt már nem is említem,hogy sok felesleges és elfuserált beruházás történt az elmúlt időszakban./pld. az Arany J. utcai emeletes parkoló,ahol annyi autót látni, mint fehér hollót/”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rajko Prodanovics: A horvátok legyőzése volt az álmunk - interjú

Minden szerbnek az volt az álma, hogy az elődöntőben legyőzzük a horvátokat – mondta a Pick Szeged friss Eb-ezüstérmes kézilabdázója, Rajko Prodanovics. Tovább olvasom