Délmagyar logó

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 11°C Még több cikk.

Elnökségcsere a klubnál

Bensőséges ünnepség keretén belül búcsúztak el Szegeden a Rendőr TE tagjai a klub vezetőitől. Tóth István ügyvezető, Madarász Mihály és Mózes Ervin több évtizeden keresztül tevékenykedett az egyesületnél.
Lukács János írta alá a megállapodást. Fotó: DM/DV
Bensőséges ünnepség keretén belül búcsúztak el Szegeden a Rendőr TE tagjai a klub vezetőitől. Tóth István ügyvezető, Madarász Mihály és Mózes Ervin több évtizeden keresztül tevékenykedett az egyesületnél. Mindhárman emléklapot, illetve Madarász egy digitális fényképezőgépet vehetett át, éppen azért, hogy a továbbiakban mint fotóriporter dolgozzon a sporteseményeken.

Subicz István lett az új elnök, Sahin Tóth Dezső pedig ügyvezető igazgatóként dolgozik tovább. Mindketten fő célként jelölték meg, hogy az elődök megkezdett munkáját sikeresen vigyék tovább. Örömteli, hogy egyre népesebb a Rendőr TE, közel hatszázan sportolnak rendszeresen.

Az eseményen az RTE és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködési megállapodást kötött egymással. Ezt hatalmas sikerként könyvelték el, hiszen így a Rendőr TE tagjai térítésmentesen használhatják a CSMRFK létesítményeit.

Idén is több rangos sportesemény házigazdája lesz Szeged. Hamarosan elindul a Déli Aprók Ligája, amelyre több mint ötven gyerek focicsapat nevezett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bendó Csaba játszani akar

A harmadik helyezett Dunaferr lesz szombaton 17 órától a Pick Szeged vendége. A hazaiaknál lassan… Tovább olvasom